HABERLER>POLİTİKA
7 Kasım 2015 Cumartesi - 10:57

Hotar’dan tam gaz teşekkür turları

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar teşekkür ziyaretlerine Menemen, Çiğli ve Karşıyaka’da devam etti.

Hotar’dan tam gaz teşekkür turları

Seçimlerin ardından teşekkür ziyaretlerine hızla devam eden Hotar, AK Parti hareketinin tarihin özenle inceleyeceği bir hareket olduğunu vurgulayarak, “Partimiz kuruldu ve yaklaşık 1 yıl sonra tek başına iktidar oldu. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a muhtar bile olamaz dediler halkın seçtiği Cumhurbaşkanı oldu. Sonra entelektüel birikimi ve çalışkanlığıyla Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu hareketimizi sürükleyen güç oldu. Değerli teşkilat mensuplarımız ailelerine ayırmadığı vakti partimize ayırarak, gücümüze güç kattı ve tek başımıza iktidar olmamızı sağladı. Tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
VATANDAŞIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
İki kişiden birinin oyunu almış olmanın vatandaşların ülkede, ben en çok size güveniyorum, bu ülkeyi en iyi siz idare edersiniz, demokrasiyi, adaleti, özgürlüğü, sosyal ve ekonomik kazanımları siz sağlarsınız demek olduğunun altını çizen Hotar, “Bizim bu anlayışa ve güvene layık olmaya devam edeceğiz. Bunu yaparken de hiçbir zaman tevazudan ayrılmadan her zaman halkımızın her kesimiyle yan yana olarak, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmadan çalışmaya devam edip bu duruşumuzu göstermemiz lazım” diye konuştu. 
 
İYİ Kİ AK PARTİ’YE OY VERDİM DEDİRTECEĞİZ
AK Parti olarak hedeflerinin çocuklar ve gençlere daha iyi bir ülke bırakmak olduğunun altını çizen Hotar, “AK Parti’ye oy veren vatandaşlarımız ‘Niye oy verdim demeyecek, iyi ki AK Parti’ye oy verdim diyecek. Oy vermeyenlere de keşke AK Parti’ye oy verseydim dedirtmek için çalışacağız. Teşkilatımızda en ufak bir ben çok çalıştım oturayım, ayaklarımı uzatayım dinleneyim, tatil yapayım diyen yok. Biz sadece bizim partimizde olan ‘Durmak Yok Yola Devam’ sloganının altında birleşmişiz. Sayın kurucu Genel Başkanımız bugünleri o günlerden hissetmiş bu sloganı söylemiş. Allah’a şükür sizlerle dava arkadaşı olmuş” ifadelerini kullandı.



Ziyaretlerinde Hotar’ı yalnız bırakmayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ise, “AK Parti olarak yola çıkarken ülkeyi yüce önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak koyduğu muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaya ant içtik. Biz bu milletin hizmetkârıyız dedik. Bunu hiçbir siyasi partiden duydunuz mu? Onlar sadece kendilerine hizmet etmek için uğraşıyorlar. Biz Türkiye’nin tüm vatandaşlarına hizmet etmek için koşuyoruz. Allah’a çok şükür ki vatandaşımızda bu farkı görüyor. Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Atatürk’ün önderliğinde kurduğumuz genç Cumhuriyetimizi tüm dünyaya örnek ülke olarak 13 yıldan beri başarıdan başarıya koşturuyoruz. Bizi çekemeyen ülkeler üzülse de dost ülkelerimiz son seçim sonuçlarına çok sevindiler” dedi.
 
TÜRKİYE 2023’TE DÜNYADAKİ 10 BÜYÜK DEVLETTEN BİRİ OLACAK
AK Parti’nin kurucu Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyada hakkı yenilen insanları temsil ettiğini belirten Delican, “Aslanlar gibi dim dik duran, eğilmeyen bir doğal liderimiz var. Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin ufkunu açtı ve bir hedef koydu. Bizlerde 2023’te bu ülkeyi dünyanın en büyük 10 tane devletinden bir tanesi yapacağız. Bu teşkilatlar her zorluğu başaracak. Daha çok çalışıp koşturacağız. Sayın Başbakanımız balkon konuşmasında da söyledi, ‘Seher vakti çalışmaya başlayacağız’ diye. İnanın ben seher vaktine kadar dayanamadım. Akşam uyku tutmadı. Bu heyecanın hepimizde olduğuna inanıyorum. Çok çalışkan ve birikimli bir başbakanımız var. Sayın Başbakanımız çalışkanlığı ile hepimize örnek oluyor” diye konuştu.
 
“HOTAR’I BAKAN GÖRMEK İSTİYORUZ”
13 yıldır çok büyük hizmetler vermiş olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’ı kabinede bakan olarak görmek istediklerini ekleyen Delican, “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nükhet Hotar 13 yıldır sosyal alanda Türkiye’de reform niteliğinde düzenlemelere imza atmıştır. İnşallah bizler bu dönem kendisini kabinede bakan olarak görürüz. Kendisi 13 yıldır tüm teşkilatların sevgisini kazandı. Türkiye için çok başarılı çalışmalar yaptı. Teşkilatımıza olan yakınlığı çalışkanlığı sosyal alanda yaptığı reformlarla tüm teşkilatımızın gönlünde taht kurdu. İnşallah bu dönem parlamentoda bakan olarak bizlere hizmet etmeye devam eder” diye konuştu.

 
Balbay'dan çarpıcı ima: Kılıçdaroğlu çok iyi, çevresi...
 
Paralel iddianamede 'Arınç-Çelik-İşbilen' depremi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Balbay'dan çarpıcı ima: Kılıçdaroğlu çok iyi, çevresi...
CHP Genel Başkanlığı adaylığı için "Ben varım" diyen İzmir Milletvekili ...
Delican ‘şehit aileleri’ne konuk oldu: Terör kaos ortamında…
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ...
CHP Konak’ta ‘faşist’ krizi: O üye disipline!
Konak Belediyesi Kasım ayı meclis olağan toplantısı öncesi CHP grup toplantısında ...
 
CHP'de delege seçim raporu: O mahalleye barış geldi!
CHP İzmir’de parti içi yarış kaldığı yerden devam ediyor. Parti üyeleri ...
Flaş karar: O kentte oylar yeniden sayılacak
Adana İl Seçim Kurulu'nun, CHP ve HDP'nin itirazı üzerine Adana merkez ...
CHP’de yeni takvimde ilk kriz: O ilçe sandık kurulmadan karıştı!
Kongre sürecine yeniden start veren örgütte 1 Kasım süreci öncesi Tire’de ...
 
Bahçeli’ye istifa çağrısı teşkilatı kapattırdı!
MHP, 1 Kasım'daki genel seçimlerde alınan başarısız sonuçların ardından ...
MHP'li Balatlı: Manisa'nın kaderini Manisalılar belirlemedi
Manisa'da 1 Kasım genel seçimlerinde büyük bir oy kaybı yaşayan ve 1 milletvekilini ...
CHP'den anayasa değişikliğine şartlı 'evet'
CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, yeni dönemde ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva