HABERLER>EKONOMİ
10 Ocak 2015 Cumartesi - 16:03

İTO'dan Travel Turkey 2015'e destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Fuar İzmir ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği’nin (TÜRSAB) yeni fuar alanında düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı’nın en yüksek katılımla gerçekleştirilmesi için yapacakları işbirliğine, İzmir Ticaret Odası da destek verecek.

İTO dan Travel Turkey 2015 e destek

İZMİR - Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB)  Yönetim Kurulu Başkanı Başakan Ulusoy, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti. TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş’ı ziyaret etti. Toplantıya TURSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir CVB Yönetim Kurulu Başkanı Hande Arslanalp ve TURSAB’dan temsilciler de katıldı. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir’in turizm potansiyeline çok inandıklarını belirterek, “Bu nedenle her zaman İzmir turizminin geliştirilmesi için yapılan çalışmalara destek veriyoruz” dedi. Ulusoy, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş’ın da İzmir turizminin geliştirilmesi için yıllardır çok önemli çalışmalar yaptığını ve kendilerinin de bu çalışmaları desteklediğini söyledi. Ulusoy,  bu yıl yeni fuar alanında düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Fuarı’na büyük önem verdiklerini belirterek, TÜRSAB olarak turizm fuarına özel bir projeleri olduğunu belirterek Travel Turkey’e katılımın daha yüksek olması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaptıklarını söyledi.
 
TRAVEL TURKEY’DE GASTRONOMİ DE OLACAK
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir’deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey’e her zamankinden daha kaliteli bir katılımın olmasını istediklerini söyledi. Demirtaş, “Daha çok profesyonel ziyaretçi gelmeli, davul – zurnalı stantlar ile profesyoneller birbirinden ayrılmalı. İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile TÜRSAB’ın bu konudaki işbirliğine biz de destek vereceğiz. Bu işbirliği, Travel Turkey’in seviyesini yükseltecektir” dedi. Demirtaş, Travel Turkey 2015 fuarında özellikle gastronomi turizminin ön plana çıkması ve benzer uluslararası fuarlarda olduğu gastronomi ile ilgili  eşzamanlı bir kongreye yer verilmesinin uygun olacağını belirtirken ve gastronomi turizmine yönelik bir kongrenin bu anlamda uygun olabileceği söyledi.
 
KOCAOĞLU’NA ZİYARET
Ulusoy ve Demirtaş, daha sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İZFAŞ Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Gül Şener ve İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan TUNÇAĞ ile İZFAŞ’ta biraray geldi. Kocaoğlu’na yapılan ziyarette de Travel Turkey’in geliştirilmesi, İzmir CVB’nin durumu ve sorunları ile İzmir’in genel turizm dinamikleri görüşüldü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Gaziemir’deki yeni fuar alanın kendileri için en öncelikli konulardan birisi olduğunu belirterek, “Fuar alanının doldurulması gerekiyor. Bu anlamda Travel Turkey de bizim için en önemli fuarlardan birisi. Zira başarıyla düzenlenen, katılımın her yıl yüksek olduğu bir fuar. Bu fuarın 2015 yılında yeni Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan halinde TÜRSAB ve İTO’nun desteği çok önemli ve anlamlı olacaktır. TÜRSAB ile Travel Turkey’nin daha geniş katılımlı olması için işbirliği yapacağız, İTO da destek verecek” dedi.  Görüşmede ayrıca 2015 Travel Turkey Fuarı için Türki Cumhuriyetler, Balkanlar gibi Türkiye turizmi açısından önem teşkil eden yakın bölgeler ile turizm türlerine göre ilgili ekonomik aktivitelerin geliştirileceği diğer özel bölgeler konusunda çalışma yapılması kararlaştırıldı.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in müzelerin yerinde saydı: Yeni yıldız Bergama
İzmir’deki müzelerin ziyaretçi sayısı geçen yıl 2 milyon 934 bine geriledi. ...
İzmir’de tarım dondu, pazar el yakacak!
İzmir’de, son 51 yılın en soğuk günleri, günlük yaşamın yanı sıra, tarımı ...
İhracatçılarda aile paketi endişesi
Kadın istihdamında Avrupa Birliği standartlarını yakalamış konumda olan ...
 
İzmir reklam dünyasında önemli güç birliği
İzmir’in en köklü ajanslarından biri olan “Çınar Ajans" ile “Küresel Reklam" ...
Bakanlıktan Bornova’da ‘Folkart imarı’na onay!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bornova’da Folkart’a ait alandaki plan değişikliğini ...
İzmir kadın patronları başkanını seçti
TOBB İzmir Kadın Girişimcimler Kurulu, yeni başkanını oybirliği ile seçti. ...
 
'Kuyumculuğu Ege Zirvesi'nden 6.merhaba!
Kuyumculuk sektörünün yeni yıldaki ilk önemli ve kapsamlı organizasyonu ...
Dolarda haftanın son günü şaşırtan hareketlilik
ABD tarım dışı istihdam verisinin ardından dolar/TL 2,29'un altına indi.
Süt masası: İzmir’in rolü ve bilinçli tüketim
Türkiye’de süt üretiminde lider olan İzmir'de, süt sektörünün geleceği ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İzmirli o üniversite bulutların üstünde!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva