HABERLER>POLİTİKA
30 Ekim 2018 Salı - 12:26

CHP Menderes'in aday adayı Öztürk'ten sahada ilk mesaj: Halkın parasını çar çur ettirmem!

CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Öztürk; alana çıktı ve ilk mesajını yüksek sesle verdi. Halkın ve belediyenin parasını çar çur ettirmeyeceğini söyleyen Öztürk; " Menderes'in malı, Menderes halkınındır. Belediyenin parası, Menderes halkınındır. Ne halkın ne de belediyenin kaynaklarını har vurup harman savurtmam. Bıçak kemikte, Menderesli'ler; belediyesine güvenmek istiyor artık; hizmet istiyor, gösteriş ve savurganlık değil. İlçemizi; Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel idare anlayışına, ahlakına; yani hakkı olana kavuşturacağız. " diye konuştu.

CHP Menderes in aday adayı Öztürk ten sahada ilk mesaj: Halkın parasını çar çur ettirmem!

Menderes'in Görece Beldesi'nde 1999 ve 2004 yılı yerel seçimlerinde bağımsız olarak üstüste ipi gögüsleyen ve bütünşehir yasası ile belde belediyeleri kapatılıncaya kadar hizmetini sürdürdüğünü hatırlatan Mustafa Öztürk; 2012 yılınodan bu yana CHP çatısı altında siyaset yaptığını ve büyük onur duyduğunu dile getirdi. Halen; Büyükşehir Belediyesi ve Menderes Belediyesi Meclis Üyeliği görevini yürüten CHP Menderes Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Öztürk; yaklaşık 5 yıldır AKP'nin idaresinde olan belediyenin, borç yapmak, halkın malını satarak borç kapatmak dışında bir şey üretmediğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; " Belediyeler, hizmet üretir, balon reklam değil. Yatırım yapar, israf değil.   Koskoca 5 yıl geride kaldı, bir dikili ağaçları yok. Olanı satıp savmak dışında bir üretimleri yok. Belediyenin elinde avcunda ne varsa hiç edildi. Bu böyle gitmez. Menderesli'ler; bunun hesabını elbette soracak. 2019'da ilçemiz, CHP'nin yerel idaresiyle yeniden buluşacak ve nefes alacak.

GÖRECE DE MENDERES DE BİLİR...
Meclis Üyesi olarak yıllardır bunun mücadelesini verdiğini vurgulayan Öztürk; "Belediyeye ait mülkleri aralıksız elden çıkarmayı sürdürdüler. Biz; asfalt ihalesini sorduğumuzda ise ' hizmetimizi engelliyorlar' dediler. Biz hizmeti neden engelleyelim? Biz, oldu bittiye, yağmaya karşıyız. Sürekli borçlanmaya, tasarrufsuz, plansız harcamalara karşıyız." diyerek şunları söyledi;  " İki dönem Görece halkının güvenine mazhar oldum. Üstelik bağımsız olarak girdiğim seçimleri aldım. Hep arkamda oldular. Peki neden? Çünkü, belediyenin kasası onların mührü ile açıldı, kamu kaynakları onların onayıyla harcandı. Hiç borçlanmadık, mal mülk satmadık. Değirmeni kendi içimizde, birlik beraberlikle döndürdük, unumuzu kendimiz eledik. Ve olağanüstü yatırımlar yaptık. Menderes'in ilk kütüphanesini, ilk büyük kültür merkezini yaptık. Halkın parasını onların çocukları için harcadık. Uluslararası bilimsel alışveriş zeminleri yarattık. Sınırsız Matematik Olimpiyatları ile Menderes'in adını ülkeye, dünyaya duyurduk, çocuklarımız bir çok ülkeyi gördü, başarılar yakaladı. Elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmayacaksınız. Bol bol reklam yapacaksınız, gösterişi, şaşayı alkışlatacaksınız; halk da bunu görmeyecek. Kimse; kendisini kandırmasın. Menderesli işini bilir; yanlışını da düzeltir, hesap da sorar, gerektiğinde de değiştirir. Bize göre reislik demek; belediye başkanlığı demek; o yerin insanlarını koruyup kollamak demek, malını mülkünü yağmalatmamak demek, çağı yakalamaları için çalışmak, yatırım yapmak demek. Gece gündüz hizmet ederken, iyi hesap tutmak ve hesap vermek demek. Bunu yapmaya talibiz, çok şükür nasıl yapılacağını da biliyoruz."

 
42'nci kattan atlayıp, AVM'nin çatısına düştü!
 
Altınordu, Gakkoş'u gözüne kestirdi!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Hüsam salihoğlu 31 Ekim 2018 Çarşamba 19:16

Mustafa başkan seni bekliyoruz

Yorumu oyla      9      5  
Mustafa Yıldız 31 Ekim 2018 Çarşamba 08:55

Hak yemeyen, devletin parasına sahip çıkan bir insan Sayın Öztürk. Halk, Mustafa Öztürk'ü istiyor. İnşallah Aday olur. Dürüst bir insan.

Yorumu oyla      10      5  
ÖZtürk 30 Ekim 2018 Salı 19:51

Bu soylu halı saha yaptı menderese sanki halı saha lazımdı kalktı doğalgaz getirdi insanları fakirleştirdi sattı savdı .Soylu gitmeli Öztürk gelmeli ergündende bir Şey olmaz zaten.

Yorumu oyla      9      6  
Mehmet talip dedoglu 30 Ekim 2018 Salı 18:31

Hak yedirmeyen bir Allah birde siz olun artik su mendersimizde gelişin bir gün önce hakk yolunuzu açik etsin miletimşz varolsun aklini başina toplasin hersey öztürk için miletimşz için başarilar diliyoruz

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Fırat'ın doğusu için hazırlıklar tamam'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Fırat'ın doğusundaki terör yapılanmasını da çökerteceğiz. ...
Meral Akşener: Kriz iktidarın eseridir!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ağır bir ekonomik kriz yaşıyoruz. ...
Eski Başkan Tatı: 2014’te küsmedim ama sıkıldım!
Buca Belediyesi eski Başkanı Tatı, 2019 seçimleri için aday adaylığını ...
 
CHP'li Sındır'dan Büyükşehir mesajı: Aday olmam için ciddi bir talep var!
İzmir'de adı Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında geçen CHP Milletvekili ...
Muhittin AKBEL yazdı... Tunç Soyer'in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını isterim
Muhittin AKBEL yazdı... Tunç Soyer'in Büyükşehir Belediye Başkanı olmasını isterim
Öğrencilerle görüşen Bakan Soylu, talimatı verdi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'dan 40 öğrenciyi makamında ...
 
Melih Gökçek'ten Bahçeli'nin sözlerine yanıt!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Ankara Büuyükşehir Belediye Başkanı ...
Erbakan, yeni partinin kuruluş tarihini açıkladı
Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, yeni partinin 23 Kasım Cuma günü kurulacağını duyurdu
Özfatura’dan Kılıçdaroğlu’na kefalet: Abdül bu işi yapar!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanlarından Burhan Özfatura CHP ...
 
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva