HABERLER>POLİTİKA
6 Temmuz 2020 Pazartesi - 11:52

Bakan Pakdemirli 'herkes yerleşmeye çalışıyor' dedi: Kovid-19, İzmir'i öne çıkarttı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli İzmir’in Kovid 19 sürecinde değerinin arttığını söyledi. Pakdemirli, “İzmir Ege’nin Türkiye’nin en güzel kentlerinden bir tanesi ve artık tahmin ediyorum kovid sonrası süreçte de anlaşılacak ki İzmir muhtemelen ülkenin en değerli kenti haline gelecek. Çünkü herkes şu ya bu şekilde bir İzmirli gibi yaşamayı öğrenmek için İzmir’e yerleşmeye çalışıyor” dedi.

Bakan Pakdemirli  herkes yerleşmeye çalışıyor  dedi: Kovid-19, İzmir i öne çıkarttı

EGEDESONSÖZ- Çeşitli programlara katılmak üzere İzmir ve Manisa’da haftaya başlayan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Bakan Pakdemirli, koronavirüs salgınında ortaya çıkan yeni yaşam biçimleri üzerinden İzmir’in öneminin arttığını söyledi.

Pakdemirli, “İzmir’in bir evladı olarak İzmir’den çıkıp İzmir’i unutmamız asal söz konusu olamaz. 81 ilin bakanı olmamıza rağmen tabi ki İzmir’in gönlümüzde aklımızda ayrı bir yeri var. Zaman zaman uzak kalsak da özellikle kovid sürecinde mecburen uzak kaldık. İzmir ile irtibatımız hiçbir zaman kopmuyor ve kenti yakın takip ediyoruz.  Teşkilat çalışmalarımızın yanında yatırımlarımızı da takip ediyoruz. Yakın zamanda İzmir’e bir yatırım paketi için arkadaşlarımız çalıştılar. İzmir için ne yapsak azdır. İzmir Ege’nin Türkiye’nin en güzel kentlerinden bir tanesi ve artık tahmin ediyorum kovid sonrası süreçte de anlaşılacak ki İzmir muhtemelen Türkiye’ni en değerli kenti haline gelecek. Çünkü herkes şu ya bu şekilde bir İzmirli gibi yaşamayı öğrenmek için İzmir’e yerleşmeye çalışıyor. O yüzden inşallah İzmir bugün olduğundan daha değerli, bugün  olduğundan refahı daha yüksek, bugün olduğundan daha fazla yatırım alan, bugün olduğundan daha fazla cazibe merkezi olan bir şehir haline gelecek diye düşünüyorum” dedi.

FIRSATÇILARA DOLANDIRICILARA MÜSAADE YOK!
Bakan Pakdemirli gıda ürünlerinde yapılan tahşiş denetimleri konusunda da kararlı olduklarını söyledi. Pakdemirli, “Kanunlar aslında yeterli. Kanun diyor ki; tahşiş taklit yapamazsın ama burada cezai muayedelerde biraz eksik var. Görünen o dur. Bunun için de biz yasa tasarısı çalışması yaptık, meclisimize gönderdik. Meclisimizde bununla ilgili yasa tasarısını olgunlaştırdı. İnşallah biz bu meclis dönemi, bu yasama dönemi kapanmadan meclisten tahşiş ve taklitle ilgili cezai yaptırımları yükselteceğiz.  Gerektiğinde meslekten men etmeye kadar gider uygulamalar yapılacak. Aslında son dönemde yaptığımız ifşa etme uygulamasıyla önemli bir noktaya geldik. Geçenlerde İzmirli bir üreticimiz bana ‘Sayın bakanım sizden Allah razı olsun’ dedi. Ben de ‘ne oldu’ dediğimde kendisi, “Bizim 375 liralık zeytin yağını almak istemeyen oteller 120 liralık karışık zeytinyağını satın alıyordu. Şimdi sıraya girdiler” dedi.  Biz bu konuda kararlıyız. Fırsatçılara, gıdadaki dolandırıcılara, fırıldaklara müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

Bakan Bakdemirli’nin ziyarette aynı zamanda geçtiğimiz haftalarda annesini kaybetmesi nedeniyle başsağlığı dilediği İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de, “Programlarımıza katılarak şeref veriyorsunuz. Teşkilat çalışmalarına katılıyorsunuz. Size çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 
Serdar Gürler'den Göztepe'ye kötü haber!
 
Patlamada ölen son kişinin kimliği belli oldu
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sadiye Aşkın. 6 Temmuz 2020 Pazartesi 19:53

Bakanım Bulgaristanda doğdum ama Memleketim Izmir.Bu güzel ilimiz de emek verdik hayata binbir sıkıntı ile hayata tutunmak için.Gece gündüz iki üç işte çalışarak.Izmirli olduk.Izmir li olarak siz in verdiğiniz hızmetler e teşe?ür ederiz.daha da hızmet vereceğini ze inanıyoruz.Size Reğisimize diğer Bakanlar a da Allah güç kuvet versin.Saygılar.

Yorumu oyla      2      3  
VfV 6 Temmuz 2020 Pazartesi 16:55

Yeni hazırladığınız bir kanun tasarısında gıdada hile yapıldığını yazmak, sizin deyiminizle fırıldakları, fırsatçıları açıklamak yasaklanıyormuş doğru mu?Yani artık şu ette tek tırnaklı var, şeker yok nişasta bazlı şeker var demek suç mu olacak?Öyleyse söyledikleriniz hepi topu lafı güzaf.

Yorumu oyla      2      3  
Aklıma nereden geldiyse 6 Temmuz 2020 Pazartesi 12:08

"Boş laf karın doyurmaz." diye bir atasözü vardı.

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İyi Partili Çıray: Sağlık Bakanlığı'ndaki rüşvetçiler kimler?
İyi Parti Milletvekili Aytun Çıray, ABD merkezli ilaç şirketi Alexion’un ...
CHP'li Sındır: Barolar vesayet altına alınmak isteniyor
Çoklu baro teklifinin komisyon görüşmelerinde konuşan CHP İzmir Milletvekili ...
Kurultayda salgın önlemi: 'Broşür ve kart' kararı!
CHP’nin 25-26 Temmuz’da gerçekleştirilecek 37. Olağan Kurultayı için Parti ...
 
MHP'li Mehmet Aydın'dan Bayraklı Belediye Başkanı'na tepki
MHP Bayraklı İlçe Başkanı Mehmet Aydın, Bayraklı Belediye Başkanı Serdal ...
AK Partili Sürekli açıkladı: O ilçeye TOKİ müjdesi!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin “Gönül Seferberliği” kapsamındaki ...
TBMM, salı günü yeni başkanını seçecek
TBMM Genel Kurulu, 7 Temmuz Salı günü, 27'nci dönem ikinci devre Meclis ...
 
CHP'li Bakan'dan komisyonda 'çoklu baro' tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili Avukat Murat Bakan, baroların yapısını değiştiren ...
Bahçeli'den baro başkanlarına sert tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, baro düzenlemesine tepki için TBMM önünde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asker uğurlaması uyarısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartal Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva