HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Mayıs 2019 Perşembe - 08:48

Tarihi Asansör'de başkan eşleri zirvesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, İlçe belediye başkan eşleri ve İzmir’in kadın belediye başkanlarıyla Tarihi Asansör’de buluştu.

Tarihi Asansör de başkan eşleri zirvesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından göreve başlayan kadın belediye başkanları ve belediye başkan eşleriyle tanışmak, sosyal politikalar üzerine yapılabilecek ortak çalışmaları konuşmak için bir araya geldi. Buluşmada İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarım, sosyal projeler ve sosyal hizmetlere verdiği desteklerinin sunum bilgisi alındı.

“BİRLİKTE PROJELER ÜRETECEĞİZ”
Bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Neptün Soyer, “İlk buluşmamızı gerçekleştirdik. Toplantının oldukça samimi ve verimli geçtiğini düşünüyorum. Belediye başkan eşleriyle birlikte kadın belediye başkanlarımızı da buluşmamıza dâhil ettik. 30 ilçemizde ve İzmir’in genelinde hep birlikte çalışarak kadının hayatı nasıl değiştirebileceğini ve model olabileceğini göstereceğiz. Projeler üreteceğiz. Kadınlardan başlayarak ve yerel kalkınmaya destek vererek, ekmeği büyütmeye çalışacağız” dedi.   

TARIM VE SOSYAL DESTEK SUNUMLARI YAPILDI
Özellikle kırsalda kalkınmanın önemine vurgu yapan Neptün Soyer, “İlk buluşmamızda bu nedenle Büyükşehir Belediyemizin bürokratlarından tarım, sosyal projeler ve sosyal hizmetlere verdiği desteklerle ilgili sunumlar izledik. Kırsalda üretimin en önemli gücü olan kadınlarımıza, üretimdeki rollerinin önemini tekrar hatırlatacağız. Hem ekonomik hem de sosyal olarak geleceğe daha umutlu bakmak için proje ve önerilerimizi birlikte hayata geçireceğiz. Çalışkanlığımız, üretkenliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz ve uyumlu çalışmamızla Türkiye’ye örnek olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Tarihi Asansör’deki buluşmaya Balçova Belediye Başkanı Fatma Güçlü Çalkaya, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel,  Bayındır Belediye Başkan eşi Berna Demirezen, Bayraklı Belediye Başkan eşi Aylin Sandal, Beydağ Belediye Başkan eşi Filiz Yılmazlar, Bornova Belediye Başkan eşi Ufuk İduğ, Buca Belediye Başkan eşi Zühal Kılıç, Dikili Belediye Başkan eşi Nesrin Kırgöz, Foça Belediye Başkan eşi Seçil Gürbüz, Gaziemir Belediye Başkan eşi Deniz Arda, Karabağlar Belediye Başkan eşi Fügen Selvitopu, Karşıyaka Belediye Başkan eşi Öznur Tugay, Kemalpaşa Belediye Başkan eşi  Lütfiye Karakayalı, Menderes Belediye Başkan eşi Aslı Kayalar, Menemen Belediye Başkan eşi Dilek Aksoy, Narlıdere Belediye Başkan eşi İlke Engin, Ödemiş Belediye Başkan eşi Selma Eriş, Seferihisar Belediye Başkan eşi Fatma Yetişkin, Tire Belediye Başkan eşi Necibe Duran, Torbalı Belediye Başkan eşi Afet Uygur, Urla Belediye Başkan eşi Burcu Oğuz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan,  İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanı Aytuğ Balcıoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serpil Keskin ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ertuğrul Tugay katıldı.

 
Mehmet KARABEL yazdı... En yeni ‘eski tüfek’
 
AK Parti İzmir'de seferberlik: 2 hafta da 6 bin kişiyi dinledi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
UĞUR KIRMIZI 2 Mayıs 2019 Perşembe 17:27

SEÇİM SÜRECİNDE İNKAR EDİLEMEYECEK YEGANE MÜCADELE VERMİŞ BUGÜN OLMUŞ HALA AYNI AZİM VE KARARLILIKLA GÜZEL İŞLER YAPACAĞINI KANITLAMIŞ , UMUTLARI YEŞERTMİŞ GÜVENLERİ TAZELEMİŞTİR. TEŞEKKÜRLER NEPTÜN SOYER

Yorumu oyla      5      5  
Reyhan olgunsoy 2 Mayıs 2019 Perşembe 14:32

Neptün hanım kooperatifçilik alanında çok güzel işlere imza attı şimdiki konumu itibarıyla ilçe belediye başkan eşlerini de yanına alarak çok daha güzel projeler üreteceğinden eminiz şimdiden kutluyorum.

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mehmet KARABEL yazdı... En yeni ‘eski tüfek’
Mehmet KARABEL yazdı... En yeni ‘eski tüfek’
Başkan İduğ 1 Mayıs'ta işçilerle birlikte yürüdü
1 Mayıs nedeniyle Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan işçiler burada ...
Yeni başkan Uygur borcu afişe etti: Tam 170 milyon!
Torbalı'nın CHP’li Belediye Başkanı İsmail Uygur belediyeyi ne kadar borçla ...
 
Başkan Arda'ya vekillerden ziyaret
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’yı makamında ziyaret ederek kutlayan ...
Başkan Sandal'dan çarpıcı 1 Mayıs mesajı: Ben pes etmem!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü ...
Buca’da 1 Mayıs coşkusu
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, Buca’da coşkuyla kutlandı. Kutlamalar ...
 
Başkan Tugay'dan '1 Mayıs' mesajı
Karşıyaka Belediyesi önünde gerçekleşen Bir Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ...
Narlıdere’de 1 Mayıs coşkusu
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ...
Balçova’da 1 Mayıs halayı
Balçova Belediyesi işçi ve memurları 1 Mayıs Emekçi Bayramı’nın kutlanacağı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kardiçalı'yı kurtarmak çok mu zor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva