HABERLER>POLİTİKA
25 Mayıs 2018 Cuma - 14:22

AK Parti İzmir'in listesindeki BBP'li isim Gürhan: Gidip orada askerlik yapacağız!

İzmir 1. Bölge 8. sıra milletvekili adayı Gürhan, “Bizler önce ülkenin bekasına bakıyoruz. Bize nerede görev verilirse biz orada askerlik yapmaya razıyız. Biz partimizin teşkilatlarımızın emrindeyiz. Partimiz böyle uygun görmüş. Gidip orada askerlik yapacağız” dedi.

AK Parti İzmir in listesindeki BBP li isim Gürhan: Gidip orada askerlik yapacağız!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye 24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendi. Siyasi partiler milletvekili adaylarından oluşan listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) 21 Mayıs itibariyle teslim etti.

Süreçte Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile birlikte Cumhur İttifakı’nda yer alan Büyük Birlik Partisi (BBP) iktidar partisinin listelerinde kendine yer buldu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Ankara 2. Bölge 1. Sıradan aday gösterildi. BBP’den diğer önemli isimler çeşitli illerde arka sıralara yazıldı. Gelişmelerin ardından BBP içinde kriz çıktığı kamuoyuna yansıdı. Partililerin, “Sadece bir kişi seçilecek sıraya yazılmış. Saadet Partisi kadar olamadık, oyuna satışa geldik” şeklinde yorumlarda bulunduğu iddia edildi. Bunun üzerine BBP Lideri Destici, yaşanan liste krizi ile ilgili, “Pireyi deve yaparak haber yapıyorlar” açıklamasında bulundu.

Öte yandan İzmir özelindeki listelere bakıldığında BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan 1. Bölge 8. sıraya yazıldı. Ayrıca BBP İzmir İl eski Başkanı Erdem Öksüz de 2. Bölge 8. sıradan aday gösterildi.  Egedesonsöz’e konuşan Gürhan ve Öksüz sıralamaları hakkında değerlendirmede bulundu. Partide oluşan gündem üzerinden açıklamalar yapan iki isim net ifadeler kullandı.

BİZE NEREDE GÖREV VERİLİRSE BİZ ORADA ASKERLİK YAPMAYA RAZIYIZ
BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, “Bizler Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarıyız. Biz neye inanıyorsak onu yaparız. Biz sıra hesapları yapmayız. Memleket için gereği neyse onu yaparız. Şu an cephede füzelerini bize döndürmüş birçok millet var. Kudüs’te insanlar ağlıyor. Esir Türkler bir yandan feryat ederken bizim burada iç çekişme içinde yer almamız Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarına yakışmaz. Cepheden sağ salim çıktıktan sonra iç meseleleri hallederiz. FETÖ belasının değişik kollarıyla birlikte ülkeye füzelerini döndürmüş elleri kırmamız gerekiyor. Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları bunu yapar. Bizler önce ülkenin bekasına bakıyoruz. Bize nerede görev verilirse biz orada askerlik yapmaya razıyız. Biz partimizin teşkilatlarımızın emrindeyiz. Partimiz böyle uygun görmüş. Gidip orada askerlik yapacağız. 25 Haziran’dan sonra tekrar konuşuruz” dedi.

SIRALAMAYA TAKILACAK DEĞİLİZ, 1 OLMUŞ 14 OLMUŞ HİÇ ÖNEMİ YOK!
BBP İzmir İl eski Başkanı Öksüz ise, “Alperen Ocakları Ege Bölgesi eski başkanıyım. BBP il başkanlığından istifa ettim aday adayı oldum. Sonrasındaki değerlendirme sonucunda partimin milletvekili adayı oldum sonrasında da AK Parti sıralarında yerim açıklandı. Çevremizde olumlu tepkiler var. Bir süreçte Cumhur İttifakını kayıtsız şartsız destekliyorduk. Milli bir mesele olduğundan dolayı hep yanındaydık.  Partimizle işbirliği yapılması bizi ayrıca memnun etti. Sıra inanın önemli değil 1 olmuş 14 olmuş hiç önemi yok. Genel merkezlerinde sırlamayla ilgili çalışma yapılmıştır. Bizim şahsi bir durumumuz olamaz. 14’ncü sıraya koysalardı ne olurdu? Yani 14’ncü sıradaki arkadaş seçilemeyeceğim diye hiç mi çalışmayacak? 8. Sıra da seçilme ihtimali olan bir sıra. Sıralama hiç fark etmez. Önemli olan bu ittifakın başarıya ulaşmasıdır.  Buralarda şahsi beklenti içine düşen memlekete zarar verenlerdir. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır dedik. Şimdi kalkıp sıralamaya takılacak değiliz. Cumhur İttifakı İzmir’de güzel bir sonuç elde eder” açıklamasında bulundu.

 
AK Parti'den Bayraklı buluşması: İzmir'de birinci parti olacağız!
 
Başakşehir'den Arda Turan'a para cezası
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gürkan 25 Mayıs 2018 Cuma 19:41

kesin seçilirler :)

Yorumu oyla      9      5  
Mustafa 25 Mayıs 2018 Cuma 19:26

Muhsin Yazıcıoğlu' na biraz saygılı olsalar, akibetinin nedenlerini sorgulasalar, Yazıcıoğlu'nun bunlara bakış açısını bilseler kendilerinden utanırlar, 24 haziranda ancak maşa olduğunla kalırsın, nal toplarsın..sıralamada görünsünler de isterse en son sıra olsun yeter ki ismi görünsün bunların..

Yorumu oyla      12      5  
Mustafa Naci 25 Mayıs 2018 Cuma 17:15

24 haziranda hepiniz çapaya...

Yorumu oyla      11      5  
Merkez 25 Mayıs 2018 Cuma 15:22

Helal olsun.

Yorumu oyla      9      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'den Bayraklı buluşması: İzmir'de birinci parti olacağız!
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığının düzenlediği sahur programına binlerce ...
CHP’li Engin’den liste çıkışı: Kimlerin aday olduğu önemli değil
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Adayı Ali Engin seçimlerin ...
AK Parti Buca'dan 2000 kişilik iftar
AK Parti seçim beyannamesi Buca'nın da gündemi oldu. Buca-Koop'ta düzenledikleri ...
 
CHP ve MHP aynı saatte açıklıyor
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, seçime girecek siyasi partiler ...
CHP İzmir İnce için ateşledi!
CHP İzmir İl Başkanlığı, partilerinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ...
İYİ Parti İzmir’in adayları vitrinde: Kim/ ne mesaj verdi?
24 Haziran seçimlerine ilk kez sandık mesaisi yaşayacak olan İYİ Parti’nin ...
 
Demirtaş'tan Perinçek'e: Siz seçilirseniz biz kapatırız
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş sosyal medya üzerinden ...
ABD heyeti Münbiç için Ankara'da
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, çalışma grubu toplantısı için ABD'den bir ...
MHP İzmir'in vekil adayı Bulut: Polise özlük hakları verilmeli
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Adayı Cumhur Bulut’tan ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva