HABERLER>POLİTİKA
24 Aralık 2018 Pazartesi - 13:10

CHP İzmir’in başkanı Yücel ile A’dan Z’ye: Büyükşehir için tarih verdi!

Ankara ve İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkan adayları açıklanırken süreçte İzmir’le ilgili herhangi bir gelişme olmadı. İzmir İl Başkanı Yücel işleyen sürece dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyükşehir adayının 4 Ocak’ta açıklanabileceğini söyleyen Yücel, meclis üyeliklerinin belirlenmesi, İYİ Parti ile gerçekleşen ittifak temasları, AK Parti’nin Adayı Zeybekci’nin durumu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun son dönemdeki söylemleri üzerinden net mesajlar verdi.

CHP İzmir’in başkanı Yücel ile A’dan Z’ye: Büyükşehir için tarih verdi!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına katıldı. İl Başkanı Yücel sürece dair konuşurken birbirinden önemli açıklamalara imza attı.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler özelinde iddialı mesajlar veren Başkan Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yeni dönem için aldığı ‘yokum’ kararı sonrası yaşanan sürece de değindi.

Genel merkezle sürekli temas halinde olan Başkan Yücel, İzmir İl Örgütü’nün beklentilerini dile getirirken net ifadeler kullandı.  İYİ Parti ile devam eden ittifak çalışmaları kapsamında önemli açıklamalar yapan Yücel, AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’ye ilişkin de konuştu.

4 OCAK’TA MUHTEMELEN BÜYÜKŞEHİR ADAYI AÇIKLANACAK!
Aday belirleme sürecinde değinerek sözlerine başlayan Yücel, “Çalışmalar sürdürülüyor. Bu süreç parti içi bir süreç... Biz İzmir il örgütü olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Periyodik olarak bunları genel başkan yardımcılarımızla paylaşıyoruz. Amacımız en doğru adayı belirlemektir. 24 Haziran seçimlerinden önce de bu düşüncemizi paylaşmıştık. Örgütün içinden gelen isimlere öncelik verilmesi gerekiyor. Yerel seçimlerde de düşüncemiz aynı. İzmir CHP, Türkiye için çok önemli. İzmir’in partiler üstü bir duruşu ve misyonu var. Belirleyeceğimiz adayların bu misyona uygun olması çok önemli. Biz belli bir süzgeçten geçiriyoruz ve bu adayları belirleyeceğiz. 4 Ocak’ta muhtemelen Büyükşehir adayı açıklanacak. Daha sonraki günlerde de ilçe başkan adayları açıklanacak” dedi.

BÜYÜKŞEHİR ADAYIMIZIN ÇALIŞMAK İSTEYECEĞİ İSİMLER OLABİLİR 
Büyükşehir adayına ilişkin konuşan Yücel, “Büyükşehir adayımızın çalışmak isteyeceği isimler olabilir. Büyükşehir adayının daha önce açıklanması daha doğru olabilir. Belli bir sayıya indirdik demek belli isimlerin elenmesi demek. Bunu söylemek doğru olmaz. Biz şu aşamada isim konuşmayız, ana hatlarıyla bir profil belirleriz. Bu konuda mutabakat var. Bunu da genel başkan ve genel başkan yardımcılarıyla paylaşırız. İzmir il örgütü ve başkanlar olarak bir takım fikirlerimiz var ve bunları yetkili organlara iletiriz” açıklamasını yaptı.

BU SÜREÇ NE SADECE ANKARA’DAN NE SADECE İZMİR’DEN YÖNETİLMELİ!
İthal adaylıklar noktasında konuşan Yücel, “Dışarıdan gelen insan diyerek kimseyi ötekileştiremeyiz. Ama CHP’nin de İzmir İl Örgütü’nün de bu konuda hassasiyeti var. Siz CHP İzmir’e birini aday olarak getirdiğinizde onunla ilgili ekstra bir çalışma yapmanız gerekecektir. Açıkçası bizim böyle bir düşüncemiz yok. CHP’nin içinden yetişmiş ve bu görevleri yapacak çok sayıda isimler var. Biz bu süreci birlikte yönetmek istiyoruz. Bu süreç ne sadece Ankara’dan ne sadece İzmir’den yönetilmeli! Örgütlerin görüşleri alınmalı. Fikir alışveriş olmalı. Bu konuda bir ortak akıl oluşturup en doğru kararı vererek partimizi başarıyla ulaştırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.  

DEFAATLE DİLE GETİRDİK AMA GENEL MERKEZ FARKLI DÜŞÜNÜYOR!
2014 yerel seçimlerinde kaybedilen ilçelerin adaylarının 2019 için erken açıklanması gerektiğini vurgulayan Yücel, “İlçe başkanlarımızın ortak görüşüydü bu. Biz bu konuda görüşlerimizi belirttik. Adayın erken açıklanmasının da dezavantajları var. O zaman ve planlamanın doğru şekilde yürütülmesi gerekiyor. Biz yılbaşından önce açıklanması gerektiğini defaatle dile getirdik. Ama genel merkez farklı düşünüyor. Bu aday adaylığı süreci hem seçmeni hem adayı yoran bir süreç. Anket ve kamuoyu yoklaması süreci var. O da ayrı işleyen bir süreç. Şu an sahada anket şirketleri var. Ayrıca diğer illerdeki gibi genel merkezin yönelteceği heyetler kamuoyu yoklaması yapıp genel merkeze iletiyorlar. İzmir’de bu çalışma başlamadı. Göstere göstere gelmeyecekler! Bu ilçelerle ilgili… Büyükşehir adayıyla ilgili öyle bir çalışma yok” dedi.

30 İLÇE İÇİN TEK BİR KARAR ALACAĞIZ!
Meclis üyeliklerinin eğilim yoklamasıyla belirlenmesi yönünde genel merkez tarafından il örgütlerine verilen inisiyatif kararına ilişkin konuşan Yücel, İzmir’de ilçe başkanlarının çoğunluğunun duruma karşı çıkması için, “Şu ilçede, bu ilçede eğişlim yoklaması yapalım diye bir kararımız yok. İlçe başkanlarımızla görüşüyoruz. Bizim ortak hedefimiz, İzmir’de 30 ilçeyi kazanmak! Meclis üyelikleri çok çok önemli! Örgütün beklentilerine de cevap vermek gerekiyor ancak burada partiyi başarıya taşıyacak meclis üyelikleri listesinde en çok oyu getirecek doğru karar neyse ona karar vereceğiz. Bizim bir dayatmamız olamaz ama ilçe örgütlerinin de tek taraflı karar alması olamaz. 30 ilçede tek bir karar alacağız. Çok büyük bölümü karşı çıkıyor. Böyle bir yöntemin doğru olmadığını düşünüyorlar” ifadelerini kullandı.

ÜYE YAPISININ GÜNCELLENMESİ GEREKİYOR
Yücel sözlerini sürdürdü ve “Göreve geldiğimizden beri söylüyoruz; ön seçim, eğilim yoklaması en doğru en demokratik yöntemdir. Ancak üye yapısının güncellenmesi gerekiyor. Ulaşamadığımız üyelerimiz var. Bu üye yapısı değişmeden doğru sonuç alamayız. Elbette sandık konur, oradan ne karar çıkarsa ona uyulur” açıklamasını yaptı.

İYİ PARTİ İLE İTTİFAK HAKKINDA: KİMSEYİ DIŞLAMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK!
Partisi ile İYİ Parti arasında sürdürülen ittifak görüşmelerinin İzmir yansımalarına değinen Yücel, “Büyükşehir’de ittifak yapılması, aday çıkarılmaması ilçelerde aynısı olacak anlamına gelmez. İlçelerde bize gelen bir teklif yok. Genel merkezler görüşmelerine devam ediyor. Somut olarak bir talep gelirse biz ona göre konuşuruz. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’yla da böyle bir görüşmemiz olmadı. İYİ Parti’nin kurulduğu günden bugüne önemini ve misyonunu biliyoruz, önemsiyoruz. Kimseyi dışlamak gibi bir düşüncemiz yok. Partilerin anlaşmasından ziyade toplumun ve tabanın anlaşması çok daha önemli. Genel merkezler de görüşmeleriyle bunu sağlamaya çalışıyorlar. Somut talep gelirse onu o zaman değerlendireceğiz. Bunu bir alışverişe çevirmek doğru değil. İzmir’de bizim 30 ilçeyi kazanmamız gerekiyor. Kimle, hangi adayla kazanacaksak bunun yöntemini bulmamız lazım” dedi.

HER ZAMAN YAPIYORLAR, GERİLİMDEN, KUTUPLAŞMADAN BESLENEN ANLAYIŞLARI VAR
Hükümet temsilcilerinin İzmir özelindeki sert söylemleri üzerinden açıklama yapan Yücel, “Cumhurbaşkanı bunu ilk kez yapmıyor. Her seçim öncesi ülkedeki gerilimi arttırarak sonuç almaya çalışıyor. Şu anda da bunu yaşıyoruz. İl başkanının da söylemleri bu yönde. Gerilimden, kutuplaşmadan beslenen anlayışları var. CHP’yi terörler, terör örgütleriyle kimse bağdaştıramaz. Geçmişte AKP’nin yaptıklarına bakarsak o ayrı bir tartışma konusu. HDP’li vatandaşlara hiçbir önyargılı bakışımız olamaz. Ama onlar terörle özdeşleştiriyorlar. Türkiye’de ve İzmir’de bu anlayışın sona ereceğini düşünüyorum. MHP ile ittifak yapmalarının sebebi bu. Belli ilçeleri kazanamayacaklarını düşünüyorlar ve siyaseti bir matematik olarak görüyorlar. Siyasete bakış açıları çok farklı. Vatandaş bunları görüyor” diye konuştu.  

CUMHUR İTTİFAKI İZMİR’DE BEKLEDİĞİ SONUCU ALAMAZ
‘Cumhur İttifak İzmir’de başarılı olur mu?’ sorusunu yanıtlayan Yücel, “Bizim için tüm halkımız, vatandaşlarımız önemli ve değerli. Kime oy verdikleri önemli değil. Hepsi bizim için değerlidir. AKP-MHP ittifakının temelinde yatan şey; AKP’nin yerel seçimde başarılı olamayacağıdır. Kazanamazsa başkanlık sistemi sorgulanır ve parlamenter sisteme dönüş olur. Bundan çekiniyorlar. Siyaseti matematik olarak görüyorlar ama siyaset bu değil. Kimse kimsenin tebaası değil. Şuna oy vereceksin değil! 2018 yılında İzmir gibi bir yerde bu sonuç vermez. İnsanlarla konuşuyoruz, ittifaktan rahatsız olan kesimler var. Hele hele MHP’nin içinde çok ciddi rahatsızlık var. MHP’nin aday çıkarmaması büyük rahatsızlık yaratıyor. Özellikle İzmir’de bekledikleri sonuçları alamayacaklar” ifadelerini kullandı.

ONLAR TALİMATLA GÖREVLERİNİ BIRAKILAR!
İddialı açıklamalar yapan Yücel, “Biz İzmir’de şu anda 30 ilçeyi kazanabilecek durumdayız. Bu iddiamız gerçekçi! Anketler, kamuoyu yoklamaları ne söylüyor? Bunlar bizim parti içinde değerlendireceğimiz konular. İzmir’de 22 belediyenin gerçekleştirdiği başarılı bir CHP belediyeciliği var. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptıkları ortada… Diğer taraftan AK belediyecilik diye bir şey çıkardılar. Onlar bir talimatla görevlerini bırakabiliyorlar. Bizim demokrasi yanlayışlımızda böyle bir şey söz konusu değil. Bizde insan ve insana verilen değer önemli. Talimatla hareket eden bir yapı CHP içinde yok. CHP’ye İzmir’de alternatif olacak bir şey yok!” dedi.

BÖYLE BİR KRİTER YOK, KOCAOĞLU’NUN KENDİ FİKRİDİR!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 1 Ekim’deki kararı sonrasında yaşanan süreci kaos olarak görmediğini söyleyen Yücel önemli açıklamalar yaptı. Başkan Kocaoğlu’nun son açıklamasında gösterilecek aday için yaptığı tarifi de değerlendiren Yücel, “Kocaoğlu’nun ‘yokum’ kararından sonra kaos olmaz demiştim, hala aynı noktadayım. Aday adaylarının çok fazla olması kaos olarak değerlendirilemez. Sayın Kocaoğlu ile zaman zaman fikir alışverişinde bulunuyoruz. Görüşleri partisi ve İzmir’e karşı sorumluluğudur.  Son yaptığı açıklamada tarif vermiş. Onun kendi görüşüdür. İzmir’de ve partimizde bu görevleri layıkıyla yapacak çok değerli isimler var. Belediye başkanlığı yapmak için PM üyeliği, MYK üyeliği, il başkanlığı yapmış olmak gibi bir kriter yok. Kocaoğlu’nun kendi fikridir. İzmir’de resmi başvuruyu yapmış, yapmamış ve ismi geçen isimler bu görevleri yapabilecek isimlerdir. Hepsi birbirinden değerlidir. Böyle bir şablon çizmek, beli kalıplara oturtmak doğru değil. Ancak onun kendi fikri! Hala sahada devam eden çalışmalarını çok değerli buluyorum. Geri dönmek gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. 15 yıldan sonra ben yeniden başkan olmak istiyorum diyebilir, hakkıdır ama böyle bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum. Aday olmamasına rağmen alanda çalışıyor olması sorumluluğu gereğidir. Aday için profil çizmesi yine aynı sorumluluğun gereğidir” açıklamasını yaptı.

ZEYBEKCİ’NİN O LAFLARI İÇİN: BİZ BUNA KARŞI ÇIKMAYIZ!
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin kentteki turlarının ve çalışmalarının sorulması üzerine konuşan Yücel, “İzmir’i öğrenmek için mi dolaşıyor acaba? İzmir dışından geldiği için baya bir dolaşması lazım. Bu bir hizmet yarışı! İzmir bizim için ne kadar önemliyse görüyorum ki AKP’nin de İzmir’i kazanmak için ciddi bir çabası var. Nihat Zeybekci’nin İzmir seçmeniyle bir bağ kurabileceğini düşünmüyorum. İzmir’in bir hassasiyeti, bir duruşu var. İzmirliler buna pirim vermez. AK Parti’yi İzmirleştirmek, Türkiye’yi İzmirleştirmek diyorlar. Biz bunlara karşı çıkmayız. Türkiye İzmir gibi olsun” ifadelerini kullandı.

BİRİLERİNE YARANMAK DERDİNDE DEĞİLİM DOĞRU NEYSE ONU YAPMAYA ÇALIŞIYORUM
Taraf ve tarafsızlık noktasında gelen eleştirilere değinen Yücel, “Benim birilerine yaranmak gibi bir derdim yok. Doğru neyse onu yapmaya çalışıyorum. Herkesle, aday adayıyla görüşüyorum. Birine yakın birine uzak olmamız asla ve asla doğru değil. İlçelere giderek aday adaylarıyla ilgili nabız yoklamak gibi bir planımız yok. Takvim el verirse yaparız. Ancak üzerine eğildiğimiz ilçelerimiz var” dedi.  

ELBETTE DEĞİŞİM OLACAK!
‘İzmir’de değişim olacak mı?’ sorusunu cevaplandıran Yücel, “Elbette değişim olacak. Ama buna yüzde vermek doğru değil. 3-4 dönem belediye başkanlığı yapan arkadaşlarımız var. Başarılıysa devam eder. Devam etmemesi demek başarısız olduğu anlamına gelmez. Ciddi bir değişim beklentisi varsa gençlere el verilebilir. Bir dönem yapan da değişebilir. İki dönem yapanlar değişecek diye bir zorunluluk yok. Biz bu noktada isim konuşmayız. Ama fikrimiz sorulursa söyleriz. Adaylarımızın hepsi de Ocak ayında açıklanır. Eğilim yoklaması yapacak olursak 12-13 Ocak’ta yapılır. Bir geç kalınmışlık yok” ifadelerini kullandı.

 
İzmir spor camiasının sevilen ismi hastaneye kaldırıldı
 
Çavuşoğlu: Netanyahu'nun PKK'ya sempatisi var
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
35 24 Aralık 2018 Pazartesi 22:49

kasmaya gerek yok rahat olun kim olsa CHP alacak zaten parti içi savaşa dönüştürmemek lazım.

Yorumu oyla      10      5  
başkan 24 Aralık 2018 Pazartesi 22:42

izmirde ki iyi partililer olarak izmir de 4-5 ilçe iyi partiye bırakılmadığı takdirde chp ye destek vermeyiz

Yorumu oyla      9      8  
merkez isimli kullanıcıya 24 Aralık 2018 Pazartesi 20:02

Sizin gibiler sayesinde Ak Partili yöneticilerin göremediği birşey var: dava diye eskiden sessiz ve kendi aralarında konuşan Ak Parti seçmeni hayat pahalılığına karşı Ankara'nın lüks ve şatafattan israftan vazgeçmediği için Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Yani anlayacağın 16 yıllık destek bitti. Belediye seçimlerinden sonra bütün ülkede bunu göreceksin.Millet burnundan soluyor pazar ve market fiyatlarına yetişemiyor, külliye bütçesi %233 artıyor, 500 milyon dolara uçak alınıyor, Marmarise yazlık külliye yapılıyor yetmedi birde kanal İstanbul yapılmaya çalışılıyor. Ama yeter

Yorumu oyla      10      5  
merkez rumuzuna 24 Aralık 2018 Pazartesi 19:57

Size patronlarınız çok mu trol maaşı veriyor. Yazıktır yahu milletin pazar ve market fiyatlarından canı çıktı, külliye bütçesi %233 arttı, 500 milyon dolara uçak alındı, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor, Allahın bize bahşettiği boğaz varken yap işlet devret sistemi ile yapılacak kanal İstanbul'a evet diyorsanız el insaf

Yorumu oyla      10      5  
Vatandaş 24 Aralık 2018 Pazartesi 19:17

İzban grevi hakkında ne düşünüyodunuz yoksa görmezden mi geliyosunuz

Yorumu oyla      12      5  
Merkez 24 Aralık 2018 Pazartesi 18:10

Tıfıl başkan Nihat Zeybekci geliyor İzmir hizmet neymiş Ak belediyecilik neymiş görecek.

Yorumu oyla      12      10  
kanal İstanbul 24 Aralık 2018 Pazartesi 17:47

Sayın il başkanı tüm ülkede Ak Partili seçmen dahil kanal İstanbul için 'Allahın bize bahşettiği İstanbul boğazı var iken yap işlet devret modeli ile yapılacak kanal İstanbulu istemiyoruz. Millet milyonlarca dolar borcun altına girmek istemiyor. Madem vergiyi biz veriyoruz o zaman referandum yapılsın. Dedelerimiz babalarımız o suyolu olmasaydı kazma kürekle orayı açarlardı' herkesin görüşü budur. Mahkemeyemi verilir Danıştay mı kimin görevi ise şu kanal İstanbulu durdurun yazıktır bu millete. Belediye seçimlerinden bile bu konu daha önemli. Vergiyi biz veriyoruz isteyen istediğini yapmamalı.

Yorumu oyla      13      6  
Serhan Balcı 24 Aralık 2018 Pazartesi 17:17

İl Başkanı diyor ki “Eğilim yoklamasına karşı değilim ancak üye yapısının güncellenmesi gerekiyor. Bu üye yapısı değişmeden doğru sonuç alamayız." Kendisi Hukukçu.. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının üye güncellemesini reddettiğini bilmiyor mu? Yani dolaylı olarak üye yapımız sağlıksız diyor.. Sizi seçerken iyi, İlçe Başkanını seçerken iyi, Genel Başkan'ı seçerken iyi, Genel Merkez yöneticilerini seçerken iyi, Belediye Meclis üyesi seçerken mi üye sağlıksız, kötü üye.! Üyeler sağlıksız ise siz bu konuda ne tür bir çalışma yaptınız? Eğer dediğiniz gibiyse Bu üye yapısı değişmeden doğru sonuç alamayacaksak seçimlerde kim çalışacak? Sandıkları kim koruyacak? Atadığınız Meclis üyeleri mi? Diyor ki "30 ilçede tek karar alacağız. Örgütlerin büyük çoğunluğu eğilim yoklaması istemiyor. Böyle bir yöntemin doğru olmadığını düşünüyorlar" Düşünürler.. Bakın geçmişe oğlunu, kızını, kardeşini, yeğenini Meclis üyesi yaptılar İlçe Başkanları.. Farklı mı olacak.? Bu mu sağlıklı? Bu mu doğru sonuç? Sadece sandıktan kaçmak için bahane üretmek.. Ön seçimi, eğilim yoklamasını küçük düşürmek demokrasi ile sorun yaşamak değil midir sizce? Sizin mantığınızla gidersek yıllardır seçimleri kaybediyoruz, bu ülkenin seçmen yapısı sorunlu mu diyeceğiz.. O zaman seçime gerek yoktur yaklaşımı doğru olabilir mi? Sahi seçmen de sağlıksız deyip o zaman seçimleri de kaldıralım mı? Ne dersiniz?

Yorumu oyla      23      8  
4 Ocak 24 Aralık 2018 Pazartesi 16:43

4 Ocakta açıklanabilir mi? Yani açıklanmayadabilir. Daha önce de dediğimiz gibi acele etmenize gerek yok, seçimden sonra açıklayın :)))

Yorumu oyla      14      5  
Harun 24 Aralık 2018 Pazartesi 16:37

Çöp ve emlak vergisi toplamak dışında dişe dokunur bir icraatı olmayan ve olmayacak olan ilçe belediye başkanı adayı istemiyorum.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Kılıç’tan kamu avukatları için '3600' teklifi
CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan ...
MHP İzmir’den Ege Rektörü’ne ‘Çakıroğlu’ çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin; “Ege Üniversitesinde ...
O isimden İzmir’deki ittifak için flaş iddia: 30 ilçe CHP'de mi kaldı?
AK Parti’nin kentte en iddialı olduğu ilçe konumunda bulunan, CHP ile ...
 
CHP'li Polat, 'kopyala-yapıştır' ÇED'i meclise taşıdı
CHP’li Polat, İzdemir Termik Santrali için verilen ve Karadeniz’deki bir ...
CHP’li Çetinkaya: Bizim çocuk olmaya talibiz!
Belediye Başkan Aday Adayı Çetinkaya, dernek ziyaretleri kapsamında önemli ...
CHP İzmir'in sevilen ismine kanser teşhisi konuldu
İzmir'in Tire ilçesinde, yerel seçim için CHP'den belediye başkanı aday ...
 
AK Partili Dağ: İzmirliler, İzmir'in çantada keklik olmadığını CHP'ye gösterecekler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye ...
CHP İl Başkanı Yücel: Kubilay yaşıyor, bu kavga sürüyor!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Devrim Şehidi Asteğmen ...
Erdoğan: Bunlar sanatçı müsveddesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK Mali Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "Beni ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva