HABERLER>POLİTİKA
6 Nisan 2024 Cumartesi - 20:49

AK Partili Dağ 'sahaya yeniden indik' dedi: Frene, debriyaja basmak yok!

AK Parti İzmir İl Teşkilatı iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe katılan isimler yerel seçim kampanyan sürecine dair yorumlarda bulundu. İftar programında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "Yaptığım çalışmalar birçok ilde örnek olarak gösterildi. Netice bu şekilde gerçekleşti. Duracak mıyız? Hayır. Frene basmak yok. Bırakın onu debriyaja basmak bile yok. Tüm adaylarımız ve teşkilatımız nasıl adayken çalıştıysa kendi ilçelerinde aynı çalışmayı yapmaya devam edecekler" dedi.

AK Partili Dağ  sahaya yeniden indik  dedi: Frene, debriyaja basmak yok!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - AK Parti İzmir İl Başkanlığı, partide görev almış milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanları ve ilçe başkanlarının katılımı ile iftar yemeğinde bir araya geldi

İftar sonrası konuşan isimler 31 Mart yerel seçimlerine yönelik dikkat çekici mesajlar verdi.

DAĞ: YOL HARİTAMIZI BİLİYORUZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim sonrasında Kemeraltı'ndaki vatandaşlarlar sohbet etmiş ve saha çalışmalarına devam edeceklerine dair mesajlar vermişti. Seçim boyunca verilen vaatlerin takipçisi olacaklarını söyleyen Dağ, “Yıllardır seçimlere giriyoruz ve İzmir’de de ilk kez yerel seçimlere giriyor değiliz. Elimizden geleni yapıyoruz. 2024 seçimlerinde de her bir adayımız teşkilatımız elinden gelen her şeyi sonuna kadar gerçekleştirir. Cumhur İttifakı olarak belki de Türkiye’nin en uyumlu çalışmasını gerçekleştirdik. Yaptığım çalışmalar birçok ilde örnek olarak gösterildi. Netice bu şekilde gerçekleşti. Duracak mıyız? Hayır. Frene basmak yok. Bırakın onu debriyaja basmak bile yok. Tüm adaylarımız ve teşkilatımız nasıl adayken çalıştıysa kendi ilçelerinde aynı çalışmayı yapmaya devam edecekler. Verdiğimiz vaatler var. Onların verdiği vaatler var. Verdiğimiz vaatleri hayata geçirmeleri için… Onlar çantada keklik gördükleri için çoğu vaatlerini yalandan oraya koydular. Bizim vaatlerimizin onların gerçekleştirmesi noktasında İzmir ve her bir ilçesine sözümüz var. Hayata geçirmek için zorlama konusunda mecburiyetimiz var. Büyükşehir’de 1 milyona yakın oy aldık. Seçmen sandığa giderek o yüzden oy kullandı.  Ancak başkanlık nasip olmadı. Şimdi aldığımız on binlerce oyun cevabı bizim hemşehrilerimizi ile hemhal olup onların dertleri ile dertlenmek ve verdiğimiz sözlerin mevcut yönetimler tarafından tutulup tutulmadığını gözlemlemek. Bu konuda her bir kardeşimizin görevi var. Biz Türkiye genelindeki sonuçları da takip ediyoruz. Neyin ne olduğunu, nereden kaynaklandığını ve sebeplerini ne olduğunu iyi biliyoruz. Önümüzdeki 4 sene boyunca atacağımız adımlar da çok nettir. Ne yapacağımız biliyoruz, yol haritamızı biliyoruz. Birileri şımarmış, şımarık hareketler yapmış olabilirler. Onlar vatandaşımızın buradaki mesajını alamamış ve bu mesajı sadece bir zafermiş gibi görmüş olabilirler. Biz kendi üstümüze düşen mesajı aldık. Adaylığım döneminde bu şehrin kronik sorunlarını palyatif çözümlerle öteleyemezsiniz dedim. Bir süre tabii ki bu konularda az konuşacağım ve bakacağız çalışıyorlar mı. Ancak İzmir’in bize verdiği görevi en iyi şekilde hayata geçirmek mecburiyetinde olduklarını bilecekler. Nasılsa oylar çantada keklik biz her türlü o oyları alırız durumunda olmadıklarını bu seçimde fazlasıyla gördüler. Yarından tezi yok herkes çalışmalarını sahada gerçekleştirecek. Hiçbir şey İzmir sevdamızdan, hizmet etme aşkımızdan bizi geri çeviremez” dedi.

NASIR: ÇIKARMAMIZ GEREKEN DERSLER VAR
Geçmiş dönem İzmir Milletvekili Necip Nasır, “31 Mart seçim sürecinde bütün dava arkadaşlarım mahalle başkanlarımdan belediye başkan adaylarıma kadar büyük şuur ile gereğini yağmaya çalıştılar. Ancak cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi bu süreçte çıkarmamız gereken dersler var. Bu süreçten ders alarak daha güçlü şekilde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

KATMERCİ: SAĞANAK YAĞMUR GİBİ BİR ŞEYDİ
AK Parti kurucu il başkanı İsmail Katmerci, vatandaşların gönlündeki partinin AK Parti olduğunu belirtirken “İzmir teşkilatı olarak 31 Mart’ta yapılabilecek her şeyi yaptık. İzmir’de bugüne kadar aldığımız oyların en yükseğini aldık. Bu nedenle aday olan bu konuda çalışan başta Hamza Dağ kardeşim olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Zaman birlik olmak zamanı. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durma zamanı. Bu nedenle dedikoduları bir kenara koyup AK Parti’ye sımsıkı sarılma zamanı. Yenilginin ne kadar acı olduğu hep beraber gördük. Bu nedenle bizim bir an önce toparlanıp samimiyet ile çalışıp yine Türkiye’de 1’inci parti olmamız lazım. Bu bir trafik kazasıydı oldu geçti. Zannetmesinler ki onlar 1’inci parti. Övünmesinler. Halkın esas gönlünde olan 1’inci parti AK Parti. Cumhuriyet kuruluşundan itibaren en fazla hizmeti eden parti AK Parti’dir. Milletimizin bu sevgiyi gönlünden silmesi mümkün değil. İnşallah silkinip birinci parti olacağız! Sağanak yağmur gibi bir şey oldu bu olay bitti. Bayram sonrası tekar eskiden 1 çalışıyorsak şimdi 10 çalışarak yenilgiden çıkabiliriz” diye konuştu.

İNAN: KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
31 Mart yerel seçimlerinde kendilerine iletilen mesajı aldıklarını söyleyen Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, “Bugün bir hiyerarşi ile bugün konuşma yapıyoruz. Bu hiyerarşi 14 ve 28 Mayıs’ta 31 Mart’ta en fazla kim çalıştı, emek verdi diye olsaydı bunun başında önce mahalle başkanlarımız, kadın kollarımız, ilçe başkanlarımız gelirdi. Dökmüş olduğunuz emekler için Allah razı olsun. Siyasetin sicil amiri millettir. Milletimiz siyaset kurumuna yönelik her türlü mesajı sandık yoluyla verir. Bizim kitabımızda milletin iradesini sorgulamak asla yoktur. Bu partinin sahibi millettir. AK Parti demokrasinin özgürlüklerin ve reformların partisi olmaya devam edecektir. 31 Mart seçimlerinde İzmirli hemşehirimizn bize ilettiği mesajı en net şekilde ele alacağız. Bu seçim İzmir’de arzu etmediğimiz sonuçların seçimi oldu. İzmirli hemşehrilerimin eleştirilerini itirazlarını dikkate alarak önümüzdeki süreci tayip edeceğiz. Milletimizin bize ilettiği mesajları siyasetimizin yönünü belirleyeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Çuvaldızı önce kedime batırarak devam edeceğiz. Ülkemizde 1 senede 2 seçimi tamamladık. Artık İzmir için çalışma vakti. Hükümet ve parti olarak kentimize en iyi hizmetin hızla ulaşması için üstümüze düşen ne varsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

SAYGILI: İZMİR'İ SİYASİ KISIR DÖNGÜ POLEMİKLERLE HARCATMAYACAĞIZ
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, 4 yıllık süreçte çalışacaklarını belirtirken "31 Mart yerel seçimlerinde İzmir adayları projeleri çalışmaları ve çabaları ile Türkiye'nin en başarılı kampanyalarını yaparak hepinizin huzuruna çıktılar. Sonuçlar çok farklı tezahür etti. Sonuçları doğru değerlendireceğimizi bilmenizi isteriz. Mesajlarınızı doğru bir şekilde aldık. Ülke menfaatlerini, partinin kurumsal kimliğini öne çıkarmayan, pragmatik ve menfaatçi tutumları ile kendilerine imkan sağlayan siyasi istismarcılara asla cevap vermeyeceğiz. 31 Mart seçimlerini doğru analiz edeceğiz ve yol haritamızı doğru bir istikamette belirleyip yolumuza devam edeceğiz. Milletimizin mesajını aldık. Bizi hedefe götürecek en önemli unsur, kardeşlik hukukunu ve aramızdaki barışı hiçbir zaman kaybetmemektir. Türkiye hizmetten çok güçlü şekilde İzmir'den ses vereceğiz. Biz İzmir'i siyasi kısır döngü polemiklere harcatmayacağız.Ahlaklı ve ilkeli siyasetin gereğini yapacağız. Halka hizmet, hakka hizmet anlayışı ile yeni başlıyoruz. Asla pes etmeyeceğiz. Önümüzde 4 yıl var. Bu 4 yılı yılmadan usanmada hakkı tesis ederek birlik ve beraberlik içinde geçireceğiz ve yeni insan kaynaklarımız ile gençlerin daha ön plana çıkaracak şekilde emin adımlarla yola devam edeceğiz. Şapkamızı öne koyacağız, kriterlerimizi gözden geçireceğiz. Başarının Allah'tan geleceğine inanacağız.

 
Tayvan'daki depremde ölenlerin sayısı 13'e yükseldi
 
Seçim bitti... AK Partili Çankırı, CHP'yi hedef aldı: Tutmadıkları orucun iftarını yapıyorlar!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Eski başkan 7 Nisan 2024 Pazar 14:46

1994yerel seçimlerde 58 il belediye başkanları kazanmıştı SHP 1999 seçimlerinde SHP(CHP) baraj altında kalmıştı şımarmayın adam gibi görevinizi yapınız kendi yakınlarınıza yandaşlarınıza rant için caba sarf etmeyiniz bu seçimlerde bazı belediye başkanları masraf yaptı onları çıkarmak için uğraşmasınlar....

Yorumu oyla      1      0  
7 Nisan 2024 Pazar 09:10

Göztepeli, semtinden metro, tramvay geçiyor; AKP ne yaptı diyebilir miyiz?

Yorumu oyla      1      0  
İzmir İçin 7 Nisan 2024 Pazar 07:46

Boş bomboş konuşmalar izleyin yine hafıza kaybı yaşayıp verdikleri sözleri unutucaklar, yerel seçimde böyle bir laf söylemedik diyecekler ve yitip gidecekler

Yorumu oyla      2      0  
otogar metrosu 7 Nisan 2024 Pazar 01:07

gram metro yapmadan ulkeyi rezil hale getırdınız utanmadan oy istedınız cvb aldınız işte barı konuşmayın

Yorumu oyla      4      0  
7 Nisan 2024 Pazar 00:09

Ramazan da bitiyor, şu içkili mekanları bir teftiş et bakalım. Kim oy vermiş, kim vermemiş, niye vermemiş..

Yorumu oyla      4      0  
Göztepe1925 6 Nisan 2024 Cumartesi 23:54

Hamza Dağ başkanım umarım İzmir''e hizmet edersiniz en azından göğsünüzü gere gere İzmir''e biz hizmet ettik yol yaptık köprü yaptık chp ne yaptı diyebilirsiniz

Yorumu oyla      1      8  
Izmır'li 6 Nisan 2024 Cumartesi 23:47

Bu seçimlerde AKP il başkanı ve örgütler yeterince çalıştı ama malesef bazı ilçelerde yanlış adaylar ıle yola çıkıldığı için kayıp edildi şu gerçek Hamza Dağ büyük bir özveri ile çalıştı bütün kesimlere uğradı herkese dokundu ama olmadı Hamza Dağ partiler üstü adaylığını ispat etti yenı seçilen büyük şehir belediye başkanı Tugay vaatlerini takip edeceğiz bakalım ne olacak göreceğiz...

Yorumu oyla      6      5  
6 Nisan 2024 Cumartesi 22:45

kala kala elde kaldı Menemen :)

Yorumu oyla      4      1  
MURTAZA 6 Nisan 2024 Cumartesi 21:48

Aferin....Fabrika ayarlarına dönmüşsünüz...

Yorumu oyla      3      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den liderlere Filistin çağrısı
Bugün Romanya'da Avrupa Sosyalist Partisi Liderler Zirvesi'ne katılan ...
CHP’li Zeyrek belediye işçilerine seslendi: Kapım herkese açık!
31 Mart yerel seçimlerin ardından seçilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ...
YSK, Van için gerekçeli kararı açıkladı
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah ...
 
CHP'nin talebine ret... Kütahya'da oylar yeniden sayılacak!
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Kütahya İl Seçim Kurulu'nun vermiş olduğu 'oylar ...
Memleket'te bir istifa daha: Sözcü de ayrıldı!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin partide küçülmeye gitme ...
CHP, Hatay için YSK'ya başvuruyor!
CHP, itiraz sürecinin devam ettiği Hatay'da İl Seçim Kurulu'nun mazbatayı ...
 
Teşkilata talimat: AK Parti yeniden sahaya iniyor!
Seçimin ardından geçen salı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında ...
Özel'den belediyelere mesaj: Hatası olanı affetmeyiz
Özel "Belediyelerimizin beğenilen projelerini bütün belediyelerimize önereceğiz, ...
Kocaoğlu'ndan Tugay ve Yüksel için ‘Amasya bardağı’ benzetmesi: ‘Biri olmazsa biri daha’ olamazdı!
Seçim sürecinde adaylık konusunda eski milletvekili Alaattin Yüksel’e ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva