HABERLER>POLİTİKA
15 Aralık 2018 Cumartesi - 09:16

Başkan Şengül’den Kocaoğlu’na: Kavga ve polemik amacımız yok!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Menemen’deki törende sarf ettiği sözlere cevap verdi. Başkan Şengül, “Benim paçalarım neden tutuşsun? İzmir için kendimi yakarım diyen Sayın Kocaoğlu’dur. Paçası tutuşan da odur. Anlaşılan o ki alev almaya da başlamış” dedi.

Başkan Şengül’den Kocaoğlu’na: Kavga ve polemik amacımız yok!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Menemen’deki törende sarf ettiği sözlere cevap verdi. Başkan Şengül, “Benim paçalarım neden tutuşsun? İzmir için kendimi yakarım diyen Sayın Kocaoğlu’dur. Paçası tutuşan da odur. Anlaşılan o ki alev almaya da başlamış” dedi.
AK Parti olarak tek amaçlarının İzmir halkına hizmet etmek olduğunu belirten Şengül, 31 Mart’ta İzmir’i yıllardır süren kötü yönetimden kurtaracaklarını vurguladı. Başkan Şengül, “Sayın Kocaoğlu, 15 yıllık başkanlık sürecinde, İzmir’e hangi büyük projeyi kazandırdı? İzmir’e değer katacak, kentin kronikleşen sorunlarına derman olacak hangi projeyi hayata geçirdi? İzmir’de bugün altyapı, ulaşım, çarpık kentleşme ve pis koku sorunları varsa, bunların başlıca sorumlusu Sayın Kocaoğlu’dur. Şimdi çıkmış, endişe ettiğimi söylüyor. Ben, neyinden endişe edeyim? Kocaoğlu'nun İzmir’e zaman kaybettirdiği yetti, İzmir onun döneminde geri gitti. Artık gerçeği görsün ve kenara çekilsin” dedi.

KAVGA VE POLEMİK AMACIMIZ YOK
Şengül, şöyle devam etti: “Bizim amacımız, İzmir’in hak ettiği değere ulaşmasını sağlamaktır. İzmir halkının yıllardır çözüm beklediği sorunları gidermektir. İzmir’e samimi bir şekilde gerçekleri anlatmak ve halkımızın gönlüne girmektir. Bizim İzmir’de kavga etmek, polemik üzerinden siyaset yapmak gibi bir anlayışımız yok. Artık İzmir, bunlardan yoruldu. Kentimizin de kaybedecek zamanı kalmadı. AK Parti olarak seçime kadar kararlılıkla çalışarak, 31 Mart'ta başarıya ulaşacağız.”

 
İzmir'de Anadolu Ateşi rüzgarı!
 
Büyükşehir düğmeye bastı: İzmir trafiği rahat nefes alacak!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
eski ve simdi 15 Aralık 2018 Cumartesi 19:44

Sayin Sengul son donemdeki yorumlara bakinca ortaya cikan gercek elestiri saflarinda artik Ak Partililerde var. En azindan memnuniyetsizlik var bunun neticesi hayirli olmaz. Butunu dikkate almak yarar saglar. Barisi saglamak icin ben yok biz variz bu halde cok zor

Yorumu oyla      12      5  
sutcu 15 Aralık 2018 Cumartesi 15:37

Daha once il baskaniyken 'Beladiyeyi birakti sutculuge basladi Aziz bey' demistiniz gulerek. Feto kumpasi ile ugrasirken Tireli sutculerin satilamayan sutlerini 'Okul sutu' diye cocuklara dagitti. O kadar basarili oldu ki MEB butun ulkeye yaydi. Sutcu Aziz dar gelirlilerin bebekleri beslensin diye 'Sut kuzusu' projesini yapti hukumet bunu ulkeye yaymadi. Izmirde Ak Partililer bu yuzden Kocaogluna oy veriyor. Ugrasmayin ugrastikca Ak parti kaybediyor

Yorumu oyla      16      5  
ayni nakarat 15 Aralık 2018 Cumartesi 15:18

Kocaoglunun yaptiklari sizin hicbir sey yapmadiginiz ortadayken siz sadece Izmirliye vaat ediyorsunuz icraat yok. Surekli Sayin Kocaoglunu elestirmekle onun ekmegine yag surerken Ak Partiye oy kaybettiriyorsunuz.

Yorumu oyla      15      5  
başarı 15 Aralık 2018 Cumartesi 13:28

Ak Parti İzmir'de nasıl başarılı olur? Kimsenin müdahale etmediği isteyenin aday olduğu ilçelerin ve il kongresi yapılır. İzmir'e metro yapılır, Ankara'da İzmir'i temsil edenler ve Ankara ile irtibatlı olan İzmir yöneticileri İzmir'in hakkını savunur, cek cak yerine İzmir'in hakkı alınırsa ve İzmir'e hakkı olan yatırım yapılırsa başarılı olabilir. Yoksa yat kalk Kocaoğlu'nu eleştirmek gün geçikçe oy kaybına neden olur.

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 15 Aralık 2018 Cumartesi 11:22

Kardeşim 16 yıldır iktidarda değil misiniz ? İzmir'i hak ettiği yere getirmek için ne yaptınız? 2 tane tünel yapınca İzmir hak ettiği yere mi geldi? Ayrıca İzmir metrosunda 2 ayda ölümcül kaza olsa ve de sinyalizasyon olmadığı ortaya çıksa, üstüne de sinyalizasyon çok da gerekli değil diye bir açıklama yapılsa neler denirdi? Önce bunun cevabını verin.

Yorumu oyla      13      5  
Oğuz Kaan 15 Aralık 2018 Cumartesi 11:11

Ağzını her açtığında Aziz Kocaoğlu'na saldıran, siyaseti kavga ve polemik üzerinden yapan Aydın beye inanmıyorum.

Yorumu oyla      12      5  
izmirli 15 Aralık 2018 Cumartesi 10:48

pacasi tutusan tayyip!!! 16 senedir ulke ne hale geldi ona bak sen!! insanda azcik gurur olur koca il teşkilatında adammi yok Zeybekci sizin yerinize aday oldu yazik noldu azizin Ankara ya verdigi dosya ha ? noldu izinler ? tik yok!!!!

Yorumu oyla      23      6  
paçacı 15 Aralık 2018 Cumartesi 10:48

Sayın Kocaoğlu bunca yıl yaptıkları ortada bırakıyorum da dedi mantıklı olan ona teşekkür etmektir. Paçası tutuşacaklar siyasette devam edenler 2019 da başarısız olursa olan onlara olacaktır. 2009 da ki hezimeti unutmadık 2019 da devam ederse sonucu hep beraber göreceğiz. Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırları hala Ak Parti açısından en büyük sorun.

Yorumu oyla      24      5  
İzmir'ce 15 Aralık 2018 Cumartesi 10:43

Siz İzmir'e ne yaptınız? İzmir metro istiyor siz körfez geçişi diyorsunuz yap işlet devret modeli ile yapılanlar ortada bol kepçeden geçiş garantisi veriyorsunuz millet dolar borcunun altına giriyor. Konu İzmir olunca siz hep CEK CAK 16 yıldır millet yemiyor artık. Kocaoğlu metro yaptı, süt kuzusu, okul sütü, tarım ve hayvancılığa destek verdi, toplu ulaşım ülkenin lideri. Bunları görmezden gelip eleştirirken 16 yıldır tek başına Ak Parti iktidardı niye İzmir'e birşey yapmadı elini tutan mı vardı? Bir şeyin farkında değilsiniz bugüne kadar dava diye kayıtsız şartsız destek veren Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor çünkü milletin mutfağında yangın var. Külliye bütçesi %233 artıyor, jumbo jet alınıyor, Marmaris'e yazlık külliye yapılıyor kendi cüzdanınızla değil milletin cüzdanında ki parayla pazara ve markete gidin. Birde artık Kocaoğlu ile uğraşmayın 16 yıldır uğraştıkça hep Ak Partiye ters tepti.

Yorumu oyla      24      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İl Başkanı Yücel’den örgüte uyarı: Adamcı siyaset CHP’yi bir yere götürmez!
Konak İlçe Örgütü’nün dayanışma yemeğinde konuşan CHP İzmir İl Başkanı ...
MHP’li vekilden hobi bahçesi çıkışı: Bu yöntemi durdurun!
MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu tarım arazilerinin hobi ...
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Çıray'dan İzmİr vurgusu: İttifak olmazsa kayıp ilçe 12'ye çıkar
?İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ...
 
"Kayıtlarda üst düzey asker 'kesmeyi iyi bilirim' diyor"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki Parlamentolararası Kudüs Platformu ...
Bakan Soylu: Dağlarda 700 terörist kaldı
İçişleri Bakanı Soylu "Dağlarda toplam 700 terörist kaldı. Kışın 5 metre ...
AK Partili Şengül'den Kocaoğlu'na: Zaten yeterince İzmir'i yaktı!
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
Bakan'dan 'sinyalizasyon' iddiasına yanıt
Ulaştırma Bakanı Turhan, Ankara'daki tren kazasına ilişkin 'Adli ve idari ...
CHP’nin en eski üyesi 101 yaşında hayata veda etti
Kayseri'de yaşayan ve CHP'nin en eski üyesi olan Mustafa Yıldız 101 yaşında hayata veda etti.
CHP'li KIlıç'tan tarihe not düşülen konuşma!
Genel Kurul’da kürsüye Atatürk tişörtüyle çıkan CHP PM ve TBMM KİT Komisyonu ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva