HABERLER>POLİTİKA
25 Mayıs 2018 Cuma - 14:12

AK Parti'den Bayraklı buluşması: İzmir'de birinci parti olacağız!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığının düzenlediği sahur programına binlerce kişi katılırken, burada vatandaşlara hitap eden İl Başkanı Aydın Şengül ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti'nin İzmir'de bu seçimden birinci parti olarak çıkacağını söylediler. 

AK Parti den Bayraklı buluşması: İzmir de birinci parti olacağız!

AK Partinin seçim çalışmaları iftar ve sahur programları ile devam ederken Bayraklı'da gece saat 02.30 sıralarında düzenlenen sahur programına binlerce kişi katıldı. Miting havasında geçen sahur programına Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İl Başkanı Aydın Şengül'ün yanı sıra çok sayıda İzmir milletvekili adayı da katıldı.

AK Parti İzmir milletvekili adaylarından Ahmet Numan Arıcı, Saliha Bozkurt, Gerçek Tekin, Melek Eroğlu, Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Fehmi Alpay Özalan, Emre Cemil Ayvalı, Adil Yüksel, Halil Cüneyt Açıl programa katılarak Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İl Başkanı Aydın Şengül, Gençlik Kolları İl Başkanı Eyüp Kadir İnan ve Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal ile birlikte sahura katılan vatandaşları selamlardılar.

Hamza Dağ, "24 Haziran seçimlerinde İzmir'de çok farklı bir sesin çıkacağının mesajını, çok açık bir şekilde, işte gecenin bu saatinde bu kalabalıkla vermiş oluyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum. 24 Haziran akşamı hem cumhurbaşkanlığı seçiminde, hem de Meclis seçiminde ipi göğüsleyen bundan önceki 12 seçimde olduğu gibi yine Ak Parti olacak. Bir şeyi daha iddialı bir şekilde söylüyorum; Ak Parti İzmir'de birinci parti olacaktır. Bunun mesajını açık şekilde burada ortaya koyuyorsunuz" diye konuştu.

REİSİ KİMSEYE YEDİRMEYİZ!
Programda halka hitap eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 2002 yılından beri aktif olarak AK Parti teşkilatları içinde olduğunu belirterek, bu denli bir coşkuya ilk kez tanık olduğunu söyledi. İl Başkanı Şengül, "Bu seçimlerde sahaya indiğimizde tüm teşkilat mensuplarımızda inanılmaz bir motivasyon var. Bunu neye bağlıyoruz, aslında biz İzmir'den Türkiye'den herkese şu mesajı veriyoruz; biz Reisimizi kimseye yedirmeyiz. Burada Reis için canını verecek, her şeyini verecek benim o mazlum, o küçümsediğiniz, yok saydığınız, yüreğini ortaya koymuş vatandaşlarım, teşkilat mensuplarım var. Onlar, oynanan oyunları çok net şekilde görüyor, çok güzel analizini yapıyorlar. Herkes seferberlik ilan etmiş durumdadır. Ben teşkilat mensuplarımızdan şunu rica ediyorum; önümüzde 30 gün var. Günde 5 saatten fazla uyumayacağız. Günde 5 saatten fazla uyursanız; biliniz ki geçmişte uzun süre uyuyan ve halan uyanmayan bu coğrafyadaki o devletler gibi oluruz ve onlardan bir farkımız kalmaz. Biz uyumayacağız ki, bizim uyumayan o düşmanlarımıza karşı Reisimize sahip çıkacağız. Hani onu başkan seçtirmemek için çabalayanlar var ya, geçmişte 'seni başkan yaptırmayacağız' diyenler var ya; 24 Haziran'da Reis'i başkan yaptırarak onlara çok güzel bir cevap vereceğiz" şeklinde konuştu.

"İZMİR'DE BUGÜNE KADARKİ EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ"
Teşkilat mensuplarından bir ricası olan Başkan Şengül, "'Ben AK Partiliyim, canla başla koşturuyorum, oyumu veriyorum' demekle göreviniz bitmiyor. Ulaşabileceğiniz kadar insana ulaşacaksınız ve İzmir'den Türkiye'ye bir mesaj vereceğiz. İzmir'de bugüne kadar almış olduğumuz en yüksek oyu alacağız. Ben bunu tüm teşkilat mensuplarımda görüyorum" dedi.

"ALLAH MUHAFAZA! 50 YILLIK BİRİKİMLER HEBA OLUR"
24 Haziran seçimlerinin önemine de vurgu yapan İl Başkanı Şengül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz AK Parti iktidarının 16 yılda yaptıklarının, değiştirdiklerinin sürmesi için elimizden geleni yapacağız. Şunu asla unutmayın; 16 yılda inanılmaz şeyler yaptık. Allah korusun, eğer bir kazaya uğrar ve AK Parti iktidardan giderse; bu 16 yıllık kazanımları bırakın, 50 yıllık kazanımlar bir-iki yılda heba olur ve yağmalanır. O yüzden sadece basit bir seçim olarak bu olaya bakmayın. Bu coğrafyada gözünü kulağını bize dikmiş bir sürü mazlumlar var. Biz sadece kendimiz için siyaset yapmayacağız. Bizim gibi inanan Müslüman coğrafyasında ezilmişlerin, hakkı yenilmişlerin hakkını savunmak için tüm dünyaya karşı dik duran, 'dünya beşten büyüktür' diyen bir liderimiz var. O gücünü bizden alıyor. Biz de onu sonuna kadar yüreğimizi ortaya koyarak savunacağız ve Allah'ın izniyle 24 Haziran'a kadar en güzel cevabı vereceğiz.

"LİSTELERİMİZDE İZMİR VAR"
Listelerimiz açıklandı. Adaylarımızı belirlerken, öyle kişiye göre aday belirlemedik. Birçok kritere göre belirledik. Bizim tüm teşkilat mensuplarımızın görüşleri alındı, tüm İzmir'in analizi yapıldı. Her kesime, her kitleye hitap edecek adaylarımız var. Genç kardeşlerimiz var, kadın kardeşlerimiz var, ilçe başkanlarımız var, tüm ilimizde bulunan demografik yapıya uygun adaylarımız var. Hepsini bağrımıza basıyoruz."

"İZMİR'İN BİRİLERİNİN KALESİ OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ"
Teşkilat mensuplarından bu süreçte birlik içinde hareket etmelerini isteyen Başkan Şengül, "Bundan sonra herkes birbirinin olumlu yönünü ön plana çıkaracak, herkes birbirinin arkasını kollayacak, bir ve beraber olacağız, aile olacağız, sıkı sıkı tutunacağız. Milletvekili adaylarımızla teşkilatlarımızla, mahalle temsilcilerimizle, ilçe başkanlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla tek olacağız, bir olacağız, iri olacağız. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da İzmir'in hiç de öyle başkalarının dediği gibi birilerinin kalesi olmadığını hep beraber göstereceğiz" dedi.

 
Kuşadası'nda fuhuş operasyonu: 5 gözaltı
 
AK Parti İzmir'in listesindeki BBP'li isim Gürhan: Gidip orada askerlik yapacağız!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TC misafir 25 Mayıs 2018 Cuma 20:06

Bugün Manisa Alaşehirdeydim dört buçuk saat orada kaldım insanlarla konuştum, insanların akp hakkında neler söylediğini yazsam yazarken inanın yüzüm kızarır ama akpli kurmaylar okuyunca yüzü kızarır mı bilemem. Gidenler bilir yeşil bir örtü gibi bağlarla kaplıdır ama çiftçisi gelecek yılın gelirini şimdiden ipotek almış tüketmiş bankaların eline düşmüş durumda. İşsizlik desen hiç sorma. Uzun lafın kısası akp nerede birinci parti çıkarsa orada en büyük sürpriz olur insanlar yanardağ misali lav püskürüyor bunlar hala algı yaratma çabasında vatandaşı acınacak hale getirdiler kendileri de siyaseten acınacak haldeler acaba haberleri var mı?

Yorumu oyla      10      5  
SONUÇ 25 Mayıs 2018 Cuma 17:50

Seçimin kaderini bugüne kadar Ak Partiye oy vermiş ancak yeter oyumu başka partiye vereceğim diyenler belirleyecektir.Onların da tercihi 'MİLLET İTTİFAKI' dır.İnsanların cebi de boş mutfağıda boş söylenenler hep vaat cek cak bugüne kadar 16 yıldır tek başına iktidardın niye yapmadın elini tutan mı vardı.Kimse bulunmaz hint kumaşı değildir bu ülke insanıda kimseye mecbur değildir.

Yorumu oyla      13      5  
volkan 25 Mayıs 2018 Cuma 17:34

dolar Euro tavan yapti 16 yildir İzmir e 1 metro metro yok o eller havaya boşuna kalkmış heveslenmeyin !!! izmirli hesabını sorar !!

Yorumu oyla      13      5  
Alpayabakkamuflajgiymiş 25 Mayıs 2018 Cuma 17:22

Ben de bıyık bıraksam bari. Var herhalde bir hikmeti.

Yorumu oyla      12      5  
izmirli 25 Mayıs 2018 Cuma 17:18

ya dolar 4750TL...EURO 5750 TL BENZİN....TL MAZOT....TL (MAZOT ve BENZİN )fiyatlarını yazamıyorum yasaklandi cünkü ve 16 yılın sonunda miletvekillerinizin hepsi milyoner oldu...ekonomi sglık sosyal yasam darbeler terör daha ne yasanmadı say say bitmez ve hala biz kesin kazancaz diyorsanız ......yorumsuz

Yorumu oyla      13      5  
25 Mayıs 2018 Cuma 16:17

Anlat cınım dinliyoruz biz :)))

Yorumu oyla      25      5  
Güneşli Günler 25 Mayıs 2018 Cuma 15:39

Ne yani sadece AK partililermi herşeyin iyisini yapar.Bir iki senede 50 yıllık kazanımlar heba olur yağmalanır diyorsunuz.Niye olsun anlamadık.Yani AK partinin dışındakiler niye böyle bi şey yapsınki.Allahın izniyle 24 Haziranda hepimiz göreceğiz.Ülkemiz için hayırlısı olsun.

Yorumu oyla      24      5  
sevgi 25 Mayıs 2018 Cuma 15:27

hayaller paris gerçekler İzmir zor kazanırsınız zor

Yorumu oyla      27      5  
Mustafa Naci 25 Mayıs 2018 Cuma 15:12

Yüzde yirmiyi geçerseniz kendinizi başarılı sayın !

Yorumu oyla      26      5  
emin olabilmek 25 Mayıs 2018 Cuma 14:32

İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız.Hayat pahalılığı insanları canından bezdirdi.Mubarek ramazan günü pide alamayanları öğrenmek için fırınlara geçen yıl ve bu sene ki satış rakamlarını sorunuz.16 yıllık destek bitti hamd olsun gidecek güvenli, duruşunu değiştirmeyen 'ÖZÜNDEN GELİNEN SİYASİ PARTİ' var.

Yorumu oyla      23      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Engin’den liste çıkışı: Kimlerin aday olduğu önemli değil
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Adayı Ali Engin seçimlerin ...
AK Parti Buca'dan 2000 kişilik iftar
AK Parti seçim beyannamesi Buca'nın da gündemi oldu. Buca-Koop'ta düzenledikleri ...
CHP ve MHP aynı saatte açıklıyor
24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, seçime girecek siyasi partiler ...
 
CHP İzmir İnce için ateşledi!
CHP İzmir İl Başkanlığı, partilerinin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin ...
İYİ Parti İzmir’in adayları vitrinde: Kim/ ne mesaj verdi?
24 Haziran seçimlerine ilk kez sandık mesaisi yaşayacak olan İYİ Parti’nin ...
Demirtaş'tan Perinçek'e: Siz seçilirseniz biz kapatırız
HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş sosyal medya üzerinden ...
 
ABD heyeti Münbiç için Ankara'da
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, çalışma grubu toplantısı için ABD'den bir ...
MHP İzmir'in vekil adayı Bulut: Polise özlük hakları verilmeli
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Adayı Cumhur Bulut’tan ...
YSK inceledi: İki partiye kritik liste uyarısı!
Yüksek Seçim Kurulu, siyasi partilerin milletvekili aday listelerinin ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva