HABERLER>POLİTİKA
25 Aralık 2011 Pazar - 15:44

Hasgür'den çok tartışılacak sözler!

AK Parti İzmir eski Milletvekili İbrahim Hasgür, Kürt vatandaşları vergi vermeyen, elektrik ve su parası ödemeyen devletin imkanlarını istismar eden insan ve sigara kaçakçılığı yapan insanlar olarak nitelendirdi.

Hasgür den çok tartışılacak sözler!

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir eski Milletvekili İbrahim Hasgür sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden çok tartışılacak açıklamalar yaptı. Kürt Sorunu hakkında değerlendirmelerde bulunan Hasgür’e bazıları destek çıkarken bazıları de eleştirilerde bulundu.
Ege, Dokuz Eylül, Süleyman Demirel, ABD'de Pittsburgh, Almanya Kostanz, Azerbaycan Qafqaz Üniversitelerinde Öğretim Üyeliği, DEÜİİBF Ekonometri Bölüm Başkan Yardımcılığı, İstatistik Anabilim Dalı Başkanlığı ile Azerbaycan Qafqaz Üniversitesi İİBF Dekanlığı, Uluslararası Türkmen-Türk Üniversitesi ve Kırgızistan Uluslararası Atatürk-Alatoo Üniversitesi'nde Rektörlük görevlerinde bulan Prof. Hasgür, Kürt sorunu ve özerklik ile ilgili çok tartışılacak açıklamalar yaptı. Facebook üzerinden fikirlerini paylaşan Hasgür, Mecliste bulunan milletvekillerinin yüzde 50’sinin bakanların ise 3-4’ünün Kürt kökenli olduğunu dile getirdi.
Prof. Hasgür şu açıklamaları yaptı : “Tamam, amenna. Herkesin kimlik hakkı var..İyi de daha şu hakkı verelim,bu hakkı verelim diye diye de birilerini başımıza çıkarmanın da manası yok herhalde....Milletvekillerinin en az %50 si, bakanların 4-5 tanesi Kürt. Doğu ve G.Doğudaki Kürtlerin çoğu vergi vermez, elektrik, su parası ödemez, devamlı devlet imkanlarını istismar eder. İnsan, sigara, silah ve esrar kaçakçılığı, sahillerde rant, gibi bir çok nakit işler de onların kontrolünde. Yetmiyor mu daha? Acaba bu hakların bir kısmını da Türk kardeşlerimize versek ne olur yani? Yeter ulan, neredeyse azınlığa düştük bu memlekette...”


ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ
Kürt sorunun ile ilgili açıklamalar yapan yaparak fikirlerini söyleyen Prof. Hasgür eleştirilere de cevap verdi. Paylaşımın Hasgür adına başkaları tarafından yapıldığına yönelik fikirlerin ortaya atılması üzerine Hasgür, “Ben yazdım kardeşim, var mı bir diyeceği olan... Kimse yok o yazmamış, bu yazmamış havasına girmesin... Yazdığımın sonuna kadar arkasındayım” ifadelerini kullandı.
EYVAH EYVAH
Hasgür, Başbakan Yardımcısı Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın açıklamasını yaptığı ve gündeme gelen yeni demokratikleşme paketi ile ilgili de ilginç değerlendirmelerde bulundu. Hasgür, Atalay’ın açıklamalarını bulunduğu haberlerin altına yazdığı satırlarda, “Eyvah eyvah!..Bu arkadaş hazırlıyorsa demokratikleşme paketini yine yandık demektir...” ifadelerini kullandı.

MANEVRACI
Facebook üzerinden Türkiye gündemine ve İzmir’de yaşanan olaylara yönelik değerlendirmelerde bulunan Hasgür, geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destek veren ve operasyonun ardından açıklamalar yapan Anadolu Birliği Başkanı, İZTO Meclis Üyesi Koç Ali Al’a da yüklendi. Hasgür, “Bu Koçali Bey İzmir’de bizim partiden milletvekili adayı değil miydi arkadaşlar? Bu ne hızlı manevra böyle... İyi de kardeşim Aziz beyi bu kadar çok seviyordun da bizim partimizde ne işin vardı be yahu?” dedi. Öte yandan Hasgür “Türkiye’nin Dünyada’ki tek lobisi Fethullah Gülen” isimli yazıya da, “Bravo...Bunu biz yazsak hemen adımızı Fethullahçıya çıkarırlar...” yorumunda bulundu. Hasgür’ün sosyal paylaşım sitelerinde yaptığı yorumlar dikkatlerden kaçmıyor.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 26 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
aklı selim 31 Aralık 2011 Cumartesi 18:24

doğru söze ne denir

Yorumu oyla      13      5  
DİKKAT 27 Aralık 2011 Salı 17:19

SAÇ BOYASININ AKIL VE RUH SAĞLIĞINA ZARARLI OLDUĞU KANITLANDI.DUYURULUR

Yorumu oyla      16      9  
ALLAH AKIL VERSİN 27 Aralık 2011 Salı 15:52

Hem alnın secde görecek hemde allahın kulları arasında ayırımcılık yapacak ve bir kavmi toptan mahkum edeceksin.şunu unutma ki; başta ben olmak üzere tüm mazlum kürtler sana hakkını helal etmeyecek ve ahirette(inanıyorsan)elleri yakanda olacaktır.muaviye,ibni ziyad ve yezidin ümmet tarafından nasıl anıldığını bir kez daha hatırlamanı ve tövbe etmeni isterim.yoksa maazallah hesap gününde işin çok zor olacak.gel tövbe et ve özür dile.tavsiyem bu.

Yorumu oyla      17      9  
HİTLER'İN YAVRUSUNA CEVAP 27 Aralık 2011 Salı 15:44

Şu yorumlara bakıyorum da,şaşıranlara şaşırıyorum.İbrahim Hasgür'ü tanıyanlar ve tiynetini bilenler hiçte şaşırmamışlardır.Bir adam düşünün ki,bulunduğu cemaatten dışlanmış ve hasbelkader Ak parti gibi bir partiden vekil olma fırsatı yakalamış ve tutarsız davranışlarından dolayı daha sonra liste dışı kalmış.Kendi egosunu tatmin için herkese üst perdeden bakan enaniyet abidesi bir şahsiyetten başka nasıl bir davranış beklenebilir ki, hüseyin gibi mi yoksa yezid gibi mi anılacak karar versin.

Yorumu oyla      17      8  
DEMOKRAT 26 Aralık 2011 Pazartesi 17:36

Burada Konuya Entel Tarzda Yaklaşan bazılarının Sanırım Türkiye Gerçeğinden Haberleri Yok.Bu Sahip Çıkmaya Çalıştığınız Vahşiler Daha Bugün İçinde İnsanların Olduğu Belediye Otobüsünü Gözlerini Kırpmadan Bile Yakabiliyorlarsa,Siz Neyin Eğitiminden,Neyin Geri Bıraktırılmışlandığından Bahsediyorsunuz.Referandum Yapalım Eminim Bunlarla Yaşamak İstemiyorum Diyenlerin Oranı %90 Çıkar.Millet Korkudan Sesini Çıkarmıyor.En İyisi Bizden Uzak Dursun.

Yorumu oyla      23      8  
türkiyeli 26 Aralık 2011 Pazartesi 16:34

hocamı kutluyorum az bile şöylemiş uyan artık türkiye yıllardır sömürüldük yeter artık bana biri çıkpta neyin demokrasini neyin özgürlüğünü istediklerini bir söylesin benden daha çok özgürler PKK için çıkıp propoganda yapıyorlar çıt çıkaran yok elektrik su vs vergiler ödemiyorlar öncelikli bütün işler onlarda daha neyin özgürlüğü olcak yedi uyuyanlar uyanmalı artık kanmıyalım artık en ufak olayda dağa çıkarız diyorlar biz demiyoruz nerde izmirdeki dernekler kınayın görelim PKK yı hadi

Yorumu oyla      23      7  
oktay 26 Aralık 2011 Pazartesi 16:19

HELAL OLSUN AZBİLE SÖYLEMİŞ

Yorumu oyla      24      7  
İZMİRLİ 26 Aralık 2011 Pazartesi 14:14

az bile söylemiş adam konak meydanında ksk vapur iskelesinde alsancak kordonda şuan aklıma gelmeyen yüzlerce yerlerde kadife kaleden gelen midyecileri izmirde kimse engelleyemiyor neden acaba konak belediyesi bunları görmez ! örneğin anlam veremediğim birşey var konaktaki gevrek tezgahlarının birtanesini egeli izmirli işletemiyor kemeraltı desen işporta aldı başını bunlardan gdiyor kimler el atmayı düşünüyor ?

Yorumu oyla      27      8  
Editör 26 Aralık 2011 Pazartesi 13:08

Aynı IP numarasıyla, farklı isimlerle yapılan yorumların bir tanesi onaylanır geri kalanları değerlendirmeye alınmaz bilgilerinize....

Yorumu oyla      20      6  
GAVUR İZMİR 26 Aralık 2011 Pazartesi 12:36

İŞTE GAVUR SENSİN BE. BİZ KİMZEYİ AŞAĞILAMAYIZ..ZEVERİZ İNSANLARI .SAÇI BOYALI ADAM UTANMAZZIN BİLİRİM.İSİRİR GÖZÜM SENİ BİZİM ORALARDAN BAKIRÇAYLISINMI

Yorumu oyla      18      22  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oran: Zamlı vekil maaşını almayacağım
CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, milletvekillerine yapılan zammın ...
AK Parti Karabağlar mevcut başkanla devam dedi!
Sonucu merakla beklenen Ak Parti Karabağlar İlçe Kongresi heyecanlı başladı. ...
Musa Çam'dan 'kıyak emeklilik' açıklaması
Milletvekillerinin emekli maaşlarının yükseltilmesi eleştiren CHP İzmir ...
 
Yeni demokratikleşme paketi geliyor
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, yeni bir demokratikleşme paketi üzerinde ...
Basına sızmasın diye vekillerden bile saklandı
Emekli vekil maaşını yüzde 100 zamla 8 bin TL'ye çıkaran gece yarısı operasyonunun ...
Bahçeli'den Arınç'a kürt tepkisi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün yazılı açıklama yaparak, Başbakan ...
 
Gül’e Facebook’ta vekil şikayeti yağdı
Emekli milletvekillerinin maaşlarına yapılan zam, Cumhurbaşkanı Abdullah ...
Türkiye Aydın Menderes’i uğurladı: İşte ayrıntılar
Eski başbakanlardan Adnan Menderes'in vefat eden oğlu Aydın Menderes için ...
AK Parti Karabağlar’da iki aday
AK Parti Karabağlar İlçe Kongresi’nde Kadir Uçar ve Engin Uğurlular yarışacak.
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva