HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
27 Nisan 2015 Pazartesi - 11:08

Başkan eşleri Çiğli'de buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu’nun öncülüğünde sürdürülen ve belediye başkan eşleri arasında birlik, beraberlik, dayanışma duygularının pekişmesi amacıyla başlatılan “Geleneksel Başkan Eşleri Buluşması” Çiğli’de gerçekleşti.

Başkan eşleri Çiğli de buluştu

Ev sahipliğini Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın eşi Ergül Arslan’ın yaptığı program dahilinde metropol ilçe başkan eşleri Çiğli Belediyesi Başkanlık Makamı’nda bir araya geldi.
 


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen ve İzmir metropol İlçeleri başkan eşlerini Çiğli’de ağırlama imkanı sunan projeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan, bu organizasyonun Çiğli’nin tanıtılması adına da oldukça anlamlı bir amaca hizmet ettiğini belirtti.
 
Gezi programı başkanlık makamının ziyaretiyle başladı. Konuklarını teker teker karşılayan Başkan Arslan ve eşi Ergül Arslan, onlarla yakından ilgilendi. Sohbet havasında geçen görüşmelerde ülke gündemine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ardından Başkan Arslan, Çiğli’nin demografik yapısı, tarihi ve turistik yerleri hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Göreve geldiği günden bu yana Çiğli’de yürüttüğü hizmet ve projelere ilişkin detaylı açıklamalarda bulunan Başkan Arslan, yoğun programı nedeniyle ilçe başkanlarının eşlerine veda ederek güzel bir gün geçirmeleri temennisinde bulundu.
 
Başkanlık makamında başlayan gezi programı Kaklıç’ta yapılan kahvaltıyla devam etti. Programın ilk durağı Tuzla oldu. Ardından 300’den fazla kuş türünün yaşadığı, turistik değeri açısından da önemli merkezlerden biri olan doğa harikası İzmir Kuş Cenneti’ne geçildi. Daha sonra Harmandalı Okul Öncesi Çocuk Bakım ve Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çocuklar ziyaret edildi, başkan eşleri yetkililer tarafından bilgilendirildi. Çocuklar ilçe belediye başkanları eşleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çiğli Evka 5 mahallesinde projelendirilen ve başkan eşlerinin adlarının verildiği fidanlar minik bir tören eşliğinde Çiğli Belediyesi Hatıra Ormanı’na dikildi. Çiğli Belediyesi’nin prestij projeleri arasında gösterilen Çiğli Eğitim Merkezi’ne yapılan ziyarette kursiyerler tarafından sevinç ve coşkuyla karşılanan ilçe başkanları eşleri, eğitimler hakkında detaylı olarak bilgilendirildi. Kursiyerlerle bol bol sohbet eden başkan eşleri daha sonra gezinin son durağı olan Akvaryum Kafe ve Restoran’da verilen akşam yemeğiyle gezilerini sonlandırdı.
 


BAŞKAN ARSLAN: “KUZEYİN PARLAYAN YILDIZI’NI EN GÜZEL ŞEKİLDE ANLATTIK”
Metropol ilçe başkanları eşlerinin Çiğli’ye yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu tarafından hayata geçirilen birlik, beraberlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan başkan eşleri buluşması oldukça önemli bir amaca hizmet etmektedir. Sizleri Çiğli’de ağırlamaktan çok büyük bir memnuniyet duydum. Çiğlimize çok önemli projeler kazandırdık, birçok yararlı hizmeti de aksatmadan yürütüyoruz. Çiğlimiz turistik ve tarihi değerler açısından da değeri yüksek kentler arasındadır. Gezilip görülecek çok güzel yerleri var. Yapımını gerçekleştirdiğimiz ve halkımızın hizmetine sunduğumuz mekanlarımızı görmenizden büyük bir keyif alacağız. Kuzeyin Parlayan Yıldızı Çiğlimize yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Hoş vakit geçirdiğiniz bir gün olsun istiyorum ve geldiğiniz için tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Basketbolun efsaneleri finalde nefes kesti
Bergama Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen basketbolun ...
Şehit Üsteğmen Özkaya Karşıyaka’da yaşayacak
Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz ay Malatya’da yaşanan uçak kazasında ...
Başkan Kocaoğlu ‘tematik yol’ için dağları aştı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 6 antik İyon kentini ...
 
Başkan Pekdaş'a Drama'dan sıcak ziyaret
Yunanistan’ın Drama Belediye Başkanı Hristodoulos Mamsakos Konak Belediye ...
‘Sakin Şehir’in çehresi bu yaz değişecek
Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Seferihisar Kültür Merkezi ...
Barınak yenilendi, Karşıyakalı bayram etti
Altyapı yatırımlarına ağırlık veren Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir Balıkçı ...
 
Gaziemir Çocuk Şenliği'ne muhteşem kapanış
Gaziemir’de 18’inci kez düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği’ne ...
Karabağlar otizmli çocukların yanında
Karabağlar Belediyesi ve ODER(Otistik Çocukları Koruma ve Yönlendirme ...
Güzelbahçe’de muhteşem bahar konseri
Güzelbahçe Belediyesi Türk Müziği Korosu, ‘Bahar Konseri’ adı altında muhteşem bir konser verdi.
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva