HABERLER>EKONOMİ
9 Ocak 2015 Cuma - 16:20

'Kuyumculuğu Ege Zirvesi'nden 6.merhaba!

Kuyumculuk sektörünün yeni yıldaki ilk önemli ve kapsamlı organizasyonu JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı başlıyor. 23 Ocak 2015 tarihinde İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda açılacak organizasyon sektöre 4 önemli iş günü sunacak. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer çalkantılı bir süreç geçiren sektörün JEWEX ile yükseliş fırsatları yakalayacağını söyledi.

 Kuyumculuğu Ege Zirvesi nden 6.merhaba!

Dünyayı kasıp kavuran bir ekonomik kiriz döneminde cesaretli bir hamle ile JEWEX Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nın ilki İzmir'de gerçekleştirilmişti. Dünyada ilk altın paranın basıldığı ve kullanıldığı coğrafyada başlatılan organizasyon çok sayıda firmanın prestij ve yeni iş bağlantıları sağlamasına katkı koydu. Yine çalkantılı bir süreç geçiren kuyumculuk sektörüne bu sene düzenlenecek JEWEX 2015 6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nın önemli katkılar koyacağı tahmin ediliyor. Gençiz Fuarcılık tarafından İzmir Kuyumcular Odası başta olmak üzere bir çok oda ve dernek işbirliği ile düzenlenecek fuarın altıncısı gerçekleştirilecek. Kuyumculuk sektörünün Türkiye'deki yılın  ilk önemli organizasyonu 23 Ocak 2015 tarihinde başlayacak. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki organizasyon 4 gün sürecek. JEWEX 2015  6. Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'na sektöre yön veren yaklaşık 80 kurumsal kuyumculuk firması katılacak. Birbirinden özel stantlarda alyans, altın, pırlanta, değerli ve yarı değerli taşlı takılar, inci, montür, gümüş takı, yarı kıymetli ve sentetik taşlar, saat, makina, kuyumculuk malzeme ve ekipmanları, aksesuar ve vitrin malzemeleri, yan sanayi, kuyumcu yazılımları, güvenlik araçları ürün ve hizmetleri sergilenecek.
 
Kuyumculuk sektörünü olumsuz etkileyen dünya çapındaki ekonomik kriz döneminde başlattıkları JEWEX Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'nda sektörün kurtuluş reçetesini İzmir'de yazdıklarına dikkat çeken Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, yine çalkantılı bir süreçten geçen sektörün ayakta kalması ve geleceğe güvenle yürüyeceği yeni hamleler yapmasında düzenleyecekleri Kuyumculuk ve Saat Fuarının önemli bir eşik noktası olacağını söyledi. Gençer, "Küresel bir ekonomik kriz döneminde düzenlediğimiz JEWEX Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı kuyumculuk sektörümüzün can simidi olmuştu. ufuk noktası kararma noktasına gelen firmalar organizasyonumuzda sağladıkları iş bağlantılarıyla geleceklerini yeniden yapılandırarak güvence altına almıştı. Binlerce çalışanı ve sektör paydaşlarına yine iş ekmek kapısı olmuşlardı. Kuyumculuk sektörümüzün Ege Zirvesi niteliğinde geçecek 6. Kuyumculuk ve Saat Fuarımız çalkantılı bir süreç yaşayan sektöre moral katacak iş bağlantılarını sağlayacak. Yeni kapılar açacak" dedi.
 
Türk Kuyumculuk sektörü bir kez daha Ege zirvesinde buluşmaya hazırlanıyor. Tasarımcıların özenle ortaya koyduğu ürünlerin imalatları yapıldı. Sergilenecekleri günü beklemeleri için özel kasalara konuldu. Sunumlar için göz alıcı stantların çalışmaları sürüyor. Sektörün sabırsızlıkla beklediği JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı için geri sayım başladı.
 
Fuar sunacağı önemli iş fırsatlarıyla sektörün yeni yılın ilk ayında kendilerini güncellemesini sağlayacak. Nihai tüketicisine en iyi ürün ve hizmeti sunmak, rakipleri karşısında bir adım öne çıkmak isteyen tüm sektör profesyonelleri bu organizasyonda olacak. Türk kuyumculuk endüstrimizin üretim ve pazarlama gücünü ortaya koyacağı organizasyon üreticiler, toptancılar, mümessiller, ihracatçılar, tasarımcılar ve tedarikçiler, kısacası tüm sektör profesyonellerini bir araya getirecek.
 
JEWEX 2015 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı 23-26 Ocak 2015 tarihlerinde gerçekleşecek. İzmir Uluslararası Fuar Alanı'ndaki organizasyon saat 10.00'da başlayacak, ilk üç gün saat 19.00'a kadar, son gün ise saat 18.00'e kadar sektör profesyonelleri ile vip davetliler tarafından ziyaret edilebilecek.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolarda haftanın son günü şaşırtan hareketlilik
ABD tarım dışı istihdam verisinin ardından dolar/TL 2,29'un altına indi.
Süt masası: İzmir’in rolü ve bilinçli tüketim
Türkiye’de süt üretiminde lider olan İzmir'de, süt sektörünün geleceği ...
Ege’de ihracatın yıldızı su ürünleri
Türkiye’nin ihracatta yükselen sektörleri arasında yer alan su ürünleri ...
 
Adı statla anılan işadamından Alsancak’a dev AVM
Alsancak Stadı arazisinin verileceği iddiasıyla adı gündeme gelen işadamı ...
Koç'a dev vergi cezası: Tüpraş'ın hesap dönemleri için...
Tüpraş'a 2009-2013 hesap dönemleri için toplam 160 milyon lira vergi cezası verildi.
İzmir’in genç girişimcilerinin yeni başkanı belli oldu
TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu’na EBSO Üyesi genç girişimci Selim ...
 
Demirtaş’tan proje açıklaması: Adı üstünde öneri!
İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, kamuoyu ...
KOSGEB'in şampiyonasında İzmir finalde yarışıyor
KOSGEB'in 'Yılın Küresel Doğan Girişimcisi Ödülü'nü 2012'de İzmirli bir ...
Kemalpaşa’da ‘isyan günlerinde’ bomba karar: Şimdi de…
Kemalpaşa Akalan köylülerinin taşocağına karşı tepkileri artarak devam ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva