HABERLER>SEÇİM 2015
13 Ocak 2014 Pazartesi - 09:20

'İzmir özlediği hizmete AK Parti'yle kavuşacak'

AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Yerel seçim sürecinde propaganda, organizasyon ve seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 İzmir özlediği hizmete AK Parti yle kavuşacak

İZMİR - Genel Başkan Yardımcısı Hotar, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı M. Atillla Kaya, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Refik Uzun, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Mali ve İdari İşler Başkanı Ahmet Kurtuluş, İl Sekreteri Habib Sünbül, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Demirkaya, Veysel Güldoğan ve İbrahim Ölmez ile toplantı yaptı.
KAYA BİLGİ VERDİ
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı M. Atilla Kaya ve İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Refik Uzun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar’a SKM çalışmaları hakkında bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcısı Hotar’a bilgi veren AK Parti İzmir İl SKM Başkanı M. Atilla Kaya, “İzmir Milletvekillerimiz de yerel seçim döneminde sahadaki çalışmalarda kendileri için belirlenen ilçelerde faal olarak çalışacak. Özellikle seçim propaganda döneminde İzmir genelindeki tüm seçim çalışmaları bir merkezden koordine edilecek. Büyükşehir Belediye Başkan adayı, ilçe belediye başkan adayları ve milletvekili ziyaretlerinin planlaması gerçekleştirilecek. Seçim bürolarının çalışma programı, seçim hazırlıkları, görev dağılımı, yol haritasını belirleme, izleme, çalışmaları tek merkezde toplama, sandık görevlilerinin koordinasyonu, eğitimi, tanıtım ve medya ile basın faaliyetleri de SKM tarafından organize edilecek.” dedi. Ayrıca SKM’de görev alacak olan isimler şu şekilde sıralandı. M. Atilla Kaya’nın başkanlığında oluşturulan İl SKM’de, Sinan Aydın, Fırat Aytekin, Yusuf Kenan Çakar ve A. Kadir Uçar başkan yardımcıları olarak görev yapacak. İl Kadın Kolları Temsilciliği görevini Gül Köyüstü yürütürken İl Gençlik Kolları Temsilciliği görevini ise Ümit Kaymaz sürdürecek. Bunun dışında; Şule Özdin, Melek Eroğlu, Ömer Günaydın, Halis Hayırlı, Jale Taşoğlu, Gökhan Turamanlar, Ahmet Kurtuluş, Mesut Demirkaya, Habib Sünbül, Saliha Tekin ve Büşra Gülhan Pehlivanlar SKM’de görev alacak. Teşkilat Koordinatörleri Hüseyin Uzun, Veysel Güldoğan, Hamdi Erdem, Ahmet Şimşek ve Mustafa Gedikoğlu SKM bünyesinde çalışacak.
İZMİRLİLERİN TERCİHİ AK PARTİ’DEN YANA OLACAK
Daha sonra tüm detayları düşünülerek oluşturulan AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi’ni gezen, AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, “AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından hazırlanan SKM’nin yapısı ve binası heyecan verici. İl binamızda başlayan bu heyecan inanıyorum ki sokağa da yansıyacak. Ve yapılacak olan çalışmalarla algı ve stratejinin iyi yönetilmesi ile birlikte, İzmir özlediği hizmete ve belediyeciliğe AK Parti ile kavuşacak” diye konuştu. AK Parti Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar sözlerine söyle devam etti, “İzmirli hemşerilerimizin 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde tercihlerini AK Parti’den yana kullanarak AK Parti’ye olan teveccühlerini göstermelerini yürekten diliyor ve rica ediyorum. Belediyeciliği çok iyi bilen AK Parti, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile güzel İzmir’imize hizmet anlamında en üst düzeyde bilgi beceri ve deneyimlerini aktarma şansını bulacaktır.”
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca aday adayı Piriştina’ya ‘göçmen morali’
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Piriştina, Makedonya Göçmenleri Birleştirme ...
AK Partili Baran'dan mahalle bazlı hizmet çıkışı!
Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı ve Ak Parti İzmir İl Engelliler ...
Bornova aday adayı Mimar Ulucan bir sıra dışı proje daha
Bornova’da aday adaları arasında sıra dışı projelerle gündeme gelen Mimar ...
 
Aliağa aday adayı Eroğlu'dan 'Hemşeri' ziyaretleri
CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu Aliağa da bulunan hemşeri ...
İP Büyküşehir'de de kendi adayıyla yarışacak!
İzmir'de önceki yerel seçimlerde aday göstermeyerek CHP'yi destekleyen ...
BBP İzmir de Büyükşehir adayını açıkladı
Büyük Birlik Partisi İzmir il teşkilatı kahvaltıda bir araya gelerek BBP ...
 
Fatih Yapar yazdı: Yıldırım haller!
Egedesonsöz muhabiri Fatih Yapar Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir adaylığı ...
MHP Adayı Taşer’den ‘İzmirlilik’ vurgusu!
MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, “İzmir’de doğan, ...
İşte AK Parti İzmir’im SKM listesi
AK Parti İzmir İl SKM’de görev alacak isimler belli oldu.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva