HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
29 Ocak 2019 Salı - 09:01

Başkan İnce’ye muhteşem karşılama

Güzelbahçe Belediye Başkanlığına üçüncü kez aday gösterilen Mustafa İnce ayağının tozuyla Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’na giderek partililer ve halkla bir araya geldi. Güzelbahçeliler Başkan İnce’yi çiçeklerle karşıladı, ardından ‘Halkçı Başkan İnce’  ‘Güzelbahçe seninle gurur duyuyor’, ‘İşte örgüt, işte başkan’ sloganlarıyla karşıladı.

Başkan İnce’ye muhteşem karşılama

Güzelbahçe İlçe Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce partili ve Güzelbahçelilerin sevgi seliyle  karşılaşan Mustafa İnce zaman zaman duygusal anlar yaşadı. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Mustafa İnce’yi tebrik etti, martın sonunun bahar olacağının işaret fişeğini bugün burada ateşlendiğini gördük diyen Çağlayan Bilgen; ‘ dürüst, çalışkan güvenilir belediye başkanımızın bir dönem daha bu güven oyunu aldığını görmüş bulunuyoruz. İzmir nasıl ki Türkiye’de farkını ortaya koyuyorsa, Güzelbahçe’de İzmir’de bu farkı yaratacağına inanıyorum. Sandıkları patlatmaya hazır mıyız, bu bozuk düzenin çarklarının başında duran iktidarı alaşağı etmeye hazır mıyız, bir kez daha güneşi İzmir’den, Güzelbahçe’den yeniden doğmasına hazır mıyız’ diye konuştu.‘Birlikte yönetmek için, birlik olmak için’
Üçüncü kez belediye başkanlığı koltuğuna aday gösterilen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce İlk mesajını parti binasında verdi. Güzelbahçelilerle bir araya gelen Başkan İnce; ‘Sevgili Güzelbahçeliler partim beni tekrar aday gösterdi. Başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve tüm Parti Meclisi’ne bu onurlu görevi bana verdikleri için teşekkür ediyorum. Önce örgütümün huzuruna çıkıp teşekkür etmek istedim. Sonra sizlerin huzuruna çıkıp tekrar takdirinizi almak için kapı kapı, sokak sokak, ev ev gezip Güzelbahçe’de en yüksek oyu almak için gece gündüz demeden çalışacağız. Güzelbahçe’de bir olmanın, birlik olmanın zamanıdır. Tüm aday adayı arkadaşlarımı Güzelbahçe’yi birlikte yönetmek için bir arada olmaya davet ediyorum. Artık ben değil biz olmaya, Güzelbahçe’de yine ve yeniden Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırmak için çalışacağız. Güzelbahçe’yi İzmir’in birincisi yapmayı hep birlikte başaracağız’ dedi.‘Güzelbahçe Sevdası Devam edecek’
Aday adaylığı sürecinin bittiğini diğer aday adayı arkadaşlarla birlikte tekrar Güzelbahçe’de CHP bayrağını dalgalandırmak için çalışacaklarını söyleyen Başkan Mustafa İnce; ‘ biz aday adaylığı sürecini geride bıraktık. Şimdi partimizin göstermiş olduğu çizgide tüm arkadaşlarımı birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Güzelbahçe’yi şimdiye kadar ortak akılla yönettik. Bundan sonra da bu anlayışımız devam edecek. Burada sadece Cumhuriyet Halk Partililer yok, burada Güzelbahçeliler var. Biz şu andan itibaren tüm Güzelbahçelileri kucaklayarak işe başlamak istiyoruz. Genel merkezimizden yetkimizi aldık ve sizlerin huzuruna geldik. Güzelbahçeliler de bize geçer notu verirlerse İzmir’de rekor bir oyla taçlandırmak istiyorum. Tekrar Güzelbahçe’yi, İzmir’i, 30 ilçeyi ve tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dalgalandırmak istiyoruz. Komşu ilçemiz, dostum, arkadaşım Seferihisar Belediye Başkanı Sayın Tunç Soyer’i İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görmek bizi çok mutlu etti. İki dönem birlikte belediye başkanlığı yürüttük, bir dönem de birlikte hem Güzelbahçe’de hem İzmir’de güzel işlere imza atacağız.

Bu yola çıkarken zor süreçlerden geçtik. Rakip olmak bazen zorluklar getirir insanın karşısına, bazen kırgınlıklar yaşanabiliyor. Ama biz bu zorlukları ve kırgınlıkları artık geride bıraktık. Burada bulunan aday adayı arkadaşlarımı Nilay Hanım ve Suzan Hanımı yanıma almak istiyorum. İşte biz bu birlik beraberlik tablosunu Güzelbahçe’den İzmir’e, tüm Türkiye’ye şu mesajla vermek istiyoruz; parti içi yarış bitti artık, rakip partilerle yarışımız başlamıştır. Ben diğer aday adayı arkadaşlarımı da önümüzdeki günlerde hep birlikte olmaya, birlikte Güzelbahçe’yi yönetmeye davet ediyorum. 1 Nisan’da baharı getirmek için bu birlik ve beraberlik ateşini Güzelbahçe’den Tüm Türkiye’ye yaymak istiyoruz. Güzelbahçe’de sadece bana nasip olan üçüncü dönem adaylık şansını 31 Mart seçimlerinde sizlerin sayesinde kopara kopara alacağız . Bana bu onuru veren Cumhuriyet Halk Partisi’ne ömür boyu borçlu olacağım. Bugüne kadar ne partimin, ne Güzelbahçelilerin ne de ailemin başını öne eğecek hiç bir şey yapmadım. Şeffaf, katılımcı, hesap verebilen, sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışından hiç taviz vermedim. Buradan tekrarlıyorum; bir olmanın birlik olmanın zamanıdır.  Geçen on yıllık süreçte belki bazı eksiklerimiz olmuştur. Bu eksikliklerimizi görerek düzelterek halkımıza daha iyi hizmet vermenin çabası içinde olacağız. Sadece Cumhuriyet Halk Partililerin değil tüm Güzelbahçelilerin oylarına talibim. Baharın en büyük müjdesini Güzelbahçe’den vereceğiz. Güzelbahçe sevdamız devam edecek’ diye konuştu.

 
Marketler biber ve patlıcan satmayacak
 
İzmir moda ve ticaretin merkezi oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İki başkana sosyal medyada dev destek ve Bayraklı düğümü!
Buca Belediye Başkanı Piriştina ve Konak Belediye Başkanı Pekdaş’ın yeniden ...
20 yıllık başkan aday gösterilmedi ve sert konuştu: Genel merkezden nezaket göremedik!
Menemen Belediye Başkanı Şahin, 5’inci dönemi için aday gösterilmeyince, ...
Aday gösterilmeyen Başkan Şentürk: Sabah kalktım ve ilk iş olarak…
Genel merkez tarafından aday gösterilmeyen Beydağ Belediye Başkanı Şentürk, ...
 
Başkan Çalkaya’dan 4’üncü dönem mesajı: Halkımın huzuru için çalışacağım!
Balçova Belediye Başkanı Çalkaya, 3 dönemin ardından 31 Mart yerel seçimlerinde ...
Başkan Batur: İzmir'in kalbi Konak için çalışacağım
Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Konak Belediye Başkan adayı olarak ...
Başkan Kocaoğlu'ndan açıklama: Aday listesi için ne dedi?
CHP İzmir adaylarının belirlenmesinden sonra bir açıklama yapan Büyükşehir ...
 
'Bayındır’ın Doktoru' ikinci dönem için hazır
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, parti meclisinde gerçekleştirilen ...
Avni Anıl'ın adı Bornova'da yaşayacak
Bornova Belediyesi tematik heykellerine bir yenisini ekledi. Türk Sanat ...
Bornova'da kadınının adı var
Bornova Belediyesi, kadınların hayatın içinde daha fazla söz sahibi olmasını ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva