HABERLER>POLİTİKA
7 Kasım 2015 Cumartesi - 10:00

Delican ‘şehit aileleri’ne konuk oldu: Terör kaos ortamında…

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği'nin davetlisi olarak yönetim kurulu toplantılarına katıldı.

Delican ‘şehit aileleri’ne konuk oldu: Terör kaos ortamında…

Başkan Delican'ın seçim gecesi yaptığı teşekkür konuşmasının bir bölümünde şehitlere yönelik sözlerinin bazı medya grupları tarafından çarpıtılmasından rahatsız olduklarını dile getiren dernek yöneticileri; böylesi hassas dönemlerde ilgili sivil toplum kuruluşlarının ve basının çok daha hassas olması gerektiğini savundu.
 
Kendisinin de asker çocuğu olduğunu söyleyen ve ülkenin pek çok yerinde babasının görevi nedeniyle yaşadıklarını belirten; AK Parti İl Başkanı Bülent Delican,  huzur ve istikrarın olmadığı yerde, fitne ve düşmanlığın; terörün güçlendiğini ve ülkemizin yok edilmek istendiğinin altını çizdi.
 
“TERÖRÜN BİTMESİNİ İSTEMİYOR MUSUNUZ?”
Başkan Delican;  Cumhuriyet Meydanı'nda yaptığı konuşmayı halkı galeyana getirecek boyutta çarpıtan yaklaşımlara yönelik; “Allah şehitlerimizden razı olsun. İnşallah bundan sonra ülkemize şehit gelmeyecek, birlik beraberlik ve huzur ortamı olacak’ dedim. Her işe başlarken ‘Bismillah’ dediğimiz gibi konuşmalarımıza başlarken ya da sonlandırırken; aziz şehitlerimize rahmet ediyoruz. Bundan daha güzel ve doğal ne olabilir?” açıklamasında bulundu.
 
'' AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi ve istikrarın sağlanması ile terörün yaşama şansı da azalacaktır. Çünkü; terör nedeni ne olursa olsun, kurtlar gibi puslu havayı sever, kaos ortamında, belirsizlik ortamında kendini daha acımasızca gösterir. Şimdi; aslında kendilerinin de bildiği bu gerçeği; bizlerin üzerinden ülkenin yönetiminde bir zaafiyet yaratabilir miyiz çabasına girenlere sesleniyorum. Yoksa siz hiç şehit ve gazilerimize şükran sunmuyor musunuz? Siz de artık şehit gelmesin temennisinde bulunmuyor musunuz? Terörün bitmesini istemiyor musunuz?''  diye konuştu.
 
HASSAS DÖNEMLERE DİKKAT...
İzmir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatice İşbilen ise yaptığı konuşmada; '' Başkan Delican'ın maruz kaldığı haberleri izledik. Kendisini dinlemek istediğimizi söyledik ve davet ettik. Samimiyetine inanıyoruz. Böylesi  hassas dönemlerde; halkı kışkırtacak, yanlışa sürükleyecek asılsız ve fevri çıkışların sergilenmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Şehitlik ve gazilik mertebesine duyduğu saygıyı ve biz ailelerinin yaşadığı acıya ortak olduğunu biliyoruz. Biz de artık;  İzmirli Şehit Aileleri olarak, istikrar ve terörle mücadelelerinde somut adımlar bekliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.
 
MİLLETİMİZ BİZE İNANDI...
İzmir Şehit Aileleri; İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği Başkan ve Yöneticileri ile her zaman bir araya geldiğini ve aldığı davetten duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti İl Başkanı Bülent Delican şunları söyledi ;'' Terör; yine çok can aldı, almaya da devam ediyor. Yine iki şehit haberiyle sarsıldık. Teröristler vatandaşımızın da canına kastettiler. Suruç'ta, Ankara'da haince vatandaşlarımızı katlettiler. Milletimiz; 1 Kasım'da; bu kanın akışına dur demek istedi ve iradesini AK Parti'yi yeniden tek başına iktidara taşıyarak gösterdi. Demek ki; milletimiz bize güvendi.r. Yeniden istikrarı sağlayacağımıza, vatanın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü koruyacağımıza inanıyor. Bizler terörle her ne pahasına olursa olsun mücadele ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz.”

 
Bornova’da vergi ödeyene büyük kolaylık
 
Balbay'dan çarpıcı ima: Kılıçdaroğlu çok iyi, çevresi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Konak’ta ‘faşist’ krizi: O üye disipline!
Konak Belediyesi Kasım ayı meclis olağan toplantısı öncesi CHP grup toplantısında ...
CHP'de delege seçim raporu: O mahalleye barış geldi!
CHP İzmir’de parti içi yarış kaldığı yerden devam ediyor. Parti üyeleri ...
Flaş karar: O kentte oylar yeniden sayılacak
Adana İl Seçim Kurulu'nun, CHP ve HDP'nin itirazı üzerine Adana merkez ...
 
CHP’de yeni takvimde ilk kriz: O ilçe sandık kurulmadan karıştı!
Kongre sürecine yeniden start veren örgütte 1 Kasım süreci öncesi Tire’de ...
Bahçeli’ye istifa çağrısı teşkilatı kapattırdı!
MHP, 1 Kasım'daki genel seçimlerde alınan başarısız sonuçların ardından ...
MHP'li Balatlı: Manisa'nın kaderini Manisalılar belirlemedi
Manisa'da 1 Kasım genel seçimlerinde büyük bir oy kaybı yaşayan ve 1 milletvekilini ...
 
CHP'den anayasa değişikliğine şartlı 'evet'
CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, yeni dönemde ...
MHP Lideri Bahçeli’den seçim sonrası ilk fotoğraf
MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Lideri Bahçeli’yi Ankara'da ziyaret ...
O köyün muhtarı açıkladı: Neden AK Parti?
Köylerindeki su kaynağından başka köylere su verilmesine karşı çıkması ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva