HABERLER>POLİTİKA
20 Ocak 2019 Pazar - 09:26

AK Parti'li Şengül: CHP'nin nasıl seçmen taşıdığını çok iyi biliyoruz

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı ilçelere seçmen taşındığı ve bu yöntemle seçimlere gölge düşürüleceğine ilişkin CHP’den gelen iddialara yanıt verdi.

AK Parti li Şengül: CHP nin nasıl seçmen taşıdığını çok iyi biliyoruz

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı ilçelere seçmen taşındığı ve bu yöntemle seçimlere gölge düşürüleceğine ilişkin CHP’den gelen iddialara yanıt verdi.

Başkan Şengül, “CHP, bu işlerin uzmanıdır. Daha önce Karşıyaka’dan Foça’ya, Dikili’ye nasıl seçmen taşıdıklarını çok iyi biliyoruz. Her seçim öncesi artık alıştığımız ayak oyunlarına başvurarak, algı oluşturmaya ve kendi içlerindeki koltuk kavgasını unutturmaya çalışıyorlar. Korkunun ecele faydası yok, İzmir halkı 31 Mart’ta CHP’ye gerekli dersi verecek” dedi.

AK Parti olarak İzmir halkının tercihine her zaman saygı duyduklarını vurgulayan Başkan Şengül, seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılmasını da her şeyden çok önemsediklerini belirtti.

MAKAM KAVGASINI UNUTTURMAK İSTİYORLAR
Şengül, “Daha önce, ‘CHP’de makam ve koltuk kavgası olur. CHP’nin İzmir’e hizmet etme gibi bir derdi yok’ demiştik. CHP, bizi yine yanıltmadı. Kendi içlerindeki kavganın ne derece büyüdüğünü tüm kamuoyu görüyor. Şimdi bu kavgayı, mevki çatışmasını unutturmak için algı oluşturmaya çalışıyorlar. Bunu da geçtiğimiz seçimlerden de alışkın olduğumuz ‘ilçelere seçmen taşınıyor’ gibi, tamamen asılsız iddialarla yapmaya çalışıyorlar. Örneğin, ‘Foça’da eğitime gelen askerlere oy kullandırılacak’ diyorlar. Bu zaten olan bir şey. Geçmiş dönemde de askerlerimiz, bu ilçemizde oy kullanmış. Buna yönelik ilçe seçim kuruluna yaptıkları itiraz da reddedilmiş. Sanki olağanüstü bir durum varmış gibi bunu kamuoyuna aktarmak, art niyetli bir tutumdur” dedi.

İZMİR'E SADECE GERÇEKLERİ ANLATIYORUZ
Başkan Şengül, şöyle devam etti: "CHP, İzmir'i aldatmaya çalışıyor. Ama biz CHP gibi değiliz, İzmir halkına sadece gerçekleri anlatıyoruz. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin talebini önemsiyoruz. Her kesime yönelik projeler hazırlıyoruz. İzmir halkı da artık hak ettiği hizmete kavuşmak istiyor. Bunun da AK Parti eliyle olacağını görüyor. İzmir’de AK Parti’ye olan teveccüh her geçen gün artıyor. CHP, birtakım algılarla, iftiralarla İzmir halkını etkileyebileceğini sanıyor ama yanılıyor. Korkunun ecele faydası yok. 31 Mart’ta İzmir, kendisine hizmet etme fırsatını AK Parti’ye verecek. Bu güzel şehri hak ettiği yere, hayal edilen noktaya getireceğiz.”

 
PKK'lı teröristlerin 'in'leri imha edildi!
 
Düzyatan: Ben İzmirliyim, öyle bir algı oluştu ki...
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
istek 20 Ocak 2019 Pazar 20:55

Hangi kademeden başlarsa başlasın bir kişi siyasete başladığı zaman etik olanı mal beyanı vermesidir. Her 5 yılda bir siyasete devam ediyorsa bu beyanı yenilemesi doğru olandır. Maliye bunları tarafsız olarak kontrol etmelidir, siyaseti şahsi işlerinde zenginleşme aracı olarak kullanılmamalıdır. Yani normal ofislerden plazalara, villalara bir siyasetçi sonradan sahip oluyorsa devlet bunlara 'Nereden buldun?' sorusunu tarafsız olarak sorarsa siyaset yapanlardan hesabını verenlerde vicdanı rahat olur.

Yorumu oyla      11      5  
hangi gerçekler 20 Ocak 2019 Pazar 20:51

Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını kim çizdi? Çandarlı limanının arazisinin planını kim yaptı devlete maliyeti nedir? İzmir'de ki kamu arazilerinin planlamasını yapan şirketle siyasetçilerin ilgisi varmıdır?

Yorumu oyla      11      5  
demokrasi gereği 20 Ocak 2019 Pazar 20:36

Hep Chp eleştiriliyor, isteyenin aday olamadığı ilçe kongreleri çünkü dayatma liste verildi, bazı ilçelerde kongre yapılmadı, il kongresi atama ile oldu. Üstelik Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları yüzünden oradaki Ak Partili seçmen hala belediye seçimlerinde ilçe sınırları yüzünden Ak Partiye oy vermiyor. Yıl 2009 hezimeti yaşadık aynı il başkanı 2019 aynı il başkanı. Tencere dibin kara seninki benden kara. İzmir'e 1 metre bile metro yapılmamış. Kendi halimize bakmadan Chp'yi eleştirenleri anlamıyorum. Onlarda çok seslilik var sonuçta kendilerince doğruyu buluyorlar. Demokrasinin gereğini yapıyorlar, talimatla iş yapmıyorlar.

Yorumu oyla      12      5  
İZMİR Lİ 20 Ocak 2019 Pazar 20:30

Kişi kendinden bilirmiş işi

Yorumu oyla      12      5  
Melis 20 Ocak 2019 Pazar 16:39

Değerli bir deyişimiz var."kişi herkesi kendi gibi bilirmiş". Sn.Şengül her seçimde YSK şefliğinde yaptıklarınızı seçimleri izlemeye gelen tarafsız yabancı temsilciler dahil dünya alem biliyor.Allah vican ve insaf versin de iftiralarınla başkalarına bu kadar leke atma.

Yorumu oyla      14      6  
TC misafir 20 Ocak 2019 Pazar 16:06

Sen de siyaset yapıyorsun ya daha doğrusu siyaset yaptığını zannediyorsun. Gerçekten merak ediyorum koca il teşkilatında başka insan bulamadınız mı Allah aşkına? Akp il teşkilatı bu adamın eline kaldıysa gerçekten halinize acıyorum.

Yorumu oyla      13      7  
ayşe 20 Ocak 2019 Pazar 14:30

ispatlayın o zaman bizde görelim

Yorumu oyla      11      5  
ayşe 20 Ocak 2019 Pazar 14:28

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur Twitter hesabından yaptığı video paylaşımında, Yayladağı ilçesinde belediyenin araçlarıyla akşam saatlerinden sonra Suriyeli seçmen kaydı yapılmak istendiğini duyurdu.

Yorumu oyla      12      5  
Atilla Kamar 20 Ocak 2019 Pazar 13:44

Foça da uzman erbaş eğitimi yapan ve seçmen listesine giren takriben 4000 kişi için şahsi fikrinizi öğrenelim. Bu sizin hakkınızdaki düşüncelerimizi berraklaştıracak...

Yorumu oyla      25      6  
sezarın hakkı sezara 20 Ocak 2019 Pazar 13:28

Artık AKP vekilleri ve il başkanının demeçlerini okudukça gülüyorum! Tamam madem CHP seçmen taşımış zamanında açıklayın ozaman nasıl taşımış, nasıl göstermiş? madem biliyorsunuz açıklayın ! hayır ya okuma yazmaları yok. yada herkesi kendi seçmenleri gibi sanıyor sayın şengül! Dün Yılmaz özdil AKP nin Foça da nasıl seçmen taşıdıklarını açıkladı işte. buyrun çıkın açıklayın sayın şengül! yani isanlar AKP nin seçmen taşıdıgını kanıtlıyor ve öyle konuşuyorlar. ama AKP bunu yapmıyor. işte siyaset buakdar pis bir şey arkadaşlar. kokuşmuş bir yapılanmanın içindedir siyasetçiler. en faşizanı en kötüleri oluyor. ha dürüst siyasetçiler yokmu? elbetteki var. ancak AKP hükumeti ile beraber 17 senedir dürüst siyaset diye birşey kalmadı. sayın şengül de bunun en büyük kanıtıdır..

Yorumu oyla      28      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan CHP'ye: Kendi arkadaşlarının altını oyuyorlar!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, diğer illere ziyarete gittiğinde ...
CHP İl Başkanı Yücel: Kocaoğlu partimizin onurudur
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz ...
Zeybekci: İzmir'de destanlar yazacağız
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "Bizim ...
 
Kocaoğlu'ndan o isimlere mektup: Omuzlarınızda tarihi sorumluluk var
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, başkanlığa yeniden ...
Seçim güvenliği konusunda önde gelen ülkelerdeniz
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye seçim yapma ve seçim güvenliği ...
Bahçeli'den Fazıl Say yorumu
MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fazıl Say konserine ...
 
AK Partili Dağ: 3,5 aydır İzmir'de bir tiyatro oynanıyor!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye ...
Erdoğan: Bu yıl 19 Mayıs’ı farklı kutlayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Samsun ilçe adaylarını ...
'Kemalpaşa derman belediyeciliğine kavuşacak'
Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Rıdvan Karakayalı ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva