HABERLER>POLİTİKA
14 Şubat 2018 Çarşamba - 16:10

AK Parti İzmir'de gündem İl Başkanlığı: O isim Ankara'da görüşme odasında!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir İl Başkanlığı için Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten ile görüştü. Erdoğan’ın Erten’e henüz bir görev tebliğ etmediği öğrenildi. 

AK Parti İzmir de gündem İl Başkanlığı: O isim Ankara da görüşme odasında!

EGEDESONSÖZ- Kongre süreci devam eden AK Parti’de henüz ilçe kongreleri süreci belirlenmeyen tek il olan İzmir’e yönelik çalışmalar sürüyor. Mevcut İl Başkanı Bülent Delican’ın durumunun masaya yatırıldığı görüşme trafiğinden şimdiye kadar yeni bir isim çıkmadı. Başbakan Binali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde milletvekilleriyle toplantı yapmış kanaatlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileteceğini bildirmişti. 

AK Parti Genel Merkezi’nde parti teşkilatlarıyla ilgili görüşmeler yapan Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’i masaya yatırdı. Ankara’ya çağrılan Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, teşkilat yetkilileriyle görüştükten sonra Erdoğan’la görüştü. Erten’in kendisini ve partinin durumunu anlattığı görüşmede kente dair bilgiler verdiği öğrenildi. Erdoğan’ın görüşmede Erten’e görevi henüz tebliğ etmediği öğrenildi.

Görüşmelerin ve durum değerlendirmelerinin sürdüğü süreçte Erdoğan’ın son kararı vereceği belirtildi. 

Öte yandan, Erten dışında İzmir eski Milletvekili Aydın Şengül, Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal ve Seferihisar İlçe Başkanı Hamit Nişancı da parti kulislerinde il başkan adayları arasında konuşuluyor. 

 
Kılıçdaroğlu: Afrin operasyonu gerekli!
 
Çeşmeli üretici solucan gübresinden memnun
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karadeniz Uşağı 15 Şubat 2018 Perşembe 00:04

Helal olsun Karadeniz uşaklarına. Bülent başkan da Karadenizli idi. Bizim uşaklar İstanbul''a ambargo koymuşlar idi, şimdi İzmir''de de Karadeniz uşakları. Ali aşlık, Aydın Şengül, Bülent Delican ve şimdi de kazım erten. Karadenizli olsun da çamurdan olsun.

Yorumu oyla      11      5  
Mustafa yıldırım 14 Şubat 2018 Çarşamba 23:23

Teşkilat olarak sy il bş Bülent delicanın çalışmalarından ziyadesiyle mrmmunum ALLAH onu aldığı alacağı görevlerde muzaffer eylesin giderse üzülürüm kalırsa sevinirim

Yorumu oyla      11      5  
İZMİR İ ANLAMAK ZORMU 14 Şubat 2018 Çarşamba 23:16

bazı paylaşımlar evet doğru karadeniz eylemi hem parti içi hemde parti dışında AKPARTİ ye çok büyük zarar vermekte izmir ''in demografik yapısına uymamanın cezasını AKPARTİ olarak çok çektik başkanlık kolay değil halkın yanında olacaksın halkın dilinde konuşacaksın halkın düşüncesini savunacaksın halka yürekten sarilacaksin yapmacık değil gerçek sevgi sunacaksın böyle kişiler parti içinde varmı var kardeşim bu partinin tozunu yutup REIS için savaşanlar var. bu partiye mide ile değil dava ile bağlı olanlar var fakat işlerine gelmiyor AKPARTİ için değil partiyi büyütmek için değil herkes kendine göre il başkanı ilçe başkanı istiyor. doğru olan doğru söyleyen yanlışa karşı çıkan oldumu hemen karşımı geliyon karşı gelmek yok ama tırnakları ile gelenler bu partiye zarar gelmesin diye çırpınıyor o kadar. izmir ne zamanki bu parti evlatlarının kulağa güzel gelmeyen söylemlerini düşünerek yorumlarsa iyiye gidecek ne zamanki partiye ihanet eden seçimden seçime ortalığa çıkan kemirici eski zihniyet fareleri zehirlerse iyiye gidecek ne zamanki kendi bürokratlarını kendi atamasını yaparsa iyiye gidecek ne zamanki bu bizim evlat muamelesi yapıp 3 günlükleri teşkilât adamının önüne koymaktan vazgecildiginde iyiye gidecek ama acele etmek lazım çünkü benim düşüncede olanlarida kaybetmeye başlıyoruz allah korusun eğer bu dusuncedekileri kaybedersek parti anavatanı yok eden kemiricilere kalır yanlış anlamayın bunların partisi yok bunlar anaplı doğru yolcu mhp li nerde bulunmaları gerekirse oradalar hatta sınır aşıldı biri a partisinde biri b partisinde buda son moda bu dediklerim düzelsin 1.partiyiz ha yoksa kapatalım teşkilatları %5 fazla oy alırız.

Yorumu oyla      11      5  
izmirli 14 Şubat 2018 Çarşamba 22:10

il başkanı illa değişecekse de en azından denildiği gibi ve olması gerektiği gibi izmirin demografik yapısına uygun bir il başkanı olmalı. istanbul trabzon oflu il başkanını kaldırır belki ama izmir gibi ak partinin zorlandığı belli oranı aşamadığı bir yerde yeni şeyler söylemek ilazım.

Yorumu oyla      11      5  
Ali 14 Şubat 2018 Çarşamba 21:22

Karadenizli olmadan il başkanı olunmuyor izmirde

Yorumu oyla      11      5  
Tarık 14 Şubat 2018 Çarşamba 21:21

İlk olarak sn delican ın derhal gitmesi ve ilçe başkanlarında genel bir revizyona gidilmesi gerek.adaylar içinde en toparlayıcı ve güçlü bir yönetimle sn Aydın Şengül ün il başkanı olması ak parti izmir için en kaliteli isim olacağını düşünüyorum.

Yorumu oyla      11      5  
Bayraklı bayraklı 14 Şubat 2018 Çarşamba 20:17

NİYE HEP KARADENİZ LOBİSİ İZMİRİN NÜFUS ORANLARINA BAKIN GÖÇMENLER ,MANİSALILAR ,KONYALILAR,ERZURUMLULAR,MARDİNLİLER .ZATEN KARSLILARDAN OY ALAMIYORUZ KARADENİZ LİLER ÇOĞUNLUK CHP Lİ NİYE BU İNAT KAZANMAKMI YOKSA RANT KAZANIMMI GERİYE DÖNÜN 3 KARADENİZLİ İL BAŞKANI GETİRDİLER BAYRAKLI VE DİĞER İLÇELERDEKİ KARADENİZLİ İLCE BASKANI ZATEN HALK HİÇ TANIMIYOR BAŞIRI YOK DEMEKKİ RANT İL BAŞKANI SEÇMEK

Yorumu oyla      11      5  
Eskiler 14 Şubat 2018 Çarşamba 17:42

Dilinde dava gönlünde ve gözünde siyasi makamını kullanarak kazanılmış ve kazanılacak para olanları il başkanlığı koltuğunda görmek istemiyoruz.Normal ofislerden villalara plazalara gidenler, 7 haziran seçimlerinden sonra Sayın Delican‘ı basının önünde eleştirenler.Sürekli olarak temcit pilavı gibi aynı gazetecilere Sayın Delican için görevden alınıyor, istifası istendi vs haber yaptıranlar.Sayın Delican dürüst, seviyeli,saygın birisi illa görevden alınacak ise eskileri istemiyoruz.

Yorumu oyla      15      5  
TEŞKİLAT 14 Şubat 2018 Çarşamba 17:40

Genel merkez İzmiri Bu Kardeşimizle toparlamayı düşünüyorlarsa İzmiri ve izmir teşkilatlarını hiç önemsemiyor demektir.Kapatın il ve ilçe başkanlıklarını.Daha doğru bir karar olacaktır.

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu: Afrin operasyonu gerekli!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Afrin operasyonunu ile ilgili, "Afrin ...
Başbakan Yıldırım'dan Deniz Yücel açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, Alman ARD televizyonunda katıldığı Tagesthemen ...
İzmir’in o iki ilçesinde kadın adaylar mı gösterilecek?
CHP, İzmir’de 2014’te kaybettiği 8 ilçede 2019 için düğmeye bastı. Mevcutlara ...
 
İzmir’deki pazar yeri krizine Kılıçdaroğlu el koydu!
Yargı kararıyla kaldırılan Özkanlar Pazarı için yeni bir pazar yeri arayışına ...
AK Partili Kaya'dan CHP'li Böke'ye: Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşuyor!
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ...
CHP İzmir'den Baro’ya destek!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Barosunu ziyaret ...
 
CHP'li Sertel açıkladı: Servet kazanan unutkanlar!
Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından düzenlenen şans oyunlarında son ...
CHP'li Balbay: Bizi dinlemiyorsunuz bari onu dinleyin!
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Mustafa Ali ...
Kılıçdaroğlu'ndan çağrı: CHP'de kurultay kararı!
CHP 9-10 Mart'ta tüzük kurultayı gerçekleştirecek. Kurultayın gündemi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva