HABERLER>POLİTİKA
21 Ağustos 2017 Pazartesi - 17:11

CHP İzmir’de ilçe başkanları toplantısı: Neler konuşuldu?

İl Başkanı Güven, Çanakkale’de yapılacak ‘Adalet Kurultay’ı için ilçe başkanlarıyla koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Ayrıca partide 3’üncü kez değiştirilen kurultay takvimin yine yenilenmesinin gündeme geldiği öğrenildi.

CHP İzmir’de ilçe başkanları toplantısı: Neler konuşuldu?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Yönetim Kurulu, Başkan Asuman Ali Güven idaresinde ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının ana gündem maddesi 26-30 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale’de gerçekleşecek ‘Adalet Kurultay’ının planlaması oldu.

İzmir’den yapılacak katımı ve ilçe örgütleriyle koordineli bir şekilde yürütecek olan İl Yönetim Kurulu, önemli kararlar aldı.

Ayrıca toplantıda 10 Eylül’den sonra start alacak olan mahalle delege seçimleri konusu masaya yatırıldı.

KONGRE TAKVİMİNDE 4 DEĞİŞİKLİĞİN ELİ KULAĞINDA
Kurultay takviminde bir kez daha değişiklik yapılabileceği öğrenildi. Genel merkezden alınan kararlarla takvimde 3 kez değişiklik yapılmış ve kongre sürecinin seyri ortaya konulmuştu. Genelgede yer alan notta gerçekleşecek il ve ilçe kongrelerinin bir önceki dönemde yapılan kongre tarihlerinden önce bitirilmesi gerekliliği yer aldı. Yenilenen takvimdeki tarihle çelişkiler oluştuğu için değişikliğin gündeme geldiği belirtildi. İlçe kongrelerinin 26 Kasım’da son bulması ve ardından il kongreleri sürecinin başlayacağını belirten takvimde ilerleyen günlerde bir değişikliğin yapılacak olmasına bu sebeple kesin gözüyle bakılıyor. Bunun sebebi olarak da İzmir’de bazı ilçelerin 2015 yılındaki ilçe kongrelerini 26 Kasım’dan sonra yapmış olmaları gösterildi.

İLK GÜN 23 BELEDİYE BAŞKANIMIZLA ORADAYIZ!
Başkan Güven, “Kurultay sonrasında takvimde bir düzenleme yapacağız. MYK’mız orada olacak. Gerekirse orada konuşur karar veririz” diye konuştu.

İlçe başkanları toplantısının ardından değerlendirmede bulunan İl Başkanı Güven açıklamalarda bulundu. Güven, “Toplantıda ‘Adalet Kurultayı’ ile ilgili yapacaklarımızı konuştuk. İzmir il örgütü orada yapılacak düzenlemelere katılacak. İzmir Gençlik kolları orada görev yapacak. Çadırlar kurulacak. Orada yapılacak çalışmalara katkıda bulunacak. Onun dışında geliş gidişler ve katılım konusu var. Kimler nasıl katılacak. Bu konuda çalışmalar yapıldı. İzmir il örgütü neler yapacak? Biz 26’ınde 23 belediye başkanımız Aziz Bey ‘de dahil hep birlikte orada olacağız. 30 İlçe Başkanımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız da açılışta bulunacak. Yan İzmir il örgütü hazır bulunacak. Bunun ötesinde de örgütler her gün oraya belirli bir katılım sağlayacak. Onların içeride programını yaptık. Otobüsler ve gerekli araçları ayarlayacağız. 4 gün boyunca İzmir il örgütü oraya katkıda bulunacak. Destek olacak.  4 gün 3 gece sürecek. 26 Ağustos sabah 09.00’da açılacak 29 Ağustos 17.00’de kapanacak” dedi.

ADALETSİZLİĞE UĞRAMIŞ HERKESİ GÖTÜREBİLİRİZ
Güven ayrıca adaletsizliğe uğramış ve mağdur olmuş herkesin istedikleri taktirde Çanakkale’ye götürmek için gerekli çalışmayı yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Güven, “İzmir İl Örgütü ilk günden itibaren tüm yöneticileriyle orada hazır bulunacak. Orada kalıcı olarak gitmek isteyenleri ayrıca tespite diyoruz. Kalmak isteyenler de kalabilecek. Çadırlarda kalacaklar. Ama önemli bir kısmı kalmayacak. Günü birlik katılımlar olacak. İlçeleri bölüyoruz. Gençler de orada organizasyonda görev alacak. Adaletsizliğe uğramış herkes bize başvurarak bizimle birlikte kurultaya gelebilecek” ifadelerini kullandı.

 
Bergamalı Kore gazisi toprağa verildi
 
Dev operasyon: 119 FETÖ gözaltısı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Atalet 22 Ağustos 2017 Salı 11:10

Adalet le atalet arasında bir harf var Anlam olarak çok fark var Tıpkı adaletsiz yönetici ile adaletli yönetici arasındaki fark gibi Degilmi sayın aziz kocaoğlu....

Yorumu oyla      11      5  
bülent 21 Ağustos 2017 Pazartesi 19:02

belediye başkanları delege seçimiyle uğraşmaktan,halka hizmeti unuttu.tirede m.akif caddesinin kaldırımları ottan geçilmiyor.tirenin başarılı! belediye başkanı bir el atsa da kuru otlar dan kurtulsak.

Yorumu oyla      11      6  
bucalı 21 Ağustos 2017 Pazartesi 18:19

bırakın delege seçimlerini ortalığı pislik götürüyor çöpler zamanında toplanmıyor parklar pislik içinde vadantaş senin delegene bakmaz 2019 seçimlerine çalışın

Yorumu oyla      12      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çelik: Merkel'in açıklamasını çok yadırgadım
AB Bakanı Ömer Çelik, Almanya Başbakanı Merkel'in Gümrük Birliği ile ilgili ...
AK Partili Sürekli'den İzmir'de ekonomi mesajları: İşsiz tek haneye inecek!
Türkiye ekonomisinin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Sürekli, "Ülkemiz, ...
CHP İzmir'de başkanlar zirvesi: Çalınmadık kapı kalmayacak!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, partisinin ...
 
Erdoğan'dan son dakika Zekai Aksakallı açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ordudaki atamalardan rahatsız olduğu ...
Flaş! Aydın, Akşener'in partisine katılıyor
Yeni parti kurma hazırlıklarını yapan Meral Akşener’in ekibine sürpriz bir isim katılıyor.
'10 saat uçarak buraya terlemek için gelmedik'
Türkiye-Singapur İş Forumu'nda konuşan Başbakan Yıldırım, ''10 saat uçarak ...
 
AK Partili Dağ, CHP'ye o fotoğraflarla yüklendi: Milli İzmir'e yakışmıyorlar!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, HDP'nin ...
CHP'li Torun İzmir'i örnek gösterdi: Ne mutlu ki...
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun, Cumhurbaşkanı ...
CHP İzmir’de kongre heyecanı: Balçova ve Narlıdere’de son durum ne?
Partide olağan kurultay takvimi işlerken İzmir’de gözler partinin en çok ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva