HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Mart 2016 Cumartesi - 13:38

Durak’tan stat eleştirilerine detaylı yanıt!

Karşıyaka Eski Belediye Başkanı sosyal medyada patlak veren eleştiriler üzerine detaylı bir açıklama yaptı ve “Yapamadığım iki projem stat ve tramvaydı. İsteyen karalasın yayınlasın çizsin yazsın. Karşıyaka'ya bir çok tesis proje yol park vs yaptım 10 yılda. İçim oldukça rahat” ifadelerini kullandı.

Durak’tan stat eleştirilerine detaylı yanıt!

EGEDESONSÖZ – İzmir’in iki yakasına yapılan Göztepe ve Karşıyaka statlarına Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan dava sonucu yargı freni gelmesiyle tartışmaların da ardı arkası kesilmiyor.

Son olarak Karşıyaka Eski Belediye Başkanı Cevat Durak da tartışmaya dahil oldu. Cevat Durak sosyal medyada Örnekköy’e stat için verdiği sözlerin eleştiri konu olmasının ardından detaylı bir açıklama yaptı.

Durak, “Yapamadığım iki projem stat ve tramvaydı. İsteyen karalasın yayınlasın çizsin yazsın. Karşıyaka'ya birçok tesis, proje, yol ve park yaptım 10 yılda… İçim oldukça rahat” ifadelerini kullandı.

İŞTE O AÇIKLAMA 

Sevgili Karşıyakalı Dostlarım;

Örnekköy'deki Stat Arazisi'ni Karşıyaka Belediyesi'ndeki çalışma arkadaşlarımla bulup bakanlıklardan olurlarını alan mülkiyet problemlerini çözen daha sonrada planlara stat arazisi olarak işlenmesi için 1 yıl boyunca uğraşıp kavga veren sonunda da işleten benim...

Stat için başka çözümlerde üreten rantçı damgası yiyende benim. Ben göreve gelmeden önce daha her yer yeşil alanken tarlayken bahçeyken bu işleri düşünmeyenlerle ilgili tek laf etmeyenlerin İnternette hakkımda atıp tutmasını üzülerek izliyorum.2004 yılında Kulübümüzün anahtarları Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne teslim edilecekken Arkadaşlarımla beraber elimizi değil başımızı taşın altına koyup nasıl Kulübe sahip çıktığımızı buna rağmen tek bir transfere bile karışmadığımızı elimizdeki tesislerin geliştirilmesi için neler yaptığımızı o dönemlerde daha öncelerde veya şu anda görev almış Kulübümüzde aktif görev yapmış arkadaşların çok iyi bildiğini biliyorum.Evet biz verdiklerimizin reklamını yapmadık konuşmadık.Bunlara rağmen Karşıyakalı Bir Kişi olarak geçmişte Kulübümüze bir çok zarar vermiş kişilerin bu günlerde benimle ilgili böyle karalama kampanyalarına girmelerini siyasi malzeme olarak kullanmalarını üzülerek izliyorum.

Stad olayının kronolojisini tekrar anlatmak istemiyorum önce Spor Bakanlığı daha sonra Büyükşehir Belediyemiz bizim ruhsata hazır projelerimizi Avrupa Şampiyonası ve benzeri nedenlerle elimizden aldılar. O sırada verirken Memnun olduk.Bizim için projeyi yapanın değil projenin yapılması önemliydi.En kötü ben gözümü karartır başlar ve proje başladığı için bir şekilde bitirilirdi diye düşündüm hep.Bu yüzdende gerekirse temeli ben atacağım da dedim.Fakat Mülkiyeti diğer kurumlara devretmiştik.

Bir diğer projemde Tramvaydı. Buna da başlayacaktım.Hali hazır projemizi Aziz Başkan istedi memnuiyetle verdik.Bizim projemiz Alaybey'den Mavişehir'e kadar sahil bandında işleyecek olan nostaljik bir tramvaydı.Bu projemizde şu an gelişti büyüdü inşallah bittiğinde Karşıyakamız için hayırlı olacaktır.Yapılırken inşaat süresi zor geçiyor.İnşallah bir an önce biter sıkıntılar son bulur.

Yapamadığım iki projem bunlardı. İsteyen karalasın yayınlasın çizsin yazsın. Karşıyaka'ya bir çok tesis proje yol park vs yaptım 10 yılda... İçim oldukça rahat. Şimdi yine kendi partilim pırıl pırıl bir arkadaşımız görev yapıyor. Karşıyakamız'ı en az bizim kadar seviyor.

Sevgili Dostlar Kulübümüz oldukça zor günlerden geçmekte biliyoruz ki biz her seferinde düştüğümüz yerden yine kalkabilmişizdir. Yine öyle olacak Kurtuluş Savaşı'nı kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Bu savaşta destek vermeyen ama halen Kulübümüzü kendi çıkarları için Stat olayını reklam için kullanan kötü niyetli kişilere önerim ise en azından bu günlerde Kulübümüz için bir şeyler yapmalarıdır.

Karşıyaka Sevgimi kötü niyetli arkadaşlarımızın bu kampanyaları ile kaybedecek değilim.Ne demiştik Karşıyaka bizim Sevdamız.Ölene kadarda öyle olacak...

 
Sur'da yine çatışma çıktı: İki polis yaralı
 
Belediyeden açıklama: O personel kovuldu mu?
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
12 Mart 2016 Cumartesi 14:19

Karşıyaka Stadı Mavişehir' e yapılmalıydı. Bu kadar AVM' ye ne gerek vardı ? Şimdi yapılacak stat 15 bin kişilik. Bugün Batman'da da 15 bin kişilik stat yapılıyor. Diğer yerler en 25 bin kişilik statlar ile doldu.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Piriştina Efsanesi' Körfez’de yaşayacak: Kılıçdaroğlu’ndan İzmir övgüsü!
Görevi başında yaşamını yitiren merhum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet ...
Başkan Atila Genel Sekreter Sındır’ı ağırladı
CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, ...
Bornova Belediyesi’ne UNICEF onuru!
UNICEF Türkiye Ofisi tarafından 2014- 2015 yıllarında yürütülen ve Bornova ...
 
Karşıyaka’da kalorimatik zamanı: Merdiven kullan…
Türkiye'nin Aktif Şehir unvanı alan ilk ilçesi olan Karşıyaka Belediyesi, ...
Menderes’te konteynerler yenileniyor
Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki tüm çöp konteynerlerinin bakım, ...
Satrançta Karabağlar’ın gururu oldular
Karabağlar’da ikamet eden, eğitim gören ve satranç sporunda girdikleri ...
 
Buca’da kadınlara özel ‘kick boks’ kursu
Kadına yönelik şiddet olaylarının artış gösterdiği günümüzde Buca Belediyesi’nin ...
Büyükşehir kent girişini çiçeklerle donatıyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi kentin giriş ve çıkışlarında görsel güzelliği ...
Kiraz’da can dostlara vefa!
Kumbaralarda toplanan ekmekler hayvan barınağına götürülecek. Hem can ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva