HABERLER>POLİTİKA
13 Nisan 2018 Cuma - 11:49

Şengül'den Kocaoğlu'na karikatürlü gönderme!

AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, Aziz Kocaoğlu’nun Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında Körfez Geçiş Projesi için sarf ettiği, ‘Ben belediye başkanı olarak ilan ediyorum. Buyurun yapın’ sözlerini samimiyetsizlik olarak değerlendirdi. Şengül, sosyal medya hesabından karikatürlü gönderme yaptı.

Şengül den Kocaoğlu na karikatürlü gönderme!

2017 yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü meclis toplantısında Başkan Kocaoğlu’nun yaptığı konuşmayı eleştiren Şengül, “AK Parti grubundan gelen eleştirilere yanıt verirken merkezi hükümetin İzmir’e yatırım yapmadığından yakınan Kocaoğlu’na hükümetimizin İzmir projelerini görene kadar bu tavsiyede bulunmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

“YILLARDIR ISITILIP ÖNÜMÜZE SUNULAN YEMEK…“
4 yıldır bütçeye eklenip hiçbir faaliyette bulunulmayan projelerin olduğuna dikkat çeken Şengül, “Bu durum yıllardır ısıtılıp önümüze sunulan yemek havası vermektedir. Kendisi sürekli İzmir’e yatırım yapıldığından bahsediyor fakat belediye bütçesine oranla ortada herhangi bir proje göremiyoruz. Bütçenin yatırımlara harcanan kısmını yeterli düzeyde tutamıyor, bu da yetersiz kalınca topu hükümete atıyor” ifadelerini kullandı.

“AĞZIYLA SÖYLEDİĞİNİ KALBİYLE HİSSETMİYOR”
Aziz Kocaoğlu’nun İzmir Körfez Geçiş projesi için, ‘Ben belediye başkanı olarak ilan ediyorum. Buyurun yapın’ sözlerinin samimiyetine inanmadığını söyleyen Şengül, “İzmir’e hizmet etme konusunda samimiyetini İzmirli hemşerilerimize söylediği tek bir cümleyle değil, hareketleriyle kanıtlamalıdır. Ben Sayın Başkan’ın bu konuda da samimi olmadığını düşünüyorum. Zira ağzıyla söylediğini kalbiyle hissetseydi bunu ulaşım master planına ekler ve projenin gerçekleştirilebilmesi için destek verirdi” dedi.

KARİKATÜRLÜ GÖNDERME!
Şengül’ün açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı karikatür dikkat çekti. Hükümetin İzmir’e yönelik yatırımlarının yer aldığı karikatürde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bir eliyle gözünü kapattığı görülüyor. Şengül paylaşıma, "İzmir'imize yapılan yatırımları görene kadar havuç vermeye devam edeceğiz" notunu ekledi.

 
Bucalı kursiyerlerden muhteşem performans
 
CHP Lideri’nden önemli mesajlar: Bütün başkanlarımızla gurur duyuyorum!
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mister No 13 Nisan 2018 Cuma 21:35

Her seyden önce Sayin Kocaoglunun yasinin hürmetine böyle bir Karikatür yakisik almamis. Böyle Siyaset yaptiginiz müddetce daha cok oy beklersiniz Izmirden. Ayip denen bir sey var.

Yorumu oyla      15      7  
Gürkan 13 Nisan 2018 Cuma 18:01

Havuç havuç diyenlere soruyorum ; İzmir son 15 yılda ne kadar vergi verdi , buna karşılık ne aldı ? Hakkı 3-5 proje midir ? 15 yılda 44 milyar yatırım yaptık diyenlerin bu şehirden 1 yılda topladığı vergi nedir ? Alay mı ediyorsunuz ? 44 milyar yatırım var ama "1 metre" bile metro yapılmamış :) 44 milyara ne yaptın ? Bakın bugün 7,2 km'lik Narlıdere metrosunun ihalesi yapıldı. Teklifler 1 milyar üzeri. 1 milyar desek 7,2 km'lik 44 tane hat yapabiliyorsunuz. Böyle bir yatırım var mı ?

Yorumu oyla      15      7  
Bugün kandil 13 Nisan 2018 Cuma 17:15

Öncelikle herkesin kandilini tebrik ederim.Sayın Başkan bugün böyle bir demeç şık olmamış.Daha iyisi olabilir ama ülkeye baktığımız zaman İzmir belediyesi gerçekten çok başarılı.Büyükşehir belediye seçimlerinde Sayın Kocaoğlu'na oy veren Ak Partilileri biliyoruz.Çünkü insanlar akbelediyecilik denilen belediyelerin uygulamalarını da görüyorlar.Bence seçimlerden önce akaryakıt ve döviz fiyatları doğal olarak bütün herşeyi etkiliyor keşke buna çözüm bulsaydınız.Kimseyi suçlamaya hakkınız yok çünkü 16 yıldır tek başınıza iktidardasınız.Artık 2 tane alternatif var.Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir bu ülke insanı da kimseye mecbur değildir.

Yorumu oyla      16      6  
İZMİRLİ 13 Nisan 2018 Cuma 17:14

sizde hiç yüz kalmamıs benzin 6 LİRA DOLAR 4 EURO 5 LİRA HALA AZİZ BAŞKANIN KARÜKATÜRÜNÜ CİZİYONUZ BİDE ÇİFTCİNİN ESNAFIN EMEKLİNİN İŞÇİNİN MEMURUN ÖGRENCİNİN KISACA TÜRKİYENİN ŞUANKİ DURUMUNUN KARIKATÜRÜNÜ CİZSENİZDE GÖRELİM TABİ NORMAL SİZ NERDEN BİLECEKSİNİZ BİZİM HALİMİZİ

Yorumu oyla      17      5  
Bugün 13 Nisan 2018 Cuma 17:07

İzmir'e lafta yapıyorsunuz icraat yok.Bugün akaryakıt fiyatları ve hayat pahalılığı için duyduğum tepkilerin haddi hesabı yok.Bırakın İzmir belediyesini almayı bu halle %50+1 hayal ötesi millet burnundan soluyor. 15 yıldır tek başına iktidar olan bir parti ekonominin bu hali için kimseyi suçlayamaz, ne içeriden ne dışarıdan. Bu arada yap işlet devret sistemi ile devlet müteahhitlere inanılmaz geçiş garantisi veriyor hemde döviz cinsinden gelin vazgeçin bu inşaat sevdasından.Ülkenin tek kurtuluşu tarım ve hayvancılık gerisi hikaye.

Yorumu oyla      16      5  
nicolas 13 Nisan 2018 Cuma 16:10

yaw karikature bakıyom harbi gülünç.işin acı tarafı sadece kariketure sığacak kadar bir yatırım hepside değil...menemene bıle ulaşmayan çevre yolu tabelası YİD ile yapılmış havalaanı bide konak tuneli..adliye bınası nedir ya utanmıyosanız valiye odenen aylık maaaşı da yazın yatırım olarak..aydın bey komık olmuş ama izmirli size güler buna bakınca..

Yorumu oyla      14      5  
Mustafa Can 13 Nisan 2018 Cuma 15:48

970 lira emekli maaşı bağlandı, 25 yıldır esnaflık yapıyorum, biz açız aç, sizin haberiniz var mı, bırakın safsata yapmayı, bana ne havaalanından, yaptığınız yollardan, bir de karikatüre utanmadan adliye binası koymuşsunuz, millet bitik kendini adliye koridorlarından kurtaramıyor, siz onunla övünüyorsunuz, yazıklar olsun.

Yorumu oyla      16      5  
HAYRİ BABA 13 Nisan 2018 Cuma 15:21

siz de baslatın artık körfez köprüsü projesini de samimiyetinize inanalım. 10 SENEDİR YAPMADINIZ. DAHA İHALEYE BİLE CIKMADI

Yorumu oyla      15      6  
Selin 13 Nisan 2018 Cuma 13:37

Karikatür güzel olmuş, devlet ve özel sektör yatırımları sayesinde İzmir güzel görünüyor

Yorumu oyla      11      15  
volkan 13 Nisan 2018 Cuma 13:14

sizin korfez gecisindeki niyetinizi biliyoruz inciraltina goz diktiniz avm konut icin aydin bey kendinizi cok iyi anlatmissiniz yillardir onumuze aynı yemeği kim sunuyor siz!! otogar metro ? bayrakli şehir hastanesi? birinde hala temel yok güzergahı belli değil digerinin anca temelini gorduk kisi başkasını elestirmeden once kendine bakmalı chp li degilim izmirliyim ve inanin izmirli size bu sekilde oy vermez.sizden 10 senedir eleştiri degil icraat bekledik ama konak tünelinden baska bisi gormedik bitti..

Yorumu oyla      18      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki işten çıkarmalar Meclis gündeminde!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ege Üniversitesi ...
Ankara'yı sarsan Süleyman Soylu iddiası!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kullandığı mobil telefonların yasadışı ...
CHP’li Bakan’dan flaş İZTO çıkışı: Özgener de bu kentin evladı!
İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Mahmut Özgener de bu kentin evladı. Dedesi ...
 
Kılıçdaroğlu'nu kapıda sürpriz isim karşıladı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ...
İYİ Partili Çıray'dan flaş ittifak mesajları
İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Dr. Aytun ...
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Başaramayacaksınız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ekonomi üzerinden oyunlar oynuyorlar. Bütün bu ...
 
İzmir'de Cumhur İttifakı rüzgarı: AK Parti kongresinde dikkat çeken detay!
AK Parti İzmir İl Teşkilatı ilçe kongrelerini tüm hızıyla sürdürüyor. ...
Başbakan'dan piyasalara ilişkin dikkat çeken sözler
Başbakan Binali Yıldırım, Gebze Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen Sanayi ...
CHP İzmir'in gündemi sandık güvenliği
CHP İzmir İl Örgütü, 2019’da yapılacak olan seçimler öncesinde sandık ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gülayşe’den doğma ben ‘Öksüz Cüneyd’!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Çağlardan 324’e İzmir Tarihi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Nepotizm hastalığı ve belediyecilik...
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva