HABERLER>POLİTİKA
13 Nisan 2018 Cuma - 11:59

CHP Lideri’nden önemli mesajlar: Bütün başkanlarımızla gurur duyuyorum!

Kılıçdaroğlu, Konya’da düzenlenen yerel yönetimler zirvesinde konuştu. İzmir'den belediye başkanlarının da yoğun katılım gösterdiği toplantıda konuşan Kılıçdaroğlu, “CHP’nin bütün belediye başkanlarıyla onur ve gurur duyuyorum. Hepsi görevlerini yapıyor. En zor şartlarda çalışıyor” dedi.

CHP Lideri’nden önemli mesajlar: Bütün başkanlarımızla gurur duyuyorum!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ana gündem maddesi ‘2019 yerel seçimlerine hazırlık’ olan stratejik zirve Konya’da düzenlendi.

Özellikle partinin en az oy aldığı illerden olan Konya’da gerçekleştirilen zirveye Türkiye’nin çok sayıda ilinden belediye başkanları katıldı. CHP’nin kamuoyunda kalesi olarak nitelendirilen İzmir’den de belediye başkanları programa akın etti.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un sunum yapacağı programda yerel seçimlerde aday belirlemedeki kriterleri de masaya yatırıldı. Toplantıda, İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Antalya, Mersin ve Adana'nın da aralarında bulunduğu büyükşehirlerin nasıl alınabileceği tartışıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı toplantıda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önemli mesajlar verdi.

CHP’NİN BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARIYLA ONUR VE GURUR DUYUYORUM
Belediye başkanlarıyla gurur duyduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, gelen baskılara yönelik konuştu. Kılıçdaroğlu, “Gelin denetim yapın. Vatandaşa ikram edilen çayı, kahveye bakıyorlar. Biz sosyal demokrat belediyeleriz. CHP’nin bütün belediye başkanlarıyla onur ve gurur duyuyorum. Hepsi görevlerini yapıyor. En zor şartlarda çalışıyor. Onlar biliyor ki ‘ben geldim, halka hizmet ediyorum’ diyorlar. Nerede bir CHP’li belediye varsa orada huzur, bereket, birlikte yaşama iradesi var. Orada kimse ötekileştirilmiyor. Kimse inancından, etnik kimliğinden dışlanmıyor. Mesela Roman kardeşlerimizi meclise sokan da biziz, onlara temsil hakkı veren de biziz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, dışlamadan yürüyeceğiz. Bizim kitabımızda ‘oy vermedi, hizmet yok’ anlayışı kesinlikle yok. Başkan görevlerini yapacak. Biz onlara benzemeyeceğiz. Adalet, hukuk bizim temel inancımızdır. Önümüzdeki dönemde Ankara, İstanbul, Denizli, Balıkesir, Kocaeli, Trabzon gibi büyük kentleri alacağız. Türkiye’ye de nasıl yerel yönetimler hizmeti verilir açık net göstereceğiz. En küçük yerde yaptığımız hizmet Türkiye’ye yayılıyorsa Ankara, İstanbul dünya kentleriyle yarışacak hale gelecek” dedi.

ÜLKEDEKİ SIKINTILARIN SEBEBİ CHP Mİ?
Hükümeti eleştiren Kılıçdaroğlu, “Sabah öğlen akşam CHP, CHP, CHP… CHP ne yaptı size? Doları CHP yükseltiyse ülkeyi Ortadoğu bataklığına CHP soktuysa CHP’yi eleştir. CHP bir tek şey yapıyor onu hazmedemiyorlar. CHP onların yanlışlarını halka anlatıyor. Bir tek CHP anlatıyor. Benim hatalarımı halka anlatma diyor. Ülkedeki sıkıntıların sebebi CHP mi? Bütün vatandaşlara sesleniyorum artık şapkayı önüne alıp düşünme zamanı. Açıkça söylüyorum bu memleketi bu hale getiren Ankara’da oturan beyledir. Bana diyorlar devlet maaşı dışında para kazanmadı. Evet cebimi düşünmedim yolsuzluk yapmadım haram yemedim. Haram yemeyi kul hakkı yemeyi marifet sayıyorlar. Haram yediysen boğazında dursun kardeşim. Haram da yedirtmedim. CHP iktidar olursa malı götüremem derdindeler. CHP iktidar olursa size haram yedirmeyeceğim. Yedirmeyeceğim ya! Biz böyle bir ahlaktan geliyoruz. Biz her kuruşun hakkını veririz. Nankör değiliz. Vatandaşa hizmet hakka hizmettir. Biz böyle anlıyoruz. 50 kere söyledik. Camiye kışlaya adliyeye siyaset sokmayın dedik. Şimdi her tarafta siyaset var. Adalet güven kaybetti. Adalet olsa 450 kilometre niye yürüyeyim? Niye yürüyorsun diyorlar ama adalet var diyemiyorlar. Onlar da biliyor adalet olmadığını.15 yılda Türk Lirası’nı bu kadar itibarsız hale getiren dünyada başka devlet olmamıştır. Yerliyiz milliyiz diyorlar. Mevlana’nın önünde söylüyorum siz gayri millisiniz. Devletin kozmik odasını terör örgütüne açan kim? CHP mi? Şehir hastaneleri yapıyorlar. Müteahhit Türk, arsa bizim arsamız, her şeyi Türkiye’de üretiliyor. İhaleyi niye dolarla yapıyorsun? Hani sen yerli ve milliydin? Niye TL ile yapmıyorsun? Hastane yapıyorsun her şeyi yüzde yüz Türk malı. Ama ihale dolarla! Niye kardeşim? Yeşile merakın nereden geliyor? O zaman TL’yi kaldır, dolar geçerli de. Zaten fiilen o hale getirdin” diye konuştu. 

 
Şengül'den Kocaoğlu'na karikatürlü gönderme!
 
Bergama Ticaret Odası Başkanı Ürper’den İZTO yorumu: Metal yorgunluğu…
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
izmirli 13 Nisan 2018 Cuma 17:18

İZMİRDE İYİ PARTİNİN ADAYI KİM OLCAK ÖNCE ONU BİR SORALIM MERAL AKŞENERE SONSUZ SAYGIMIZ VAR LAKİN CIKARACAGI ADAY NEKADAR CUMHURİYETÇİ VE İZMİRLİ SONUÇTA PARTİNİN KÖKÜ SAG O YÜZDEN İZMİR AZİZDİR AZİZ KALACAKTIR SAYGILAR

Yorumu oyla      16      8  
RIDVAN ÖZTÜRK 13 Nisan 2018 Cuma 12:57

diger büyüksehirleri bilmem de izmir bu secimde gidecek gibi görünüyor. İyi partinin cok yüksek oy alacagına dair iddiaya girebilirim.

Yorumu oyla      12      16  
Seydikoy 13 Nisan 2018 Cuma 12:48

Izmir azizdir aziz kalacak gaziemir halil,dir halil kalacak.

Yorumu oyla      18      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şengül'den Kocaoğlu'na karikatürlü gönderme!
AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, Aziz Kocaoğlu’nun Büyükşehir Belediye ...
İzmir'deki işten çıkarmalar Meclis gündeminde!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ege Üniversitesi ...
Ankara'yı sarsan Süleyman Soylu iddiası!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kullandığı mobil telefonların yasadışı ...
 
CHP’li Bakan’dan flaş İZTO çıkışı: Özgener de bu kentin evladı!
İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Mahmut Özgener de bu kentin evladı. Dedesi ...
Kılıçdaroğlu'nu kapıda sürpriz isim karşıladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ...
İYİ Partili Çıray'dan flaş ittifak mesajları
İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Dr. Aytun ...
 
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Başaramayacaksınız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi üzerinden oyunlar oynuyorlar. Bütün bu ...
İzmir'de Cumhur İttifakı rüzgarı: AK Parti kongresinde dikkat çeken detay!
AK Parti İzmir İl Teşkilatı ilçe kongrelerini tüm hızıyla sürdürüyor. ...
Başbakan'dan piyasalara ilişkin dikkat çeken sözler
Başbakan Binali Yıldırım, Gebze Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen Sanayi ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sahipsiz kalan eski İzmir…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva