HABERLER>POLİTİKA
7 Ekim 2015 Çarşamba - 15:27

CHP Narlıdere seçim startını verdi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere ilçe başkanlığının ‘İktidara Yürüyüş’ sloganıyla yola çıktığı seçim startı programına katıldı. Narlıdere CHP ilçe Başkanlığı tarafından Narlıdere AKM’de düzenlenen İktidara yürüyüş şölenine Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir İl başkanı Bedri Serter, CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam, Tacettin Bayır, Ali Yiğit, Milletvekili adayları Ali Hıdır Uludağ, Sevda Erdan Kılıç, Nilay Kökkılınç, Muhsin Kurt, Emir Cömert, CHP Genel merkez disiplin kurulu üyesi Mustafa Moroğlu, CHP İzmir İl yöneticisi Celal Yıldız, CHP İzmir il yöneticileri, Narlıdere Belediye Meclis üyeleri, Muhtarlar, Narlıdere İlçe Başkanı Cafer Esen ve partililer katıldı.

CHP Narlıdere seçim startını verdi

İZMİR - CHP’lilerin yoğun ilgi gösterdiği seçim startı programında CHP Narlıdere İlçe başkanı Cafer Esen, sahnede ilçe yöneticilerini de yanına alarak seçimler için sahaya inmeye hazır olduklarını ifade etti. Esen “ 5 seçim, 3 yılı aşkın bir süredir beraber çalıştığım arkadaşlarıma, bugüne kadar gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ederim. Önce Birlik, Önce Türkiye sloganıyla yola çıkıyoruz. Demokrasinin güvencesi, özgürlüğün, barışın, kardeşliğin teminatı bağımsızlığın temeli biziz. Çünkü biz Cumhuriyet halk partisiyiz” dedi.
 
KURTULUŞUN ANAHTARI CHP
Seçim çalışmalarına resmen başladığını açıklayan CHP Narlıdere İlçe başkanlığının etkinliğinde bir konuşma gerçekleştiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ‘ Tek kişinin istediği, zorla yapılan bir seçime adım adım yaklaşıyoruz’ diyerek sözlerine başladı. Batur “Tek kişi 400 milletvekili çıkartılamadı diye, tek başına iktidar olunamadı diye ülkemizi bu seçime zorladılar. Her şeyden önce şunu bilmeliler. Bir kere vites boşa gitti, yokuş aşağı gitmeye başladılar. 1 Kasım gecesi bunlar tam bir sükûtu hayale uğrayacaklar. Her yükselişin bir düşüşü olur, artık onlar için düşüş zamanı gelmiştir. Korkmaları ve saldırganlıklarının sebebi de bundandır. Ülkemizin üzerindeki kara bulutları dağıtmak ve tekrar aydınlığa kavuşmak için, emeklimizin, işçimizin daha iyi şartlara kavuşması için insanlarımızın huzur içinde çocuklarını huzur içinde yetiştirebilecekleri bir Türkiye için tek bir adres var, o da Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. Özellikle genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim beyannamesi, toplumun her kesimine hitap eden bir kurtuluş anahtarı niteliğindedir. Ülkede şu anda bir seçim havası yok maalesef. Ama seçim havasını bahane ederek oturacak ve meydanı onlara bırakacak değiliz. 26 günlük süre içerisinde nerde eksiğimiz var, nerede sıkıntı varsa bu sıkıntıları çözerek seçimlere coşku ile katılacağız. Özellikle emanet oyların geri alınması konusunda mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bizlere ne görev düşerse Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkanı olarak bizi bu noktalara taşıyan örgüt ve partimiz için elimizden ne gerekiyorsa yapacağız ve hepimiz yapmak mecburiyetindeyiz. Gelin hep birlikte daha fazla çalışalım. Cumhuriyet halk partisine bu ülkenin her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Cumhuriyet Halk Partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koalisyon süreci içerisindeki duruşu, yaptığı çalışmalar, hazırladığı 14 ilkeli madde, olmazsa olmaz dediği 5 madde ile ilgili tavrını bu ülke insanı unutmayacaktır. Partimizin her konuşmasında dile getirdiğimiz sloganı tekrar ediyorum.  Cumhuriyet Halk Partisi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu da başbakan olarak görmek istiyoruz” dedi.
 


1 KASIM’DA İKTİDARA YÜRÜYORUZ
CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ise CHP Narlıdere ilçe seçim startı programında yaptığı konuşmada ‘Narlıdere geçtiğimiz seçimlerde aldığımız oyların üstüne minimum yüzde on koymak zorundayız’ dedi. Serter “ 92 yıllık CHP olarak bütün sistemimizi dürüstlük üzerinize kurduk. Genel başkanımız Sayın Kılıçdaroğlunu hakkedecek başbakanlık noktasına götürmek için hepinizden var gücünüzle, dürüst bir şekilde çalışmanınız istiyorum. 1 Kasımda iktidara yürüyoruz inşallah” dedi.
 
HAKKIMI VE EMEĞİMİ HELAL ETMİYORUM
Seçim start etkinliğinde bir konuşma gerçekleştiren CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Narlıdere’den rekor beklediklerini ifade etti. Bayır “Ben bu Narlıdere’nin 2011’de Hem Türkiye’de, hem de İzmir’de tarihi rekora imza attığını, il başkanı olarak bizzat yaşadım. Çıtayı ve sizden beklentimizi yükseltiniz. Bu seçimde yine Gerçek Narlıdere’yi ve rekorlarını partimize kazandırmanızı istiyoruz. CHP’nin İzmir’deki puan kayıpları sebeplerini incelediğimizde, üzülerek söylemek istiyorum ki matematiksel olarak HDP’nin aşması adına oy verdikleri net bir şekilde görünüyor. O arkadaşlara bir çift sözüm var. Eğer bizler CHP’sini iktidar yapmak için, gecemizi gündüzümüze katarak il, ilçe. Köy demeden çalışıyorsak, bu partiye oy vermeyip başka partiye oy verenlere ben hakkımı ve emeğimi helal etmiyorum” dedi.
 
BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM
CHP İzmir Milletvekili adayı Ednan Arslan konuşmasında artık birlik olunması gerektiğini, kavgalar için zaman olmadığını belirtti. Arslan “Mecburi bir seçim için çalışmalara başlıyoruz. Milli iradeyi ağzından düşürmeyenler, 7 Haziran’da sandıktan çıkan sonunca sandıkta göstermediler. Koalisyon çalışmalar adlı komediyi hep beraber izledik ve hemen ardından mecburi sandık halkımızın önüne tekrar geldi. Bizim için artık kişisel sorunlarımızı bir kenara bırakarak ortak paydada buluşma vaktidir. Pir Sultanın dediği gibi bir olalım, iri olalım, diri olalım” dedi.
 

 
İzmir Ekonomi 15. kez kapılarını açtı
 
Putin: Suriye’de vurulacak yerleri biliyorlarsa…
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti adayı Turhan'dan Çiğli çıkarması
İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı İbrahim Turhan Çiğli Esnaf ve Sanaatkarlar ...
Çıray'dan koalisyon açıklaması: Halkımızın refahı için...
Ödemiş'in Kaymakçı mahallesinde bir vatandaşın "Başbakan CHP koalisyon ...
AK Partili Şahin: Padişahlığa geri mi döneceğiz?
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye ...
 
Babacan’dan flaş mesajlar: Partinin adına ‘AK’ deyip de…
Babacan, “Partinin adına AK deyip de şeffaflık ve yolsuzluklarla mücadele ...
Yıldırım: İzmir’de paralel mağduruyum!
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, 'Paralel yapı' mağduru ...
CHP’li Sezer’den Yıldırım’a ‘paralel’ çıkışı: Özür dilesin
CHP İzmir milletvekili adayı Hüseyin Sezer kent siyasetini değerlendirdi. ...
 
MHP adayları vitrine çıktı… Vural’dan çarpıcı yanıt: Şeboy’a sorun!
MHP 1 Kasım seçim beyannamesini İzmir’de de tanıtırken, milletvekili adayları ...
Hotar sahada tam gaz: Onlarınki vaat, bizimki taahhüt
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı ...
AK Parti adayı Sürekli'den esnafa müjde!
AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Karşıya ilçesinde ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva