HABERLER>POLİTİKA
12 Şubat 2013 Salı - 09:09

AK Parti Seferihisar'da dayanışma dedi

AK Parti İl Danışma Kurulu, İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ın da katıldığı toplantıyla gerçekleştirildi. Yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski ilçe başkanları da bulundu. Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nde 300 partilinin hazır bulunduğu toplantıda birlik ve beraberlik mesajı ön plana çıktı. Toplantının ardından partiye yeni katılanlar için rozet takma töreni gerçekleştirildi.

AK Parti Seferihisar da dayanışma dedi

İZMİR - Toplantıda açılış konuşmasını Ümit Cingöz yaptı. Basında yalan haberlerle teşkilat olarak yıpratma politikalarına maruz kaldıklarını ifade eden İlçe Başkanı Ümit Cingöz’ Geçtiğimiz aylarda  5 ilçe teşkilatının görevden alınacağı iddiasında teşkilatımızın da adının geçmesi ile başlayan süreç, doğru olmayan istifa haberleri ve son olarak Öğretmenevi ile ilgili çıkan asılsız haberler ile teşkilatımız maksatlı, organize ve kapsamlı olarak yıpratılmak istenmektedir. Ama bu coşkulu kalabalık bir şeyi net bir şekilde gözler önüne seriyor. Biz biriz ve dünden daha güçlüyüz. Bu haberler teşkilatımızı yıpratamayacak’ dedi. Öğretmen evine olan borç konusunun Cumhuriyet Halk Partili vekiller tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşınması konusuna değinen Cingöz, ''Partimiz bu konuda iftiralara maruz kalıyor. Ve bir takım kesimler bundan siyasi rant sağlama peşinde. Sanki partimiz yolsuzluk, ihaleye fesat karıştırma, rüşvet gibi illegal işler yapıyormuşçasına hedef tahtasına konulmak isteniyor. Burada il başkanıma ve milletvekillerime de süreç boyunca verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Çiğ süt içmedik ki karnımız ağrısın. Bu arkadaşlar asılsız haberleri malzeme olarak kullanıp partimizi bu şekilde yıpratmaya uğraşacaklarına kendilerine baksınlar. CHP’li belediyenin pazar yerinin üzerini kapatmak için esnaftan topladığı para ne oldu bunu araştırsınlar. Geçtiğimiz meclis toplantısında 1 milyon kredi istedi Seferihisar Belediyesi Pazar yerinin geri kalanını kapatmak için. Peki esnaftan toplanan para nereye gitti. Esnaf arkadaşlarımız dilekçelerini belediyeye verdiler Paralarını geri istiyorlar. Biz bu konunun takipçisiyiz Bize asılsız iddialarla çamur atacaklarına önce kendi yanlışlarını düzeltsinler’dedi.

TUNÇ SOYER’E YÜKLENDİ
Tunç Soyer’in halka hizmet adına ortaya koyduğu projelere destek olduklarını ancak gelinen noktanın Seferihisar adına üzüntü verici olduğunu belirten Cingöz’ Biz teşkilat olarak en başta kendisine destek vereceğimizi beyan ettik. Gerçekten Seferihisar daha iyi noktalara gelecekse teşkilat olarak hükümet desteği sağlama anlamında gereğini yapacağımızı ifade ettik. Ancak geldiğimiz nokta üzüntü verici. Belediyecilik hizmetleri yeterli değil. Sokaklarında sahipsiz köpeklerin dolaştığı, yollarını her yağmurda su basan, derelerine foseptik akan, altyapısı yetersiz bir Seferihisar resmi var karşımızda.Belediyenin  Yüksek yaşam standartı hedefi ile ne derece uyumludur tartışılır. Biz basit muhalefet anlayışı gütmedik. Özelleştirmelere yer satışlarına baştan karşıyı demedik. Ama gelen paralarla ilçemizde ne yapıldığını yeterli somut yatırıma dönüşmediğini görüyoruz üzülüyoruz. İlçenin önemli potansiyel sahaları örneğin jeotermal 4 sene önce neyse hala aynı. Bu konuda ilde meclis üyeliği yapan sn başkanın konu ile ilgili ne projeler geliştirdiklerini merak ediyoruz. Seferihisar’ın hakları için yeri geldiğinde sesinizi yükseltmeniz gerekir. Ama ilçemiz için kavga eden hizmet getirme adına yapılan çalışma yok.Belediyenin borcu artıyor. Yatırım yok. İlçemizde bu kadar sorun varken Bütünşehir yasasına muhalefet etme adına başkan bey Ödemiş’e muhtarlarla görüşmeye gidiyor. Önce kendi muhtarlarınla görüş ilçenin sorunlarını çöz ondan sonra kendi reklamını yapmak için ne yapıyorsan yap. Fransa’da Bütünşehir’i Fransız parlamenterlerle tartışacağına gel vatandaşına halkına anlat önce ama doğru anlat. Halkla iç içe ol ki aktif hemşerilik projen bu sayede hayata geçsin  Köylerin kalkınacağı bir projeye , köylere yatırımın zorunlu hale geleceği bir projeye muhalif olmak ne kazandırır ilçene bunun muhasebesini yap’ şeklinde konuştu.

KAPIMIZ HERKESE AÇIK
Ak Parti siyasetinde dışlama yaklaşımının olmadığını kaydeden Cingöz’ Bu çatıda herkese yer var. Öncelikle partimize üye olmakla başlanılacak bir süreçtir. Adaylık için yapılan tartışmalar çok erken. Ben ilçe başkanı olarak adayımız kim olursa olsun arkasında canla başla mücadele etmeye hazırım. Ak Partililik duruşu bunu gerektirir. Öncelikle aradığımız şey samimiyettir. Samimi olacağız ve partimizi Seferihisar’da hak ettiği noktaya taşıyacağız’ dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Üç Bakan bölgede: Patlamaya ilişkin son bilgiler
Suriye sınırında meydana gelen patlamaya ilişkin son açıklamalar, bölgeye ...
CHP'li Aygün: Bu üç cinayetin faili devlettir
Yaptığı açıklamalar ile tartışma yaratan CHP Tunceli milletvekili Hüseyin ...
Başbakan Erdoğan'dan Cilvegözü açıklaması
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cilvegözü Sınır Kapısı’ndaki patlama ile ...
 
Patlama sonrası hükümetten ilk açıklama
Başbakan Yardıcmcısı Bülent Arınç, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda gerçekleşen ...
Kurtulmuş’tan çarpıcı açıklama: BDP'nin varlığı şans
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş, terörü sonlandırmaya yönelik ...
BMC işçilerine bir destek de MHP’den
CHP İl Örgütü ve milletvekillerinin ardından işçilerin bir süredir para ...
 
Ve Baykal 'anlamlı' sessizliğini bozuyor…
Eski lideri Baykal, şimdilerde Antalya Milletvekili sıfatını taşıdığı ...
Şengül’den yaylım ateşi: Kocaoğlu kötü tüccar!
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, gündeme dair açıklamalarda bulundu. ...
Bakanlıktan Erdoğan’ı kızdıran yanıt: İki kez aradı
Başbakan Erdoğan’ın Eski Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer döneminde TBMM ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva