HABERLER>POLİTİKA
14 Aralık 2018 Cuma - 15:16

AK Partili Şengül'den Kocaoğlu'na: Zaten yeterince İzmir'i yaktı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, 'İzmir için kendimi yakarım' sözlerine yanıt verdi. Başkan Şengül, 'Kocaoğlu’nun kendisini yakmasına gerek yok, zaten yeterince İzmir’i yaktı' dedi.

AK Partili Şengül den Kocaoğlu na: Zaten yeterince İzmir i yaktı!

EGEDESONSÖZ- AK Parti izmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adaylık ile ilgili "kararının kesin ve geriye dönüş gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyip, "Türkiye için, İzmir için yak kendini derlerse de kendimi yakarım" sözlerine yanıt verdi.

İşte İl Başkanı Aydın Şengül'ün  yaptığı açıklamalar;
"İzmir’de CHP’li belediyelere karşı vatandaşların büyük bir yorgunluğu ve bıkkınlığı var. Kentin sorunlarının çözülmediğini, gün geçtikçe sürekli ağlayan sürekli şikayet eden bir belediye başkanı beceriksizliğinden artık herkes şikayetçi.

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Türkiye için, İzmir için yak kendini derlerse kendimi yakarım" demiş. Kocaoğlu’nun kendisini yakmasına gerek yok, zaten yeterince İzmir’i yaktı. Bir de kendini yakmasın. Artık nefsinin, egosunun peşinde koşmasının gereği yok.

İzmir’de belediyeler yapamadığı hizmetleri hükümet bize destek vermiyor diye ağlıyor. Artık İzmir’in ağlamakla kaybedecek zamanı yok. Bu sorunların bir an önce çözülmesi gerekiyor. Artık ‘kimi koyarsam koyayım kazanır’ düşüncesi geride kaldı. Vatandaş, adaya projelerine bakıyor"
 

 

 

 
Bakan'dan 'sinyalizasyon' iddiasına yanıt
 
Emniyet'ten açıklama: İzmir'de kış lastiği zorunlu mu?
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
lutfen 14 Aralık 2018 Cuma 21:08

Toplumun karsisina cikan hatipler lutfen herkesin gordugu gozleri var akli var fikri var bitirim edebiyati antipati topluyor sizi destekleyen herkesin beyni var. Millete etki eden akli selim cok insan var Sayin Sengul sozum size

Yorumu oyla      14      5  
2009 ve 2019 14 Aralık 2018 Cuma 19:41

Sayin Sengul siz hep atandiniz soyleyinde bilelim hangi secimi kazandiniz? 2009 hezimetinde il baskaniydiniz atama kadrosundan istifa etmediniz Sayin Omur Kabak il baskani siz yardimciligina atandiniz siyasi teamuller nerede? Birkac ay sonra milletvekili aday listesinde 2ci siraya odul olarak yazildiniz. 7 haziran secimlerinde aday gosterilmeyince il baskani hakkinda soyledikleriniz hala hafizalarda sonucta Sayin Delican gorevden alinsin diye Ankara yollarini eskitenleri herkez biliyor, sonucta siz yine il baskanligina atandiniz. Sahi Kocaoglu kac secim kazanmisti?

Yorumu oyla      16      5  
Oğuz Kaan 14 Aralık 2018 Cuma 19:08

Aydın Şengül çok komiksin.

Yorumu oyla      13      5  
seviye 14 Aralık 2018 Cuma 18:47

Milletin hayat pahalılığı canından bezdirmiş pazar ve market fiyatları el yakıyor. Maşallah külliyenin bütçesi %233 artıyor, ister hediye ister satın alınsın VIP JUMBO JET alınıyor, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor, ultralüks makam araçları şatafat israf maşallah ülkeyi yönetenlere yok yok. Belim bükülmüş hayat pahalılığından 16 yıllık destek bitti.

Yorumu oyla      15      5  
başarısızlık 14 Aralık 2018 Cuma 18:41

Ak Partili büyükşehir belediyelerine hafif raylı sistem ve metro yapımı için hazineden para veriliyor İzmir'e yok. İzmir'li metro istiyor Ak Parti yetkilileri Körfez geçişini temcit pilavı gibi önümüze getiriyor. Yap işlet devret modeliniz ortada hesapsız geçiş garantisi yüzünden millet dolar cinsinden borcun altına girdi. Yavuz Sultan Selim

Yorumu oyla      14      5  
gürkan 14 Aralık 2018 Cuma 18:28

Yazmayayım diyorum ama insan dayanamıyor. kardeşim bu adam fuar alanı yapacağım dedi ama bırak desteği köstek oldunuz; metro aynı şekilde; körfeze kanal dedi, aynı şekilde; katı atık bertaraf tesisi dedi, aynı şekilde; tramvay dedi, yıllarca onay gelmedi; ... bu liste uzayıp gidiyor. Bu açıklamalarda Eskişehir de demişsiniz de Eskişehir Belediyesi'nin tramvay projeleri aynı şekilde yıllarca yatırım programına alınmadığı için yapılamadı. 15 yılda bir hükümetin elindeki bütçeye, bir de belediyenin imkanlarına bakıyorum Kocaoğlu daha fazla yatırım yapmış. Bu nasıl iş? Gerçi size sorsak 70 milyar yatırım yaptık diyorsunuz ama ortada 70 milyarlık yatırım yok. Hep hayali projeler. Şehrin verdiği ne, aldığı ne? bunu Kocaoğlu değil vatandaş soruyor. Buca metrosunun dosyası 1,5 yıldır Ankara'da ne yapıyor? Birisi bana mantıklı bir şekilde izah etsin. şunun için 1,5 yıldır dosya Ankara'da desin. Amaç belli değil mi?

Yorumu oyla      14      5  
Mister No 14 Aralık 2018 Cuma 18:24

Sayin sengül son zamanlarda yaptigi cikislarda seviyeyi iyice düsürdü. Agzindan cikani kulagi duymaz oldu. AKP secmenlerini bile kizdirdiginin farkina varmiyor. Izmir Siyaseti icin tam bir hayal kirikligi.

Yorumu oyla      15      5  
biraz insaf 14 Aralık 2018 Cuma 17:25

Ak Partili olarak yazıyorum Sayın Şengül biraz değil bayağı insaf. Sayın Kocaoğlu'nun İzmir'e yaptıkları ortada siz 1 metre bile metro yapmadınız. Seçimlerde Ak Partili seçmen bile Kocaoğluna oy veriyor. Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları yüzünden hala bu iki ilçede Ak Parti hakkı olan oyu alamıyor. Yiğidi öldür hakkını yeme.

Yorumu oyla      28      7  
izmirli 14 Aralık 2018 Cuma 17:13

aydın şengul projeden bahsetmişin nerde otogar metro ha? hani aziz başkanla dosya bıraktınız nerde o buca metro izinleri iskele gemi sıgınak izinleri ha? lafı projelere getirme sokağa çıkçak yuzun kalmaz ..sen git zeybekçıye ksk nın nerde oldugunu oğret..

Yorumu oyla      23      6  
Merve Bozer 14 Aralık 2018 Cuma 16:33

Konuştukça batıyorsun Aydın Şengül.

Yorumu oyla      24      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan'dan 'sinyalizasyon' iddiasına yanıt
Ulaştırma Bakanı Turhan, Ankara'daki tren kazasına ilişkin 'Adli ve idari ...
CHP’nin en eski üyesi 101 yaşında hayata veda etti
Kayseri'de yaşayan ve CHP'nin en eski üyesi olan Mustafa Yıldız 101 yaşında hayata veda etti.
CHP'li KIlıç'tan tarihe not düşülen konuşma!
Genel Kurul’da kürsüye Atatürk tişörtüyle çıkan CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu ...
 
İzmir'de sivil toplum örgütlerinden yerel seçim açıklaması
Yerel seçimler yaklaşırken meslek odaları ve sendikalar İzmir Barosu’nda ...
Kılıçdaroğlu'ndan Sözcü Gazetesi'ne ziyaret
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, beraberindeki Genel Başkan Yardımcısı ...
Güldüren diyalog: Alpay'la yarım kiloluk cisme 20 yıl kafa attık, mazur görün!
TBMM Genel Kurulunda, 2019 bütçesinin görüşmeleri sırasında AK Parti ve ...
 
CHP’li Sındır: Faize 117, Bütün Belediyelere sadece 93 Milyar TL!
CHP İzmir Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Kamil Okyay Sındır ...
Erdoğan: Temizlemezseniz Münbiç'e gireriz!
Fırat'ın doğusundaki bölgeleri huzura kavuşturmakta kararlı olduklarını ...
Gözler Genel Merkez'deki toplantıda: Listede İzmir var mı?
Daha önce 24 Aralık'ta yapılacağı belirtilen CHP PM toplantısı, İYİ Parti ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva