HABERLER>POLİTİKA
11 Mart 2017 Cumartesi - 13:21

Bakan Eroğlu: CHP üst yönetimi istemiyor ama…

Bakan Eroğlu, “CHP'nin üst yönetimi istemiyor ama ben şuna inanıyorum ki Anadolu'da CHP'ye, MHP'ye ve AK Parti'ye gönül vermiş insanlar farkında. Güçlü ve büyük Türkiye için, büyük hedeflerin gerçekleşmesi için hep birlikte 'evet' diyeceğiz” dedi.

Bakan Eroğlu: CHP üst yönetimi istemiyor ama…

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'i makamında ziyaret ettikten sonra ilçedeki bir otelde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

- Bakan Eroğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na ‘hamam’ daveti!

Eroğlu, konuşmasında, 16 Nisan'ın Türkiye için büyük önem taşıdığını, parlamenter sistemin ekonomik krizlere, kargaşalara ve kavgalara neden olduğunu belirterek, Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana 65 hükümetin görev yaptığını ifade etti.

Parlamenter sistemin istikrarsızlığa sebep olduğunu, Türkiye'nin hızlı gelişmesinin engellendiğini kaydeden Eroğlu, "Binali Bey ve Cumhurbaşkanımızı istisna kabul edersek bugüne kadar bütün cumhurbaşkanları ile başbakanlar sürtüşmüş, kavgalar olmuştur." diye konuştu.

Geçmişte yaşanan "Anayasa kitapçığı fırlatma" olaylarını anımsatan Eroğlu, 22 bankanın batması, IMF'ye borçlanılmasıyla sonuçlanan bu olayın faturasını yine milletin ödediğini belirtti.

Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: "Etrafımızda Türkiye'nin gelişmesinden rahatsız olan çok ülke var. Çünkü Türkiye şahlanırsa bu aslanları tutmak mümkün olmaz. Çünkü biz büyük milletiz, şanlı bir tarihimiz var. Avrupa, PKK, DEAŞ ve HDP yeni cumhurbaşkanı istemiyor. CHP'nin üst yönetimi istemiyor ama ben şuna inanıyorum ki Anadolu'da CHP'ye gönül vermiş, MHP'ye gönül vermiş, AK Parti'ye gönül vermiş insanlar bunun farkında: Güçlü ve büyük Türkiye için, büyük hedeflerin gerçekleşmesi için hep birlikte evet diyeceğiz."

Muhalefetin iddiasının aksine Türkiye'de rejimin değişmeyeceğini anlatan Eroğlu, "Rejim filan değişmiyor. Sayın Kılıçdaroğlu gıda rejimini kastediyorsa onu bilmem." dedi.

Torbalı'ya yapılan hizmetler
Torbalı ile gönül bağı olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, ilçede önemli çalışmalar yaptıklarını, dereler ıslah ettiklerini, hastane için yer temin ettiklerini, Küçük Menderes Havzası'nın AK Parti iktidarıyla hayat bulduğunu bildirdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da Torbalı'ya verdiği hizmetler dolayısıyla Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür ederek, "Birileri Torbalı'yı çöplük haline getirmek istedi, Sayın Bakanımın büyük desteğiyle o konuyu bir kenara attık. İzmir'de 35 projemiz vardı, 36'ncısı Sultanlar Vadisi Projesi'dir. Sadece Torbalı'nın değil, tüm bölgenin projesidir. Benim hemşehrilerim de doğrunun, çalışkanın yanında, memleketinin peşindedir." diye konuştu.

Konuşmalar sonrası Orman Genel Müdürlüğü tarafından fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

1.6 MİLYONLUK YATIRIM 
Bakan Eroğlu, Torbalı’daki temaslarının ardından Tire’ye geçti. Tire ilçesindeki Sarılar Mahallesinde yapılacak olan 1.6 milyon liralık Taşkın Koruma Tesisinin temelini attı.

Tire Belediyesi Konferans ve Gösteri Salonunda gerçekleştirilen törene, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli, Bakan Eroğlu yönetimindeki birimlerin İzmir bölge müdürleri de katıldı. Programda kısa bir konuşma yapan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, temeli atılacak olan tesisin bölgeye ve bölge halkına güzellikler getirmesini dileyerek, suyun hayatımız için, üretim için, tarım için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi.

SELÇUK'A TELEFERİKTE SON DÖNEMEÇ 
Bakan Eroğlu, İzmir'in Selçuk ilçesine teleferik yapılması konusunda hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, "Sadece UNESCO'dan cevap bekliyoruz. Dünya Kültür Mirası Listesi'nde olduğu için yazı bekliyoruz." dedi.

Eroğlu, Selçuk 8 Eylül İlköğretim Okulunda çocukların halk oyunu gösterisini izleyerek öğrencilerle fidan dikti.

Selçuk Belediyesi Efes Tiyatro Salonu'ndaki sertifika dağıtım törenine katılan Eroğlu, yaptığı konuşmada, milletin önüne 16 Nisan'da konulacak sandığın önemli bir fırsat olduğunu, krizlere yol açan hükümet sistemini değiştirmek için vatandaşlardan 'Evet' oyu istediklerini söyledi. 

Eroğlu, İzmir'de önemli projeleri milletin hizmetine sunduklarını, Selçuk için de teleferik, antik kanal gibi projeleri hayata geçireceklerini belirtti. 

Selçuk'a teleferik yapma hayalinin bulunduğunu hatırlatan Eroğlu, "Bu konuda bütün çalışmalar bitti. Sadece UNESCO'dan cevap bekliyoruz. Hazırız. Dünya Kültür Mirası Listesi'nde olduğu için yazı bekliyoruz." dedi. 

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli de Bakan Eroğlu'na kentteki yatırımları için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından fıstık çamı ve ceviz ağacı dikilecek parsellerin dağıtımı için çekiliş yapıldı, çiftçilere sertifikaları verildi. 

AK Parti Selçuk İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Bakan Eroğlu, partililerden 16 Nisan'da sandıklardan ilçede en az yüzde 51 "Evet" çıkması için çalışmalarını istedi. 

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, daha sonra Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. (AA)

 
Marmaris'i sağanak vurdu!
 
Hollanda Çavuşoğlu'nun iniş iznini iptal etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Bakan Çeşme TOKİ krizini Meclis'e taşıdı
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, TOKİ'nin İzmir Çeşme'de yaptığı konutların ...
Sinan Oğan'ın aracının lastikleri kestiler
MHP'den dün ihraç edilen Sinan Oğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda aracının ...
AK Partili Dağ’dan 'fren' çıkışı: Bu bazen yargı, bazen asker oluyor!
AK Partili Hamza Dağ, “Sürücü aday araçları var. Biliyorsunuz o araçlarda ...
 
''Türkiye'yi yeni maceraların içine sürükleme''
Anayasa referandumu konusunda vatandaşlara seslenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu ...
Çavuşoğlu'nda rest: Yaptırımımız çok ağır olur!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu,"Eğer Hollanda benim uçuş iznimi iptal ederse, ...
Başbakan'dan İzmir'de 'balkon' mesajları
AK Parti İzmir Teşkilatı'nın yeni binasının açılış töreninde 'balkon konuşması' ...
 
AK Partili Arslan STK'lara 'evet'i anlatıyor
Anayasa değişikliği için yapılacak halk oylaması çalışmalarını 24 saate ...
Erdoğan'dan flaş atamalar: Hatipoğlu sürprizi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı, Prof. Dr. Hatipoğlu'nun YÖK üyeliğine ...
Bakan Eroğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na ‘hamam’ daveti!
DSİ Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Bakan Eroğlu, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva