HABERLER>POLİTİKA
2 Mayıs 2019 Perşembe - 09:06

AK Parti İzmir'de seferberlik: 2 hafta da 6 bin kişiyi dinledi

AKParti İzmir İl Başkanlığı görevini devraldığı 18 Nisan'dan itibaren yönetimi belirlemek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Kerem Ali Sürekli, şimdiye kadar yaklaşık 6 bin teşkilat mensubu ve vatandaşla bir araya geldi.

AK Parti İzmir de seferberlik: 2 hafta da 6 bin kişiyi dinledi

AK Parti olarak İzmir’de yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve teşkilatın her kademesinin görüşüne başvurarak yol haritasını belirleyeceklerini söyleyen Başkan Sürekli, “İzmirlilerin ve teşkilatımızın, bizden büyük beklentisi olduğunu görüyorum. Buna layık olmak için elimizden geldiği kadar çalışacağız. 2023’e kadar seferberlik içinde hareket ederek, zafere hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. Teşkilattan gelen talep ve önerileri dinleyen, bunları tek tek not alarak rapor haline getiren Başkan Sürekli; görevdeki yaklaşık iki haftalık süre içerisinde İzmir Kurucular Kurulu, İl Disiplin Kurulu, Demokrasi Hakem Kurulu ile özel toplantılar gerçekleştirdi. Sürekli, “Dünden bugüne yol arkadaşlarımızla istişare” sloganıyla yapılan ve yaklaşık 250 kişinin katıldığı toplantıda geçmiş dönem il başkanları, il kadın ve il gençlik kolları başkanları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleriyle de buluşan Başkan Sürekli, bu isimlerin yanı sıra yüzlerce teşkilat mensubuyla da bire bir fikir alışverişinde bulundu. Görüşmelerde, önümüzdeki sürece ilişkin kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.YÖNETİMİ HAFTAYA BELİRLEMEYİ HEDEFLİYORUZ
Başkan Sürekli, kurulduğu günden bu yana AK Parti’de çeşitli yöneticilik görevleri üstlenen kişilerle hafta içi gerçekleştirdiği toplantıda, teşkilata yönelik de önemli mesajlar verdi. AK Parti’yi İzmir’de başarıya ulaştıracak yapıyı oluşturacaklarını söyleyen Sürekli, yeni yönetimi önümüzdeki hafta belirlemeyi hedeflediklerini kaydetti. Sürekli, “Partimizi, 2023 ve 2024 yılındaki seçimlere taşıyacak yeni bir yapı oluşturuyoruz. Partimizin geleceği için çok önemli bir süreci geçiriyoruz. Çalışmalarımızı da bu bilinç ve sorumlulukla yürütüyoruz. Bizler, tüm dava arkadaşlarımızla 17 yıldır yolculuk içerisindeyiz. Partimizin bugünlere gelmesinde, gece gündüz demeden ve hiçbir karşılık beklemeden çalıştıktan sonra bayrağı başka birine devreden arkadaşlarımızın büyük emeği var. Bu doğrultuda, bir kişiyi bile dışarıda bırakmadan, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz” dedi.

HEYECANIM VE MOTİVASYONUM DAHA DA ARTTI
Başkan Sürekli, şöyle devam etti: “Yeni dönemde yol haritamızı, teşkilat mensuplarımızın fikirlerini de dikkate alarak belirleyeceğiz. Teşkilatımızın bir arada olduğunu görmek beni heyecanlandırdı, duygulandırdı ve motivasyonumu daha da arttırdı. Önümüzdeki süreçte her türlü detayı konuşarak, istişare ederek zafere doğru ilerleyeceğiz. 2023’e kadar seferberlik içinde hareket edeceğiz. Ayrıca, 31 Mart seçim sonuçlarını da detaylı olarak değerlendirmemiz lazım. Biz de bunu yerine getirerek seçim sonuçlarını, içinde bulunduğumuz konjonktürü de göz önüne alarak irdeleyeceğiz.”

 
Tarihi Asansör'de başkan eşleri zirvesi
 
Kanuni'nin tablosu İngiltere'de 5 milyon sterline satıldı!
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
al birini 2 Mayıs 2019 Perşembe 18:45

Parti yetkililerini okuyorum, sonra yandaş yorumları okuyorum! Hem yöneticilerinde hem de yandaşlarında bir santim gelişme yok, hala olmadık yerlerde arıyorlar kaybetme nedenlerini! Verilen sözler, tutulmayan sözler, ayrımcılıklar, bekleyen izinler, gaspedilen haklarımız, hakaretler filan! Yahu bunları düzeltseniz bile Atatürke, çağdaş yaşama küfredenleri sarayda ağırladığınız, şeriat isteyenlerin sırtını sıvazladıkça gene oy alamazsınız!

Yorumu oyla      7      5  
hurmuz 2 Mayıs 2019 Perşembe 17:49

her seyin bir sonu var.akp yi yasatacak bir neden kalmadı.hepsi zengin oldu.parti için gönulden calısacak kimse kalmadı.neyse babacan birt heyecan yaratacak insallah.

Yorumu oyla      6      5  
boşa koşuyosunuz 2 Mayıs 2019 Perşembe 16:54

parti dagılıyor..yapıcak bişi yok istersen 10000 kişiyle el sıkış izmire 1 mt metro yapmayan akp neyın muhasebesini yapıyor hala ilginç

Yorumu oyla      9      6  
Mustafa 2 Mayıs 2019 Perşembe 15:45

Sayın başkan ilk ve öncelikli işiniz Ak Partinin kalesi haline gelebilecek Kemalpaşanın nasıl kaybedildiğini sorgulayın.

Yorumu oyla      10      6  
İZMİRLİ 2 Mayıs 2019 Perşembe 12:22

hep aynı kişiler, hep aynı muhabbetler. eğer il ve ilçelerde daha önce görev yapmış, başarısız olmuş kişileri tekrar yönetime alırsanız, izmir i almayı daha çok beklersiniz.tamamen yeni yüzler olmadığı müddetçe herşey boş.

Yorumu oyla      9      8  
selahattın akyüz 2 Mayıs 2019 Perşembe 11:11

Ak partinin İzmir'de en büyük eksiği 17 yıldır parti hafızasının olmamasıdır. 2014 yılı seçimlerinde parti aleyine çalışanlar,2019 yılı yerel seçimde star olduklarına şahitlık ettik.

Yorumu oyla      7      6  
ali 2 Mayıs 2019 Perşembe 11:05

Bugüne kadar hep güzel sözler dinledik,güzel eylem görmedik. İnşallah bu sefer söylemlerle eylemler paralellik gösterir.İzmir'de adamcılık son bulur.Vefasızlardan vefalılara geçiş olur.

Yorumu oyla      7      5  
taci 2 Mayıs 2019 Perşembe 10:17

sayın başkanım seçimi neden kaybettik onun üzerine yoğunlaşsak,kim bize çalışmadı, bürokrasi neden bize çelme taktı vb.

Yorumu oyla      8      5  
güler 2 Mayıs 2019 Perşembe 09:25

başkanım iyi hoşta şu seçim kaybettiren unsurlarada bir el atsanız.aleyhimize çalışan partililer,bürokratlar,telefona çıkmayan yöneticiler falan filan

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili belediye başkanı istifa etti!
Ankara'nın Pursaklar İlçe Belediye Başkanı AK Parti'li Ayhan Yılmaz, "Bugün ...
Ankara'da 2 saatlik kritik görüşme
Ankara'da temaslarda bulunan ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey, Cumhurbaşkanlığı ...
Fatih YAPAR yazdı... İttifak olmasaydı ne olurdu?
Fatih YAPAR yazdı... İttifak olmasaydı ne olurdu?
 
AK Parti İl Başkanı Sürekli’den 1 Mayıs mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma ...
Bahçeli'den seçim ve ittifak mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Cumhur İttifakı Türk milletinin takdir ve ...
Gençlik Kolları'ndan Başkan İnce’ye Ziyaret
31 Mart seçimlerinde %70 oy oranıyla 3.’cü kez Güzelbahçe Belediye Başkanı ...
 
Başkan Gümrükçü: Önceliğimiz bankamatik işçilerle mücadele etmek!
Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, “Belediye personelimizi liyakata dayalı ...
Başkan Sürekli açıkladı: İzmir'de statların son durumu ne?
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yapımında son aşamaya gelinen ...
Erdoğan: Demokrasilerde sandık esastır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela'daki darbe girişimi hakkında, "Demokrasilerde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva