HABERLER>POLİTİKA
24 Aralık 2018 Pazartesi - 10:32

O isimden İzmir’deki ittifak için flaş iddia: 30 ilçe CHP'de mi kaldı?

AK Parti’nin kentte en iddialı olduğu ilçe konumunda bulunan, CHP ile İYİ Parti’nin ittifak görüşmelerinde önemli bir detay olarak masada duran Kemalpaşa için konuşan Belediye Başkan Aday Adayı Karakayalı, “İttifak olayı bitti. Genel merkezde de bitti. Şu anda İzmir’in 30 ilçesinde CHP’nin belediye başkan adayları gösterilecek. Kesinleşti!” dedi.

O isimden İzmir’deki ittifak için flaş iddia: 30 ilçe CHP de mi kaldı?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Kemalpaşa Belediyesi’nin eski Başkanı Rıdvan Karakayalı önemli açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemalpaşa Belediye Başkan Aday Adayı da olan Karakayalı, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler üzerinden net mesajlar verdi.

Karakayalı ilçedeki dengelere dair geniş bir değerlendirmede bulunurken partisinin İYİ Parti ile yürüttüğü ittifak süreci kapsamında çarpıcı çıkışlara imza attı.

Karakayalı ayrıca AK Parti’nin İzmir’de en güçlü olarak gösterildiği Kemalpaşa’nın yeni dönemde CHP’li belediye tarafından yönetileceğini iddialı bir şekilde dile getirdi.

4 BUÇUK SENEDİR SAHADAYIM, HİÇ ÇEKİLMEDİM!
Kaybettiği seçim sonrası alana indiğin ifade eden Karakayalı, “Kemalpaşa’da 3 dönem değerlendirilecek olursa benden önce AKP belediyeciliği vardı. Benimle birlikte CHP ve benden sonra yine AKP belediyeciliği oluştu. Vatandaş şimdi 3 dönemi değerlendiriyor. İnanın ben belediye başkanlığını kaybettikten sonra hemen sahaya çıktım. 4 buçuk senedir sahadayım. Hiç çekilmedim. Önce 2 arkadaşıma teklif ettim. Onlar kabul etmeyince yeniden sahaya indim. Kudret Balcı ve Hasan Ali Oray arkadaşlarıma söyledim. Teklif ettim. ‘Gelin ilçe başkanı olun. 7 gün 24 saat yanınızda olayım. 2019’da seni belediye başkanı olarak hazırlayalım. Seçimlere 3 ay kala ben belediye başkan adayıyım demekle bu işler olmuyor. Şimdiden başlayalım’ dedim. Birisi, ‘işim var, müsait değilim’, birisi de ‘tecrübesizim’ cevabını verdi. Olmayınca kendimiz yola çıktık. 4 buçuk yıldır gece gündüz, sokak sokak, ev ev, kahve kahve dolaşıyorum. Çok güzel bir noktaya geldik. AK Parti, MHP tabanından İYİ Parti’nin tamamından şu anda müthiş bir destek var. Kesinlikle oy alırım. Bu sefer Kemalpaşa’da çok farklı bir sonuç olacak” dedi.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI ÇOK BAŞARISIZ
“AKP’yi Kemalpaşa’da bu sefer mağlubiyete uğratacağız” sözleriyle konuşmasını sürdüren Karakayalı, “Çok büyük bir fark olacak. Mevcut belediye başkanı çok başarısız. İnsanlardan çok uzak kaldı. İnsanlara dokunmadı. İnsanlarla belediyede görüşmedi. Benim kapılarım devamlı açıktı. Bunu beceremedi.  İnsan odaklı çalışmazsanız Kemalpaşa’nın ya da başka bir yerin sokaklarını altınla döşeseniz o kabul görmüyor. İnsanlara yönelik sosyal belediyecilik yapacaksınız. İnsanların çocuklarını eğiteceksiniz. Fakire yardım edeceksiniz. Kemalpaşa 5 yılda büyük kayıp yaşadı. Betonlaşmaya çok önem verdiler. Kendi çıkarları uğruna çalıştılar. İnsanlar bunları hep gördü! Çıkar çevresi farklı konularda çalışıyor. AKP’ye oy verip bana oy vereceğini söyleyen o kadar çok insan var ki! ‘Ben CHP’li değilim ama namusum üzerine yemin ederim senin şahsına oy vereceğim’ diyen binlerce insan var. Ben sokaklardayım. Gelsinler anket yapsınlar, bakın nasıl önde çıkıyorum, görsünler!” açıklamasında bulundu.

30 İLÇEDE CHP ADAY ÇIKARACAK!
Karakayalı partisinin İYİ Parti ile yürüttüğü ittifak sürecine de değindi. İttifak kapsamında Büyükşehir’de aday çıkarmayacağı kesinleşen İYİ Parti’nin 30 ilçede de aday çıkarmayacağını açıklayan Karakaylı, “İttifak olayı bitti. Genel merkezde de bitti. Şu anda İzmir’in 30 ilçesinde CHP’nin belediye başkan adayları gösterilecek. Kesinleşti! Farklı görüşmeler olabilir. 2019 seçimlerinde Kemalpaşa Belediyesi CHP’nin belediyesi olacak” dedi.

 
Buca’da toplumsal cinsiyet eşitliği masaya yatırıldı
 
Gaziemir’de duygusal anma
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayhan aydemir 26 Aralık 2018 Çarşamba 02:06

Sayın başkan helal olsun siz değerli bir başkandınız ve sizin hizmetlerinizi gördük allah razı olsun yolum açık olsun tam destek allah izin verirse ben sana oyumu verecem

Yorumu oyla      9      5  
Salim 25 Aralık 2018 Salı 00:19

Inşallah enişte.

Yorumu oyla      9      5  
rüya görme 24 Aralık 2018 Pazartesi 22:29

30 ilçede chp aday çıkaracak olursa böyle birşeyi kesinlikle kabul edemeyiz. ve kesinliklede oy vermeyiz. en az 4-5 ilçe izmirde iyi partiye verilmek zorunda. yoksa oy falan vermeyiz chp ye. Herkes baksın başının çaresine o zaman.

Yorumu oyla      9      9  
KEMALPAŞALI 24 Aralık 2018 Pazartesi 14:34

SAYIN BAŞKANIM KEMALPAŞADA GİTMEDİĞİNİZ,İŞYERİ ,ÇALMADIĞININZ KAPI VEDE SIKMADIĞININZ EL KALMADI.HAKKINIZ DA HAYIRLISI OLSUN BAŞARILAR DİLERİZ.

Yorumu oyla      14      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Polat, 'kopyala-yapıştır' ÇED'i meclise taşıdı
CHP’li Polat, İzdemir Termik Santrali için verilen ve Karadeniz’deki bir ...
CHP’li Çetinkaya: Bizim çocuk olmaya talibiz!
Belediye Başkan Aday Adayı Çetinkaya, dernek ziyaretleri kapsamında önemli ...
CHP İzmir'in sevilen ismine kanser teşhisi konuldu
İzmir'in Tire ilçesinde, yerel seçim için CHP'den belediye başkanı aday ...
 
AK Partili Dağ: İzmirliler, İzmir'in çantada keklik olmadığını CHP'ye gösterecekler
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye ...
CHP İl Başkanı Yücel: Kubilay yaşıyor, bu kavga sürüyor!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Devrim Şehidi Asteğmen ...
Erdoğan: Bunlar sanatçı müsveddesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEİK Mali Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, "Beni ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Noel mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hristiyan vatandaşların 24 Aralık Noel yortularını tebrik etti.
CHP yerel seçimlerde 'ekonomi' diyecek
Yerel seçim hazırlıkları kapsamında bugüne kadar aralarında Ankara ve ...
Küstah sözlere Türkiye'den çok sert cevap!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu’nun ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva