HABERLER>POLİTİKA
15 Aralık 2018 Cumartesi - 12:34

AK Parti Karabağlar aday adayı Doğan'dan, Kavacık'a erişim eli

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, seçim çalışmalarını Kavacık ve Hatay ziyaretleri ile sürdürdü. Kavacık mahallesindeki telefon ve internet erişim sorununa çözüm üreten Doğan, Hatay’da ise vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Karabağlar aday adayı Doğan dan, Kavacık a erişim eli

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, seçim çalışmalarını Kavacık ve Hatay ziyaretleri ile sürdürdü. İlk olarak Karabağlar’ın Kavacık mahallesine ziyaret eden Bilal Doğan, vatandaşların telefon ve internet erişiminde yaşadığı soruna çözüm üretti. Kavacık’a daha önceki ziyaretinde erişim sorununa çözüm bulacağı konusunda vatandaşlara söz verdiğini belirten Doğan, bu sözü yerine getirmek için harekete geçtiklerini söyledi.  Köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Bilal Doğan, “Geçen hafta köye ziyarete geldiğimizde vatandaşlarımız burada telefon ve internet erişiminin olmadığını söyledi. Buraya geldiğimizde aynı sıkıntıyı biz de yaşadık. Yüksek yerlerde telefonda erişim sağlanırken yer değiştirildiğinde erişimin kesildiğini gördük. Bu sorunla ilgileneceğimizi belirtmiştik. Bu sözün havada kalmaması gerekiyordu. Biz de konuyu Turkcell yetkililerini aktardık. Onlarda bu isteklerimizi kırmadılar, Kavacık’a gelerek teknik çalışma yaptılar. Baz istasyonu için en uygun yeri tespit edecekler.  Erişim sorunun giderilerek köydeki vatandaşlara, esnafa, öğrencilere ve buraya gelen ziyaretçilere faydası olması için bizim de çorbada tuzumuz olsun dedik” şeklinde konuştu. Kavacık’da yaşanan erişim sorununu çözmek için gerekli çalışmaları başlattıklarının bilgisini veren Turkcell Karabağlar yetkilisi ise,baz istasyonunun kurulması için yer tespit çalışması yaptıklarını söyledi.

KAVACIK İÇİN PROJELERİMİZ VAR
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu dile getiren Bilal Doğan, partisinden aday gösterilmesi ve Karabağlar Belediye Başkanı olması halinde hem Karabağlar merkezinde hem de köy ve mahallelerde çeşitli projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Karabağlar’da ‘Köylü Pazar Yeri’ kurmak istediklerini dikkat çeken Doğan, “Yaz aylarında burada üretilen meyve sebzenin, peynirin, sütün, pekmezin Karabağlar’da vatandaşlarımız tarafından tüketilmesi gerekiyor. Karabağlarda kapalı bir köylü Pazar yeri açmak ve orada Kavacık’da üretilen ürünlerin satılmasını sağlamak istiyoruz. 

VATANDAŞLARIN İSTEKLERİNE ÇOK AMAÇLI ÇÖZÜM
Aday gösterilerek Karabağlar Belediye Başkanı seçilmesi halinde her zaman vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini vurgulayan Bilal Doğan, “Köylerimizde ve mahallemizde neler yapılması gerekiyorsa vatandaşlarımızı dinleyerek yapacağız” dedi. Kavacık’a düğün salonu gerektiğini belirten köylülerin isteğini dinleyen Doğan, “Bu isteğinizi çok amaçlı bir yer olarak yapabiliriz. En alt bölümünü otopark haline getirilerek otopark sorunu ortadan kaldırılır. Orta katı düğün salonu yapılabilir ve en üst katta ise çocuklarımız için etüt merkezi, eğitim merkezi veya konferans solonu olarak değerlendirebiliriz. Biz bunları sizleri dinleyerek yapabiliriz. Bu faaliyetlerin yapılabilmesi için uygun alan var. sizlerde bu hizmetleri çok hak ediyorsunuz” diye konuştu.

İZMİR’DE AK PARTİ ZAMANI
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Kavacık ziyaretinin ardından Hatay semtinde bir cafede vatandaşlarla bir araya geldi. Karabağlar’ın, İzmir’in tarihi ilçelerinden biri olmasına rağmen hak ettiği değeri göremediğini belirten Bilal Doğan, ilçede iki dönemdir sadece çöp toplama işleminin yapıldığını söyledi. Karabağlar’da sinema, spor alanları gibi sosyal ve kültürel tesislerin olmadığını vurgulayan Doğan, aynı zamanda alt yapı, yol ve otopark sıkıntısının İzmir genelinde olduğu gibi Karabağlar’da da yaşandığını ifade etti. 31 Mart 2019 seçimlerinde hem İzmir’i hem de aday gösterilirse Karabağlar’da iktidara geleceklerini dikkat çeken Doğan, “31 Mart 2019 seçimlerinde İzmir’i ve Karabağ’ı AK Parti belediyeciliğiyle tanıştıracağız. CHP ‘biz hizmet etsek de etmesek de kazanırız’ diye düşünüyorsa yanılıyor. İzmir’de AK Parti iktidar olacak. Eğer aday gösterilip seçilirsek, Karabağlarda gençlik merkezi oluşturacağız. Her semtte olmasa da spor salonları yapacağız, kadınlarımız için kadın aktivite merkezi yapacağız. Bunları hayata geçirmek için çok fazla paraya ihtiyaç yok. Sadece bunları yapma isteği olacak” dedi.

 
Başkan Batur’a Alevi Bektaşi Federasyonu'ndan destek mesajı
 
Karaburun'da palamut bereketi
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tuna 35 7 Ocak 2019 Pazartesi 20:16

Akparti kurmaylari birsekilde kandirdin ya bizi?!

Yorumu oyla      9      5  
Karabağlar 22 Aralık 2018 Cumartesi 18:38

Boşuna uğraşma kaymakam aday olacak

Yorumu oyla      10      6  
nevzat solmaz 18 Aralık 2018 Salı 21:41

11 yıl görev yaptığım güzeı ızmır ıçın güzel ,akılcı aday bılal doğan.

Yorumu oyla      11      6  
Mehmet Payam 15 Aralık 2018 Cumartesi 19:24

Sayın başbakanım sonsuz desteklerimi sunar inşallah seni ilçemizde Başkan olarak cani gönülden isteriz ????????????????????????????

Yorumu oyla      10      6  
Karabağlar teşkilat 15 Aralık 2018 Cumartesi 19:05

Sizinle bu seçimi Karabağlar da kazanıcaz Bilal başkanım..

Yorumu oyla      11      6  
Celil Çakmak 15 Aralık 2018 Cumartesi 17:33

Bilal doğan başkanıma Saygılarımı sunarım, Allah yolunu açık etsin...

Yorumu oyla      11      7  
Cengiz cansız 15 Aralık 2018 Cumartesi 15:01

Sn doğan size şaşırıyorum kaç yıllık ikdidar partilerinde siyaset yaptınız izmire karabağlara katkı koymanız için illa belediye başkanımı olmanızı gerekiyor.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Millet İttifakı oluştu, İzmir'de ilk temasın adresi Bornova!
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ve CHP Bornova İlçe Başkanı Asım ...
Dışişleri Bakanlığı'ndan Irak açıklaması
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ''PKK terör örgütü, Irak topraklarını ...
Zeybekci ailesinin mutlu günü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ...
 
Erdoğan, Hamas Lideri ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ...
Başkan Şengül’den Kocaoğlu’na: Kavga ve polemik amacımız yok!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz ...
İl Başkanı Yücel’den örgüte uyarı: Adamcı siyaset CHP’yi bir yere götürmez!
Konak İlçe Örgütü’nün dayanışma yemeğinde konuşan CHP İzmir İl Başkanı ...
 
MHP’li vekilden hobi bahçesi çıkışı: Bu yöntemi durdurun!
MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu tarım arazilerinin hobi ...
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Çıray'dan İzmİr vurgusu: İttifak olmazsa kayıp ilçe 12'ye çıkar
?İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ...
"Kayıtlarda üst düzey asker 'kesmeyi iyi bilirim' diyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki Parlamentolararası Kudüs Platformu ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva