HABERLER>SEÇİM 2015
13 Ocak 2014 Pazartesi - 16:24

Başkan Kocaoğlu için gönüllü ordusu!

CHP’den yeniden aday olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu için Ar-Ge ofisi kuruldu. Ofiste sayıları 10 bin bulan gönüllülere eğitim veriliyor.

Başkan Kocaoğlu için gönüllü ordusu!

İZMİR - Ofiste gönüllüler bir yandan, sosyal medya, multimedya ve call center (çağrı merkezi) çalışması yaparken, diğer taraftan ikna, zaman yönetimi, iletişim teknikleri, algı yönetimi, beden dili ve telefonda konuşma tekniklerini öğreniyor. Hedef, seçmene Kocaoğlu’nu en iyi şekilde anlatmak.

Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde bir iş hanının 300 metrekarelik giriş katında kurulan Ar-Ge ofisinde CHP eski İl Başkan Yardımcısı Yekta Varnalı ve Hüseyin Gündoğu yönetici, Dr. Figen İnci ve Yaşam Koçu Görkem Başaran eğitimci olarak görev alıyor. Ofiste sosyal medya gönüllüleri Kocaoğlu’nun twitter ve facebook mesajlarını güncelliyor, multimedya gönüllüleri, görüntüleri çekiyor, kurguluyor ve paylaşıyor. Büro gönüllüleri çağrı merkezinden seçmene ulaşıyor, saha gönüllüleri ise seçmenin ayağına gidip ikna ediyor.


 
HEDEF 50 BİN KİŞİ
Yaşam Koçu, Kişisel Gelişim Uzmanı Görkem Başaran, sayıları 10 bin olan, ancak 50 bin olması hedeflenen gönüllülere eğitim veriyor. Gönüllüler, iknanın psikolojik eğitimi, zaman yönetimi, algı yönetimi, iletişim teknikleri, telefonda konuşma teknikleri ve beden dili eğitimini aldıktan sonra çalışmaya başlıyor. Başaran, “Gönüllüler telefonda ya da sahada yüz yüze seçmeni iknaya çalışacak. Bunun için diyalog nasıl başlamalı, nasıl bitirilmeli, dirençle karşılaşıldığında direnç nezaket kuralları içinde nasıl düşürülmeli bunun eğitimlerini veriyoruz. Algı yönetiminde sosyal medyadaki bir paylaşımda kullanılan renkler, yazı karakterinin kişiler üzerindeki etkisini anlatıyorum” dedi.

Yekta Varnalı, gönüllülerin çoğunun üniversite mezunu, konusunda uzman kişilerden oluştuğuna dikkat çekerek, Ar-Ge ofisinin seçimden sonra da devam edeceğini anlattı. (dha)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
üniversiteli 14 Ocak 2014 Salı 11:08

Ben İzmir'e geleli 4 yıl oluyor ve Büyükşehir belediyesinin kursları ile projeleri sayesinde boş vakitlerimi doldurup sosyalleşme imkanı buldum.Gönüllülük anlamında çoçuklarla bizleri buluşturdu, yaşlılarla gençler projesi yaparak nesilleri kaynaştırdı ve daha nice sosyal projeler var. Aziz başkan Hep arkadandayız destekçiniz Gönüllü olarak desteklemeyede devam..

Yorumu oyla      20      6  
asi genç 14 Ocak 2014 Salı 11:00

Büyükşehire sallamak yerine yaptıklarını görüp veya nasıl engellendiğini görüp objektifçe yorum yapsak İzmir gerçekten gelişir ve değişir işimiz gücümüz bazı şeyleri hep yanlış görüp hep engellemek oluyor nedense tamam metro bitmedi telefirik açılmadı vs ama neden olmuyor bunlar başkanın yüzünden mi ? ihale mi yapmıyor ? iş yürürken durdurup hadi ara verin mi diyor ?

Yorumu oyla      19      6  
izmir 14 Ocak 2014 Salı 10:51

SOSYAL BELEDİYECİLİK işte İzmir Büyükşehir Belediyesi nin anlayışı. Bu doğrultuda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerini taktir ve takip ediyorum. İşte şimi de büyük bir gönüllü merkezi geliyor :) seviyorum bu şehri ve belediyemizi :)

Yorumu oyla      18      5  
eşrefpaşalı 14 Ocak 2014 Salı 10:43

Arkadaşlar hep aynı şeyi söylüyorsunuz metrodu falandı filandı peki metro neden bitmiyor araştırıyrmusunuz kaç defa durduruldu biliyormusunuz? herşeye rağmen BORÇSUZ VE KENDİ ÇABALARIYLA BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞAN BİR BELEDİYE VAR BUNU UNUTMAYIN.

Yorumu oyla      25      6  
misafir 13 Ocak 2014 Pazartesi 23:05

İzmir'de hala yeşil alanlarımız,toplanma alanlarımız varsa ve yarım saat içinde k.yaka dan Güzelyalı'ya gidebiliyorsak ve kadifekale'de bir kent ormanı yükseliyorsa belediyemiz ülkedeki krabilitesi en yüksek belediye ise söyliyecek çok sözleri var demektir.

Yorumu oyla      34      12  
ziyaretçi 13 Ocak 2014 Pazartesi 22:17

bu arkadaşlar bitmeyen metro .trafik sorunu yada izmir in yüzde yetmişinin niye hala gecekondu gibi sorular sorulduğunda nasıl ikna edici cevaplar verecek.

Yorumu oyla      23      26  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Genel Merkezden ‘sandık’ kararı: CHP İzmir’de 8 ilçede…
CHP Genel Merkezi yerel seçim öncesi meclis üyelerinin nasıl belirleneceği ...
MHP’nin Denizli adayı İpek’ten Zeybekci’ye Pamukkale tepkisi
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Pamukkale'nin işletmesinin ...
Çakmur kararını açıkladı: İP’nin İzmir adayı olacak mı?
İşçi Partisi Genel Başkanı Şen’in ‘İstiyoruz, cevap bekliyoruz’ sözleri ...
 
Akdemir gitti Kuruçeşme sel oldu aktı!
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı mimar Remzi Akdemir, Kuruçeşme mahallesinde ...
Güzelbahçe aday adayı Gürkan: Çarşıda yaprak kıpırdamıyor
CHP Güzelbahçe belediye başkan aday adayı Mustafa Gürkan saha çalışmalarını sürdürüyor.
'İzmir özlediği hizmete AK Parti'yle kavuşacak'
AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet ...
 
Buca aday adayı Piriştina’ya ‘göçmen morali’
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Piriştina, Makedonya Göçmenleri Birleştirme ...
AK Partili Baran'dan mahalle bazlı hizmet çıkışı!
Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı ve Ak Parti İzmir İl Engelliler ...
Bornova aday adayı Mimar Ulucan bir sıra dışı proje daha
Bornova’da aday adaları arasında sıra dışı projelerle gündeme gelen Mimar ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Böyle mi olacaktı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ben böyle inanıyorum!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva