HABERLER>EKONOMİ
19 Temmuz 2013 Cuma - 10:57

İZFAŞ’ta sağlık zirvesi

İZFAŞ, 29 Ağustos – 8 Eylül 2013 tarihlerinde organize edeceği 82’nci İzmir Enternasyonal Fuarı’nın teması olan “Sağlık” çalışmaları kapsamında, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

İZFAŞ’ta sağlık zirvesi

İZMİR - İZFAŞ’ta düzenlenen toplantıya; İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İzmir Tabip Odası Temsilcisi Dr. İrfan Eker, İl Sağlık Müdürlüğü Müdür Yrd. Ali Çakır, İl Sağlık Müdürlüğü Arge Şubesi Müdürü Alev Ardıç ile İZFAŞ Genel Müdür Yrd. Zeki Karatay ve İZFAŞ çalışanları katıldı.
 
Toplantıda yaptığı konuşmada, sağlık sektörüne, fuara katkı koymaları ve sahiplenmeleri için çağrıda bulunan İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs “İZFAŞ olarak İzmir’deki sivil toplum kuruluşlarını, kamu kurumlarını, meslek odalarını önemsiyoruz. Gerek kamu kurumlarıyla, gerekse sivil toplum örgütleriyle beraber yürümek istiyoruz. 29 Ağustos –8 Eylül tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuarı’nı 82’nci kez gerçekleştireceğiz. Fuarımıza her yıl bir tema uyguluyoruz. Bu yıl ki temamız sağlık. Bunun en temel nedeni EXPO 2020 hedefimizle ve EXPO 2020 çalışmalarımızla İEF’yi buluşturmak, EXPO 2020 hedefine İzmir Fuarı’ndan bir katkı koyabilmek. Bir başka nedeni ise, sağlık 7’den 70‘e herkesi ilgilendiren, herkesin her an iç içe olduğu bir olgu, hayatın ayrılmaz bir parçası. İEF’nin ticari yanı kadar sosyal yanını da çok önemsiyoruz ve bir bütün olarak düşünüyoruz. Diğer ihtisas fuarlarımızdan farklı olarak, İEF’yi bir toplumsal buluşma noktası, bir platform yapmak istiyoruz ve öyle değerlendirmeye çalışıyoruz. İEF, farklı yaş, gelir ve yaşam kültürü gruplarının, kısacası toplumun çok farklı kesimlerinin biraraya geldiği ve birbiriyle iletişim kurup etkileştiği bir alandır.   82’nci fuarımızı da bu bağlamda sağlık temasıyla düzenliyoruz. Bu temanın bizim açımızdan önemli olduğu kadar, sizler ve yurttaşlarımız açısından da ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bugün bu buluşmayla, sağlık sektörüne, sağlık kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine, kamu kurumlarına bir mesaj vermek ve çağrıda bulunmak istedik. Fuarımıza sağlık sektörü de katkı koysun, fuarı sahiplensin istiyoruz” dedi.
 
Toplantıya katılan İl Sağlık Müdürlüğü, Tabip Odası ve sektör temsilcileri de yaptıkları konuşmalarda, çağrıya katıldıklarını ve sağlık sektörünün fuarı sahiplenmesi için gerekli çabanın gösterileceğini ifade ettiler.
 
Bu yıl sağlık temasıyla kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, sağlık sektörüne özel bir alan oluşturuldu. İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 No’lu Holde ayrılan bu özel alanda, devlet hastaneleri, özel hastaneler, sağlık kurumları, sağlık merkezleri, sağlık ekipmanları firmaları, sağlık dernekleri gibi kurum ve kuruluşlar yer alacak.
 
"Daha iyi bir dünya için yeni yollar/ Herkes için sağlık" temasıyla yola çıkan EXPO 2020 İzmir hedefi ile bütünleşecek şekilde hazırlanan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, “Sağlık” temasına uygun etkinlikler de planlanıyor.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe ve Beşiktaş'a Borsa’da CAS dopingi
Fenerbahçe ve Beşiktaş hisseleri, CAS'ın yürütmeyi durdurma kararının ...
Altın üretiminde rekor!
Darphane tarafından bu yılın ilk yarısında üretilen Cumhuriyet altını ...
EGİAD beyin göçüne dikkat çekecek
Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kaya, ...
 
İTB'den 'meme kanseri'ne büyük destek
İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli’nin ...
Küçük Kulüp'ten İZKA'ya ziyareti
Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ve Yönetim ...
Kruvaziyer bereketi: 6 bin turist geldi
Alsancak Limanı'na aynı anda yanaşan üç lüks kruvaziyer gemisi, kente 5 bin 750 turist getirdi.
 
Katmerciler’den dünya çapında başarı
Katmerciler’in “2012 Faaliyet Raporu”, Amerikan İletişim Profesyonelleri ...
Benzine 8 günde ikinci zam: 5 lirayı geçti
Benzine 9 kuruş zam geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olan zamla ...
Benzine 10 günde ikinci zam
Benzine 8 kuruş zam geldi. Yeni fiyat bu gece yarısından itibaren geçerli ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva