HABERLER>POLİTİKA
9 Mayıs 2015 Cumartesi - 14:27

CHP Gaziemir’den coşkulu seçim ofisi açılışı

CHP Gaziemir Merkez Seçim Ofisi, Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, milletvekili adayları ve partililerin katılımıyla alkışlarla, halaylarla açıldı. Açılışın ev sahibi İlçe Başkanı Umut Tekin, “Halkın iktidarında yaşanacak bir Türkiye yaratacağız” dedi. Belediye Başkanı Şenol ise “Ülke ve kent yönetimleri biz sosyal demokratların, solcuların işidir” diye konuştu

CHP Gaziemir’den coşkulu seçim ofisi açılışı

İZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Merkez Seçim Ofisi alkışlarla, halaylarla, coşkuyla açıldı. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin’in ev sahipliği yaptığı Önder Caddesi’ndeki açılışa CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, İzmir milletvekilleri ve milletvekili adayları, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri, üyeler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Coşkunun had safhada olduğu miting alanlarını aratmayan açılışta konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, “Bu çok güzel açılışın bi parçası olmak çok keyifli. Burada çektiğimiz halayla biz iktidar olacağız, iktidar olacağız iktidar olacağız. Yaşanacak bir Türkiye’de devrimlerde gençler şehit olmayacak. Devrimlerde gençlerimizi fidanlarımızı kaybetmeyeceğiz. Devrimler çocuklarımızla, onları yaşatarak gerçekleşecek. İşte bu devrim bugün Gaziemir’de başlıyor. 8 Haziran sabahı iktidarda buluşacağız" diye konuştu.
 
‘YAŞANACAK BİR TÜRKİYE…’
Gençlik Kolları Üyeleri’nin gösterileriyle renk kattığı açılışta “Tam bağımsız Türkiye uğruna yaşamını yitiren devrimcileri selamlıyorum” diye sözlerine başlayan CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, şunları söyledi: “Tek amacımız var oda tam bağımsız Türkiye. Bunu da tek yapacak parti Cumhuriyet Halk Partisi ve bu ülkeye bu mücadeleyi getirecek tek üye bu partinin üyeleridir. Sizlerle bu tek adam diktatörlüğünü, baskıcı faşist iktidarı yıkacak, haramilerin saltanatına son vereceğiz. Biz birinci sınıf demokrasiyi getireceğiz bu ülkeye. Adaleti o uzun adamın elinde oyuncak halinde bırakmayacağız. Üreteceğiz. Yetmeyecek, üretip halkımızla hakça bölüşeceğiz. Ayakkabı kutularımız olmayacak. Yoksulu olmayan bir Türkiye yaratacağız. İşsizi olmayan, emeklinin derdi olmayan çiftçinin, esnafın sorunları olmayan bir Türkiye yaratacağız. Biz yaşanacak bir Türkiye için yola çıktık. 8 Haziran’da bu yaşanacak Türkiye’nin başbakanını çıkartacağız. O balkondan konuşan kişileri, o zatı muhteremleri değil, halkın içinde candan konuşan liderleri başbakan yapacağız.”
 
‘GAZİEMİR’İN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİK’
Açılışa katılanlara seslenen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 6 yılda Gaziemir’in kaderini değiştirdiklerinin altını çizdi. Projeleriyle Gaziemir’in gelecek 20 yıllık ihtiyaçlarını giderdiklerini ve engellemelere rağmen örnek projeler hayata geçirdiğini ifade eden Şenol, “Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültür sanata, çevreden tarihe görevlerimiz arasında yer alan ve yer alamayan birçok proje hayata geçirdik. Projelerimizle kentin gelecek 20 yılını planladık. Yıllardır söz verilen ama hayata geçirilemeyen projeleri yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.
 
‘KENT, ÜLKE YÖNETİMİ SOSYAL DEMOKRATLARIN İŞİDİR’
Sosyal demokrat yöneticilerin hiçbir zaman unutulmadığını dile getiren Şenol, “Türkiye’de ne kadar aklınızda kalmış belediye başkanı varsa hepsi sosyal demokrat, sol düşünceli belediye başkanlarıdır. Çünkü kent yönetimleri, ülke yönetimleri sosyal demokratlardan sorulur. Sadece İzmir’i örnek verelim. İhsan Alyanak, Yüksel Çakmur, Ahmet Piriştina’lar var. Şimdi de Aziz başkanımız var. Allah başımızdan eksik etmesin. Daha çok sayacağım insan var Ankara’dan, İstanbul’dan.  Onlar hep onurlarıyla, yaptıkları işle anılıyorlar. Bunlarda hırsızlıklarıyla anılıyor. Bundan sonrada öyle anılacaklar zaten. Bu yatırımları kolay yapmak olmuyor. Eğer bu halkın vergilerini çaldırmazsanız, çırptırmazsanız, birilerine peşkeş çektirmeseniz kentin, ülkenin kaderini değiştirirsiniz. CHP kadrosu inşallah 8 Haziran sabahı ülke yönetimine gelecek. Halkımızın yüzü gülecek” dedi.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Delican'dan Anneler Günü mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, hiçbir değerle kıyaslanmayacak ...
Davutoğlu salondan çıktı, Kılıçdaroğlu cevap verdi!
Türkiye Ziraat Odaları Birliği 26'ncı Olağan Genel Kurulu'nda konuşan ...
CHP Balçova'nın kadınları alkışladı!
CHP Balçova İlçe Başkanlığı Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, ...
 
HDP’den Anayasa Mahkemesi’ne ‘Erdoğan’ başvurusu
HDP, seçimler öncesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ...
Davutoğlu Kılıçdaroğlu’na bakarak Derviş’i eleştirdi!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na bakarak konuşan Davutoğlu, "Çiftçilere ...
CHP Bornova 'Üç Fidan'ı andı
CHP Bornova İlçe Gençlik Kolları Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin ...
 
Davutoğlu o soruya yanıt verdi: Suriye’ye müdahale…
Başbakan Ahmet Davutoğlu, perşembe günkü Bingöl ve Elazığ mitinglerinden ...
Atatürk’te Erdoğan mesaisi: AK Parti tam kadro sahaya indi!
Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’ın katılacağı miting için programlarını tamamlayarak ...
Yeni Türkiye Dijital Ofisi: 200 kişi, 24 saat, 4 vardiya!
AK Parti’nin 'Yeni Türkiye Digital Ofisi'nin resmi açılışını gerçekleştiren ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva