HABERLER>POLİTİKA
14 Aralık 2018 Cuma - 21:08

İl Başkanı Yücel’den örgüte uyarı: Adamcı siyaset CHP’yi bir yere götürmez!

Konak İlçe Örgütü’nün dayanışma yemeğinde konuşan CHP İzmir İl Başkanı Yücel, “Partimizi dışarıda, basında, sosyal medyada tartıştırmayacağız. Parti içi meseleler ilçede, ilde, danışma kurullarında, kongrelerde konuşulacak. Bizim özgür düşünen, özgür karar veren ve özgür tavır alabilen partililere ihtiyacımız var. Adamcı siyaset, ne Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir yere götürür, ne de adamcı siyaset yapanı bir yere taşır. Nitelik, liyakat, emek diyoruz o halde ekipçi siyaset yapmayacağız arkadaşlar" dedi.

İl Başkanı Yücel’den örgüte uyarı: Adamcı siyaset CHP’yi bir yere götürmez!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen birlik ve dayanışma yemeği Kültürpark Göl Gazinosu’nda gerçekleşti.

İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun ev sahipliğinde düzenlenen programda CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, aday adayları, meclis üyeleri, il ve ilçe örgütünün yöneticileri ve çok sayıda partili yer aldı.

Kişi başı bilet fiyatının 150 TL olduğu yemeğe yoğun bir katılım gerçekleşirken programda 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler üzerinden önemli mesajlar verildi.

İl Başkanı Deniz Yücel programda söz aldı ve önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel ilk olarak, “Konak İzmir’in kalbi. Konak İzmir’in aynası. Anadolu’nun her köşesinden, cumhuriyete inanan, demokrasiye inanan, gönlü güzel, yüreği güzel, insanlarımızın mutlu ve huzurlu şekilde yaşadığı bir ilçemiz” dedi.

2014’TEKİ KAYIPLARI BU DÖNEM YAŞAMAYACAĞIZ!
Yerel seçimlere dair konuşan Yücel, “İzmir’de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere 22 ilçede sosyal demokrat belediyeciliği en iyi şekilde uyguluyoruz. 2014’de kaybedilen ilçeler oldu. Sebepleri belli. Aynı şeyleri bu dönem yaşamayacağız. Çünkü değerli arkadaşlar bizim mücadelemiz ‘ben şu olayım, bu olayım’ mücadelesi değil. Bizim mücadelemiz vatan mücadelesi. Emek mücadelesi, insan mücadelesi” açıklamasında bulundu.

BAŞKAN YÜCEL’DEN ÖRGÜTE MESAJ: ADAMCI SİYASET CHP’Yİ BİR YERE GÖTÜRMEZ!
Örgüte uyarılarda bulunan Yücel, “Arkadaşlar, parti olarak verdiğimiz mücadeleye zarar veren birkaç konu var. Bunları samimiyetle konuşmalıyız. Bazı arkadaşlarımız ben 40 yıllık CHP'liyim diyor. Bu çok önemli ve değerli. Bazı arkadaşlarımız ben atadan, dededen CHP'liyim diyor bu da çok önemli ve değerli. Ancak daha da önemlisi biz CHP'liyiz diyorsak, parti içi meseleleri parti dışında konuşmayacağız. Partimizi dışarıda, basında, sosyal medyada tartıştırmayacağız. Parti içi meseleler ilçede, ilde, danışma kurullarında, kongrelerde konuşulacak. Bizim özgür düşünen, özgür karar veren ve özgür tavır alabilen partililere ihtiyacımız var. Adamcı siyaset, ne Cumhuriyet Halk Partisi’ni bir yere götürür, ne de adamcı siyaset yapanı bir yere taşır. Nitelik, liyakat, emek diyoruz o halde ekipçi siyaset yapmayacağız arkadaşlar. Ekipçi siyaset bizim başarımızı engeller. Bizim bir tane ekibimiz var, o da Cumhuriyet Halk Partisi örgütüdür. Değerli dostlar, artık sığınılacak bir bahane, başarısızlığa takılacak bir kulp yok. Birlikte çalışıp, birlikte kavga verip, birlikte başaracağız” diye konuştu.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ YERELLEŞMEDEN GEÇER
İlçe Başkanı Gruşçu etkinlikte yaptığı konuşmada yerel seçimlere değindi ve “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Bu yerel seçim gitgide merkezileşen ve yalnızca bir adamın iki dudağı arasında yönetilen bir ülkenin son çıkış noktası olacaktır. Çünkü şunu çok iyi bilmeliyiz ki, toplumsal sorunların çözümü yerelleşmeden geçer. Türkiye, yerelleştikçe gelişen demokrasilerle yarışabilen, temel hak ve özgürlüklerin tam anlamıyla yaşanabildiği, çağdaş hukuk devleti olma yolunda ilerleyen, en önemlisi üreten ve yerel düzeyde kalkınmayı hedef alan bir anlayışla büyümeyi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ve anlayışında şiar edinecektir” dedi.

ADAY ADAYLARINA: FARKINDALIĞINIZI HİZMETLE TAÇLANDIRMAK ZORUNDASINIZ
Belediye başkan ve belediye meclis üyeliklerine aday adaylıklarını açıklayan partililere seslenen Başkan Gruşçu, “Sizler, önümüzdeki yerel seçim sürecinde aday adayı olmaya karar vererek yola çıktınız. Böylesi zorlu bir dönemde adaylık iradenizi beyan ederek elinizi taşın altına koymaya karar verdiğiniz için sizlere ayrıca teşekkür ederim. Öncelikle aday adayı olarak beyan ettiğiniz demokratik iradeniz ile aynı zamanda İzmir’de ve Konak’ta yaşayan hemşerilerimize ve örgütümüze bir söz vermiş oluyorsunuz. Bu sözünüz daima halktan yana olmak üzere kimseyi ayrıştırmamak ve ötekileştirmemek üzere verdiğiniz bir sözdür.  Bu sözünüz insanı sevmek ve ona duraksız hizmet etmek üzere verdiğiniz bir sözdür. Bu sözünüz kentinizde ve bölgelerinizde bir halk önderi, gerçek bir dava insanı olmak için verdiğiniz bir sözdür. Bu sözünüz kişisel hırslarınızın ve bireysel iktidarınızın değil ilkesel mücadelenizin ve partinizin bayrağını onurla dalgalandırmak için verdiğiniz bir sözdür.  Ve bu sözünüz, hiçbir çıkar ve karşılık beklemeksizin bu parti için gecesini gündüzüne katan gençlere, kadınlara ve emekçilere ‘daima örgütümün yanında olacağım’ diyerek verdiğiniz kutsal bir sözdür.  Bugünden itibaren gözbebeğimiz Konak’ın geleceğine katkı sunmak için adaylık başvurusunda bulunmuş her bir neferimiz bundan sonra Konaklı olarak anılacaktır. O yüzden Konak’a hizmet etmek ve Konaklı olmak için nasıl kıymetli ve kadim bir kentte yaşadığınızı fark etmek ve bu farkındalığınızı hizmetle taçlandırmak zorundasınız” ifadelerini kullandı.

 
MHP’li vekilden hobi bahçesi çıkışı: Bu yöntemi durdurun!
 
Bornova'da 'sessiz' gece: Taraftardan oyunculara tepki!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Adamcı siyaset 15 Aralık 2018 Cumartesi 12:23

Dogrudan Çağrı gruscuyu tarif etmis

Yorumu oyla      11      5  
Güzelyürekliilbaşkanım 15 Aralık 2018 Cumartesi 04:03

Yolunuz yolumuzdur her zaman sizinleyiz abim başkanım yoldaşım ailem ben sülalem her Zaman yanınızdayız sen bizim onurumuz gururumuzsun

Yorumu oyla      9      5  
partili 14 Aralık 2018 Cuma 23:47

Baskana katilmamak elde degil.

Yorumu oyla      9      5  
Lombak 14 Aralık 2018 Cuma 21:39

Aynaya bak.

Yorumu oyla      10      5  
Adınız:partili 14 Aralık 2018 Cuma 21:31

Sığ CHP zihniyeti.yaziklar olsun size verdiğim oya.İZMİR de adayı açıklayacağımız..Siz hala kendi içinizde kavga edin aday belirleme surecinde

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP’li vekilden hobi bahçesi çıkışı: Bu yöntemi durdurun!
MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu tarım arazilerinin hobi ...
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Çıray'dan İzmİr vurgusu: İttifak olmazsa kayıp ilçe 12'ye çıkar
?İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ...
"Kayıtlarda üst düzey asker 'kesmeyi iyi bilirim' diyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki Parlamentolararası Kudüs Platformu ...
 
Bakan Soylu: Dağlarda 700 terörist kaldı
İçişleri Bakanı Soylu "Dağlarda toplam 700 terörist kaldı. Kışın 5 metre ...
AK Partili Şengül'den Kocaoğlu'na: Zaten yeterince İzmir'i yaktı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Bakan'dan 'sinyalizasyon' iddiasına yanıt
Ulaştırma Bakanı Turhan, Ankara'daki tren kazasına ilişkin 'Adli ve idari ...
 
CHP’nin en eski üyesi 101 yaşında hayata veda etti
Kayseri'de yaşayan ve CHP'nin en eski üyesi olan Mustafa Yıldız 101 yaşında hayata veda etti.
CHP'li KIlıç'tan tarihe not düşülen konuşma!
Genel Kurul’da kürsüye Atatürk tişörtüyle çıkan CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu ...
İzmir'de sivil toplum örgütlerinden yerel seçim açıklaması
Yerel seçimler yaklaşırken meslek odaları ve sendikalar İzmir Barosu’nda ...
 
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva