HABERLER>POLİTİKA
14 Ocak 2019 Pazartesi - 13:46

Büyükşehir adayı Zeybekci'den Zübeyde Hanım mesajı

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ı rahmetle, minnetle ve şükranla andıklarını belirtti.

Büyükşehir adayı Zeybekci den Zübeyde Hanım mesajı

Zeybekci, Zübeyde Hanım'ın vefatının 96. yılı dolayısıyla, Karşıyaka ilçesindeki anıt mezara çelenk bıraktıktan sonra dua etti.

Nihat Zeybekci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zübeyde Hanım'ın muhteşem bir lider olan Mustafa Kemal Atatürk'ü yetiştirdiğini hatırlattı. 

Zübeyde Hanım'ın, Atatürk'ün eğitimi için en çok fedakarlıkta bulunanlardan birisi olduğunu dile getiren Zeybekci, şunları kaydetti:

"Onunla ilgili en çok çalışan ve hangi okula gideceğiyle ilgili bile mücadele edenlerden biridir kendisi. Bu anlamda ülkemizin, vatanımızın anneleri de öyledir. Çocuklarının eğitimi ve başarılarıyla gurur duyarken, arka planda da şöyle bir tebessümle onları seyretmek onlar için büyük gurur kaynağıdır."

Zeybekci, Zübeyde Hanım için "Kendisini vefat yıl dönümünde rahmetle, minnetle ve şükranla tekrar anıyoruz. Mekanı cennet olsun. Rabb'im inşallah evlatlarıyla cennetinde kavuştursun." ifadelerini kullandı.

Ziyaretinde Zeybekci'ye, AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ayda Maç da eşlik etti.

Öte yandan, anıt mezar ziyaretinden önce Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu'na giden Zeybekci, Müdür Ebru Yücel'den bilgi aldı. Daha sonra nakış, el sanatları ve dikiş atölyelerinde eğitim görenleri ziyaret eden Zeybekci, kursiyerlere karanfil verdi. (AA)

 
Pompeo'dan Türkiye mesajı: Yaptırımlardan behsedildi
 
Sanatçı Ferhat Tunç serbest bırakıldı
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Halime Aktaş 15 Ocak 2019 Salı 11:43

Bunlar ne zamanda beri Atatürkçü oldu.? Hergün Atamızın heykellerini yıkıyor, tabelalardan isimlerini siliyorlar, daha da kötüsü Zübeyde Anaya çirkin iftiralar attılar. İş oy yol olunca ;hemen değiştiler. Biz İzmirliler, faka basmayız.

Yorumu oyla      9      5  
Yine röfleliler 14 Ocak 2019 Pazartesi 22:58

İzmirlileri kafaya almak için yine röflelilerle gelmiş. Eşini de getirseymiş bari.

Yorumu oyla      9      5  
ahmet 14 Ocak 2019 Pazartesi 19:54

Yandaş ahmet, troller sizin mahallede var, sen de biliyorsun ki İzmirliler, sizin dışlınızdakiler yani, kimseye boyun eğmez, biat etmez, yalaka değildir, sığır hiç değildir! Oğluna küfrettiğiniz kadının mezarında ne işiniz var? Soru açık ve basit! Var mı cevabınız? Herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz sahtekar sürüsü?

Yorumu oyla      16      5  
Kaan 14 Ocak 2019 Pazartesi 19:32

Şimdi zeybekçi zamanı, İzmir bu fırsatı kaçırma

Yorumu oyla      10      17  
ahmet 14 Ocak 2019 Pazartesi 17:39

nihat bey cehape trollerini zıplatmış...

Yorumu oyla      11      21  
14 Ocak 2019 Pazartesi 16:25

MASAL BÖYLE BAŞLIYORDU GALİBA. Bir varmış, bir yokmuş. Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, ülkelerin birinde vaktiyle küçük bir köyün koyunlarını giden küçük bir çobanı varmış. Bu küçük çoban her gün koyunlarını bir dağın eteğine götürür orada otlatırmış.

Yorumu oyla      18      8  
2009-2019 14 Ocak 2019 Pazartesi 15:39

Resimlere bakıyorum yıl 2009 Sayın Taha AKSOY belediye başkan adayı resimlerde yanında il başkanı ve milletvekillerinden hiçbirisi yok. Yıl 2019 Sayın ZEYBEKCİ yine yanında kimse yok. İl başkanı her iki yılda da aynı. Ziyaret edilen yerin önemini kavrayamadınız mı? Burası İzmir.

Yorumu oyla      26      8  
ideal milletvekili 14 Ocak 2019 Pazartesi 15:37

Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden yardım yapılıpta İzmir'e yapılmayınca şahin gibi ortaya atılıp 'Madem İzmir belediyesini istiyoruz, İzmir Türkiye'nin üçüncü büyükşehri burada yaşayan Ak Partilierde var bu yardımın İzmir'e de yapılmasını istiyorum. İzmir'e gittiğimde seçmenimin yüzüne bakmak istiyorum' diyen milletvekili istiyorum. Sayın Kocaoğlu başarılı bunu biliyoruz sabah akşam milletin karşısına çıkınca sadece Kocaoğlunu eleştiren milletvekili istemiyorum. İzmir'e hiç birşey yapmayan hep vaat üzerine konuşan cek cak diyen milletvekili istemiyorum. Ankara'da İzmir'i anlatacak hakkını savunacak milletvekili istiyorum. İzmir'li metro istiyoruz dediğinde temcit pilavı gibi metroya göre kimseye yararı olmayacak körfez geçişini dillendiren milletvekili istemiyorum. Sandık koyun ortaya kaç milletvekili sınıfı geçer görelim bence hiçbiri. Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarının yanlış olduğunu bu yüzden Ak Partinin oy alamadığını 10 yıldır Ankara'ya anlatamayan milletvekili istemiyorum. Şimdi tercih onlarda dolgun maaş, meclis lokantasında ucuz fiyatlar gayet güzel. Bir daha ki seçime aynı liste milletin önüne gelirse millet başka partiye oy verirse kimse kızmasın. İzmir milletvekili farklı olmalı çünkü burası İzmir. Milletvekili İzmir'in haklarını almak için gerekirse külliyenin önünde yatmalı. Eğer seçimi Ak Parti İzmir'de kazanırsa vekillerin hiçbirisi proje veya başka sebeple meydana çıktıklarında millet gerçeği biliyor.

Yorumu oyla      24      7  
vicdanınız 14 Ocak 2019 Pazartesi 15:20

Eğer Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun annesi Zübeyde hanıma gerçekten saygı ve minnet duyduğunuz için bu ziyareti yaptıysanız Allah kabul etsin. Ama oy için yaptıysanız Allah görüyor. Vicdanınız size doğruyu söyler. Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sevmediğini herkesin bildiği bir kişide birkaç ay önce tanıtım filminde Zübeyde hanımın kabrine gidip dua etmişti. Allah kabul etsin.

Yorumu oyla      25      8  
riyakarlık 14 Ocak 2019 Pazartesi 15:19

Hayasızca Zübeyde hanıma laf edenleri, küfredenleri sarayda ağırlayan zihniyetin temsilcisi olarak fatiha okurken ne hissetti acaba? Fesli bu fotoğrafı görünce ne diyecek? Ya diğer salyalı tipler? Hani Atatürke rahmet okudu diye kendi mahallesinden din adamına küfredenler? Bırakın bu işleri, kimse yemiyor bu numaraları!

Yorumu oyla      26      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TMMOB 'ideal başkan adayı' profilini açıkladı
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu, ...
CHP'li Kılıç'tan hükümete Çamlı Barajı çıkışı!
CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan ...
CHP Tire'de yeni başkan belli oldu
Genel merkezden gelen genelge doğrultusunda olağanüstü bir şekilde toplanan ...
 
Türkiye'den Trump'a çok sert tepki!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD Başkanı Trump'ın "Kürtlere ...
Mehmet KARABEL yazdı... Hayat tesadüflerle doludur!
Mehmet KARABEL yazdı... Hayat tesadüflerle doludur!
CHP Gençlik'ten İzmir'de eğilim ve liste çıkışı
CHP İzmir İl Gençlik Kolları, 'Yönetmeye hazırız' sloganı ile Karşıyaka'da bir araya geldi.
 
Tire'de Cumhur İttifakı toplantısı
AK Parti ve MHP ilçe başkanları tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında ...
Erdoğan'dan AK Partili başkanlara talimat
Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya'da aday tanıtım toplantısında konuştu. İl ...
CHP’de adaylık öncesi lobi savaşları: Bu kez O'nun için gittiler!
Cumhuriyet Halk Partisi’nde devam eden aday belirleme çalışmaları sürerken ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva