HABERLER>POLİTİKA
7 Ekim 2015 Çarşamba - 19:17

CHP'de o ilçeyi karıştıran kavga!

HDP’yi desteklediği gerekçesiyle partisi tarafından disiplin kuruluna gönderilen Menderes CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Recep Seyhan savcılığa giderek parti yöneticilerinden şikayetçi oldu. Geçtiğimiz hafta ilçede bir kahvede tekme tokat bir partili ile kavga eden Seyhan, kendisine yapılan saldırının azmettiricisi olarak Belediye Başkan Adayı İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Pala’yı gösterdi. Seyhan, dilekçesinde ilçe başkanı ve yöneticileri de şahit gösterdi. Pala, “Şikayet dilekçesi tamamen uydurma” dedi.

CHP de o ilçeyi karıştıran kavga!

EGEDESONSÖZ - CHP’nin yerel seçimlerden sonra İzmir’de belediye başkanlığını kaybettiği yerler arasında yer alan Menderes’te “tehdit” iddiaları ile ilgili yaşanan gelişmeler sürüyor.

Partide bir dönem ilçe sekreterliği yapan ve halen yönetim kurulu üyesi olan Recep Seyhan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlar herkesin dikkatini çekmişti. Özellikle HDP ve aşırı sol yapılanmaları destekleyen açıklamalar yapan Seyhan geçtiğimiz günlerde bir partili ile tartıştı. Seyhan ile Tekin Uslu arasında çıkan tartışma tekme tokat kavgaya dönüştü. Araya girenlerin müdahalesi ile sonlanan kavganın ardından Seyhan darp raporu aldı.


 
Seyhan, daha sonra savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Seyhan, olayı yerel seçimlerde partinin adayı olan ayrı zamanda İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Pala’nın azmettirdiğini iddia etti. Seyhan, kahvehanede kendisine yapılan saldırı öncesinde ilçede gerçekleştirilen toplantıda herkesin gözü önünde Pala’nın sert sözler söylediğini ve kendisini tehdit ettiğini dile getirdi. Dilekçesinde, “Ahmet Pala tarafından ölümle tehdit edildim.  Bana, çarşının ortasında seni vururum, vurdururum dedi. Bu sözleri toplantıdaki yöneticilerde duydu. Herkesin gözü önünde oldu" dedi.  Suç duyurusunda Seyhan ayrıca o zaman tehdidi duyan İlçe Başkanı Abdullah Sürücü, Yönetim Kurulu Üyeleri Cumali Önder ve Mustafa Yılmaz’ı da şahit gösterdi.
 
EMNİYET HAREKETE GEÇTİ
Seyhan’ın suç duyurusunun ardından savcılık emniyete verdiği talimatta tarafların ifadesinin alınmasını istedi. Başta Pala olmak üzere konuda şehit gösterilenler ifadeye çağrıldı. Polis, savcının talimatını yerine getirirken işlemleri başlattı.


 
PARTİYE ZARAR VERİYOR
Hakkındaki şikayetle ilgili konuşan Ahmet Pala, “Anlattıkları tamamen hayal ürünüdür. İnternet üzerinden eşimle ilgili açıklamalar yapıyor. Ben toplantıda kendisine ‘bunu yapma, yüz yüze bakıyoruz’ dedim. O da haklı olduğunu ifade etti. Ben de kendisine ‘eşimi internete malzeme yapacak adamı çarşının ortasında vururum’ dedim. Ona ‘seni vururum’ demedim. Kimse de benim ailem hakkında ulu orta yazılar yazamaz. Haksızlık da yapılırsa karşısında dururum. Ayrıca dayak olayı ile benim alakam yok. Kendi aralarındaki bir mevzudur. Ben mafya mıyım ki sokakta adam vurdurtayım? Tamamen siyasi şov amaçlı değerlendirme yapıyor. Partiye zarar vermekten başka bu zamana kadar bir iş yapmadı” dedi.
 
PALA’YI ELEŞTİRMİŞTİ
Partide huzursuzluk çıkardığı ve disiplinsiz hareket ettiği gerekçesiyle hakkında işlem başlatılan Seyhan, sosyal medyadan yerel seçim sürecine yönelik eleştirilerde bulunmuştu. Seyhan, “2014 yerel seçimlerinde neden kaybettiğinizi sorgulamadığınız için önce kendinizi sorgulayın. Efendim orada partinin 12 aday adayı vardı. Büyük A (Aziz Kocaoğlu) ve hazretler hiçbirini istemedi. Eczacı bir bayan buldular. Defalarca ayağına gidildi. Kadın bütün ısrarlara rağmen aday olmadı. Sonra ‘ehh o zaman bari eşimi aday yapın’ dedi. Sonuçta hazretler, eczacı bayanın eşini bütün teamülleri alt üst edercesine Menderesten aday yaptılar. Kimse çalışmadı. Herkesi küstürdüler” açıklamasında bulunmuştu.


 
İSTİFA ETTİ
Öte yandan Menderes Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Mustafa Öztürk görevinden istifa etti. Geçtiğimiz günlerde AK Partili Belediye Başkanı Bülent Soylu ile karşı karşıya gelen Öztürk, bazı konularda yalnız kalmış, CHP’li bazı meclis üyelerinden destek görmemişti. Öztürk, görevini bırakırken meclis üyeliğini devam ettirme kararı aldı.

 
Siyasi partilerden flaş karar
 
Flaş! İki eski başbakan mahkemeye çağrıldı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 8 Ekim 2015 Perşembe 13:32

Güneş balçıkla sıvanmaz... Sayın Ahmet PALA'nın başarısını bu tür olaylar ile gölgeye düşüremezsiniz.

Yorumu oyla      11      5  
yeter daa 7 Ekim 2015 Çarşamba 23:59

memleketim için çalışan birinin önünü kesmeğe çalışmak bu diyorum.fobi bu fobi.ahmet pala fobisi

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Siyasi partilerden flaş karar
Ankara'da siyasi partiler, kaynak israfının ve çevre kirliliğinin önlenmesi, ...
Başbakan Davutoğlu’ndan İzmir sürprizi!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım'daki seçimler nedeniyle yapacağı 23 ...
CHP’li Balbay: Suriye politikamız üç koldan çöktü
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay Habertürk Televizyonu’nda Didem ...
 
Başkent zirvesi: Kılıçdaroğlu, İzmir Heyeti ile ne konuştu?
CHP İl Yöneticileri Genel Merkez’de Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. ...
CHP Narlıdere seçim startını verdi
Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe başkanlığının ...
AK Parti adayı Turhan'dan Çiğli çıkarması
İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı İbrahim Turhan Çiğli Esnaf ve Sanaatkarlar ...
 
Çıray'dan koalisyon açıklaması: Halkımızın refahı için...
Ödemiş'in Kaymakçı mahallesinde bir vatandaşın "Başbakan CHP koalisyon ...
AK Partili Şahin: Padişahlığa geri mi döneceğiz?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ...
Babacan’dan flaş mesajlar: Partinin adına ‘AK’ deyip de…
Babacan, “Partinin adına AK deyip de şeffaflık ve yolsuzluklarla mücadele ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva