HABERLER>POLİTİKA
5 Şubat 2018 Pazartesi - 14:05

AK Partili Dağ’dan CHP’ye o isim üzerinden gönderme: İzmir’e karşı ihanet içindeler!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “PYD’ye terör örgütü diyemeyen bir kişiyi Parti Meclisi’ne alan CHP yönetimi İzmir’in tamamına karşı bir ihanet içindedir” dedi.

AK Partili Dağ’dan CHP’ye o isim üzerinden gönderme: İzmir’e karşı ihanet içindeler!

EGEDESONSÖZ- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği’nde sendika başkanları ile bir araya geldi. AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım ve AK Parti İzmir Başkan Yardımcısı Nazmi Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Dağ, Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina’dan sendika faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Dağ, burada yaptığı konuşmasında isim vermeden CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin PKK’nın Suriye kanadı PYD’ye terör örgütü diyebilmek için istihbari bilginin olması gerektiğine yönelik sözlerini eleştirdi. Dağ, “Ne yazık ki daha PKK ve PYD’ye terör örgütüdür diyemeyen bir CHP İzmir milletvekilinin, Parti Meclisi’ne alınmış olması CHP yönetiminin, İzmirlileri halen tanıyamadığının göstergesidir. PYD’ye terör örgütü diyemeyen bir kişiyi Parti Meclisi’ne alan CHP yönetimi İzmir’in tamamına karşı bir ihanet içindedir” dedi.

ASKERİ VE EKONOMİK OPERASYONLARIN ÖNÜNÜ KESTİK
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda bine yakın teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Birçok bölge terör unsurlarından temizlendi. Dünyada bu operasyona yönelik olarak çok az cırtlak ses çıktı. Onun dışında hem Türkiye hem dünya kamuoyunda ciddi bir şekilde operasyona destek var. Bu destek durup dururken mi oldu? Kesinlikle hayır. Bu süreci gayet iyi bir şekilde yönettik. Sabrettik. Afrin’den zaman zaman gelen tacizlere sabır gösterip operasyonun zamanını doğru tayin etmeye gayret ettik. Birilerinin Türkiye üzerinde uygulamak istediği askeri ve ekonomik operasyonun önünü kestik, kesmeye devam edeceğiz. Bu süreç Afrin ile bitmeyecek” diye konuştu.

İSİM VERMEDEN ELEŞTİRDİ
Türkiye ve dünyada operasyona yönelik ciddi bir kamuoyu desteği olduğunu fakat zaman zaman özelikle ana muhalefet partisi tarafından eleştiriler geldiğini dile getiren Dağ, “Her seferinde ÖSO üzerinden veya operasyonun süreci üzerinden eleştiri getiriyorlar. Ne yazık ki daha PKK ve PYD’ye terör örgütüdür diyemeyen bir CHP İzmir milletvekilinin Parti Meclisi’ne alınmış olması CHP yönetiminin, İzmirlileri halen tanıyamadığının göstergesidir. Eğer tanıyor da bunu yapabiliyorsa CHP yönetimi İzmir’e karşı net bir olumsuz tavır içindedir. Biz bu şehrin hassasiyetlerini biz çok iyi biliriz. PYD’ye terör örgütü diyemeyen bir kişiyi Parti Meclisi’ne alan CHP yönetimi İzmir’in tamamına karşı bir ihanet içindedir” ifadelerini kullandı.

ŞEHİR İÇİ ALTERNATİF YOLLAR YAPILMALI
Konuşmasının devamında kentte yaşanan trafik sorunu üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren Dağ, şunları söyledi:  “Kentteki trafik sorunu ciddi anlamda başını almış gidiyor. Daha tramvay çalışmaya başlamadan bu problemi daha fazla yaşamaya başladık. Alternatif yolar geliştirilmesi lazım. Bu anlamda bize düşen görev İzmir’e yeni bir çevre yolu kazandırma noktasında olacaktır. Çalışmalarımız devam ediyor ama asıl yapılması gereken şehir içi alternatif yolların hayata geçirilmesidir. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İller Bankası’nda ne çok pay alan ikinci ildir. Bunu hep söylüyorum. Buna rağmen yapılan hizmetler ortadadır.”

İZMİR’DEN AFRİN’E YARDIM TIRI
Memur-Sen olarak Afrin’e yönelik başlatılan operasyona destek verdiklerini ve İHH İnsani Yardım Vakfı ile birlikte bölgeye yardım göndermek için bir kampanya başlattıklarını açıklayan İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina ise, “Ülkemiz son 16 yılda hedef belirleyen, geleceğe yönelik çalışan, bütün ümmete sahip çıkan bir ülke pozisyonuna geldi. Bunu tüm dünyadaki halkların söylemlerine bakarak da söyleyebiliriz. Dün Irak, bugün Suriye üzerinde oynanan oyunlar hepimizin takibinde. Hemen yanı başımızdaki bu yangına dün duyarsız kalmadığımız gibi bugün duyarsız kalmıyoruz. Böylesi bir coğrafyada yüz binlerce insan mağdur durumda. Milyonlarca insan mülteci konumuna gelmiş. Hamdolsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye; soydaşlık, dindaşlık ve komşuluk ilişkileri özelinde üzerine düşeni yapıyor. Bu iradeyi ortaya koyan tüm yetkilere şükranlarımızı sunuyoruz. Memur-Sensen 1 milyon üyesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin aldığı tüm kararların yanındadır. Tüm terör örgütleri temizlenene kadar operasyonların devam etmesini istiyoruz. İHH İnsani Yardım Vakfı ile birlikte Afrin için yardım kampanyası başlattık. Mehmetçiklerimiz tarafından temizlenerek sivil halkın tekrar yerleştirildiği köylere İzmir’den yardım tırları göndereceğiz” açıklamasında bulundu.

 
İzmir'de 'düşük fatura' zaferi: Başına gelmeyen kalmadı!
 
Hollanda, Türkiye büyükelçisini resmen çekti!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hale bak 5 Şubat 2018 Pazartesi 21:54

Hergün şehit haberleri geliyor, millet kenetlenmiş mehmetçiğe ne yapabilirim diye çabalıyor, siyasilerin haline bak hala birbirleri ile uğraşıyor, aslında hiçbirinizin diğerinden farkı yok

Yorumu oyla      14      5  
Ülkeme bak 5 Şubat 2018 Pazartesi 21:18

Pyd ypg lideri salih müslimi Ankara‘da devlet protokolü ile ağırlayanlar, haburda unutulmayan görüntüler, diyarbakırda açılım diye barzaniyi konuk edenler bayrağını açtıranlar, osloda pkk ile görüşenler, fetöye ne istedilerde vermedik diyenler, diğer yanda pydyi terör örgütüdür demeyenler.Şimdi neyin kavgasını yapıyorsunuz.Allah sizin topunuzu bildiği gibi yapsın.

Yorumu oyla      14      5  
cengiz cansız 5 Şubat 2018 Pazartesi 18:13

sn hamza dağ eğer izmiri seviyorsan şehrimize yatırım için yardımcı ol öğle pkk pyd teranaları seni aşar onu ağababalarına bırak

Yorumu oyla      13      5  
Bülent ışık 5 Şubat 2018 Pazartesi 17:24

Memur-sen 4 sene önce toplu görüşmede aldığı zam oranı enflasyonun altında kaldığı halde enflasyon farkını alamayan memur sendikaları konfederasyonu değil mi ? Daha tramvay calismadan trafik sorunu olmuş. Zaten tramvay trafik sorunu oldugu icin yapilmiyor mu .? 1990 lı yillarda trafik sorunundan dolayi bir tek plakali araçların bir gün çift plakalı araçların trafiğe çıktığı günleri unutmadık.O zaman bu uygulamayı yapan belediye başkanına oy verenlerin şimdi ezici çoğunluğu iktidar partisine oy veriyor.

Yorumu oyla      13      5  
volkan nicolas 5 Şubat 2018 Pazartesi 17:00

tranwaya biz izmirlilerin coğu yada bir kısmı karşı ama göreceğiz işe yarıcakmı. ama izmire 1 metre bile metro yapmamış sizin gibilerin değil eleştirmeye konuşmaya hakkı yok nerde otogar metro?

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'in PM raporu: Kim/kaç oy aldı?
CHP 36. Olağan Kurultayı'ndan PM üyeliği yarışan İzmirlilerin aldığı oy sayısı belli oldu.
AK Partili eski vekile ülkücülerden tepki!
AK Parti Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, bozkurt işaretini Hristiyan ...
Mehmet KARABEL yazdı... İçerde kazanıyor, dışarda kaybediyor… N’olacak bu iş?
Mehmet KARABEL yazdı... İçerde kazanıyor, dışarda kaybediyor… N’olacak bu iş?
 
CHP Kurultay’ında onlarca kişi zehirlendi: İzmir’den hangi başkan hastanelik oldu?
Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, kurutla salonunda yediği ekmek arası ...
CHP İzmir'in ağır toplarından SonSöz TV'ye açıklamalar: Liste için ne dediler?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaoğlu’nun ...
Erdoğan'dan 'tank saldırısı' için flaş açıklama!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Papa Francis'in davetlisi olarak Vatikan'a ...
 
CHP’de PM’deki o iki isim niye aday olmadı?
Genel Sekreter Sındır’ın 2019’da adaylık düşündüğü için PM’ye başvuruda ...
Başbakan Yıldırım harekat merkezinde!
Başbakan Binali Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı’nın sevk ve idaresinden ...
Erdoğan'dan bu görüntüye çok sert tepki!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalyan La Stampa gazetesine verdiği ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva