HABERLER>POLİTİKA
17 Ekim 2018 Çarşamba - 12:19

AK Parti İl Başkanı Şengül: İzmir’de seçime en hazır parti biziz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir’de seçime en hazır parti olduklarını belirterek, “CHP koltuk sevdasına düştü. CHP'ye oy verenler hayal kırıklığı içinde ve aldatıldıklarını hissediyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Şengül: İzmir’de seçime en hazır parti biziz!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, önümüzdeki hafta Özdere’de yapılacak ve seçim çalışmalarının detaylı olarak ele alınacağı “kamp” öncesinde yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, İl Başkan Yardımcılarının kendi birimlerindeki faaliyetlerle ilgili hazırladığı sunumları dinleyen Şengül, teşkilattaki disiplin ve motivasyondan memnun olduğunu vurguladı.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Şengül, Özdere’deki kampla ilgili partililere bilgi verdi. Başkan Şengül, şöyle konuştu: “Yerel seçim öncesi gerçekleştireceğimiz buluşma, tam bir ‘çalışma kampı’ olacak. İl yönetimimiz ve ilçe başkanlarımız da olmak üzere yaklaşık 250 kişinin katılacağı kampımızda, seçimlere yönelik çalışmalarımızın değerlendirmesini yapacağız. İlçelerdeki arkadaşlarımızla da detaylı olarak görüşeceğiz. Seçim çalışmaları kapsamında sahaya tam olarak hazır bir şekilde çıkacağız.”

Partideki birlik ve beraberliğin en üst noktaya ulaştığını da söyleyen Şengül, oldukça profesyonel bir şekilde çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Şengül, “Teşkilat olarak çok iyi bir hava yakaladık. Teşkilatımızdaki herkes de zaten görevinin bilincinde. Kendi aramızda bu olumlu havayı tehlikeye sokacak en ufak şeye bile izin vermeyeceğiz. Herkese karşı iyi niyetli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Birbirimizle ilgili olumsuzlukları değil, olumlu şeyleri konuşacağız” dedi.

 
Akpınar’dan zehir zemberek sözler: Hodri meydan!
 
Başkan Dalgıç, Çeşme için yeniden 'varım' dedi!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
. 17 Ekim 2018 Çarşamba 17:39

yaw he hee. herşeyi siz bilirsiniz..

Yorumu oyla      10      7  
Soru? 17 Ekim 2018 Çarşamba 16:18

İzmir'de devletin arazilerinin planlamasını kim yapıyor? Örneğin Çandarlı limanının oradaki arazilerin planlamasını kim yaptı? Son günlerde millet arasında bu soru hayli soruluyor. Merak ettim.

Yorumu oyla      11      7  
bırakın Chp yi 17 Ekim 2018 Çarşamba 15:40

Bırakın Chp'yi eleştirmeyi ilçe kongrelerinde Chp bizim yanımızda solda sıfır kaldı. İlçe kongrelerinde isteyen aday olamıyor, aday olanlar ve onu destekleyen delegeler ikna(!) ediliyor, bazı ilçe kongreleri iptal ediliyor, il kongresi yapılmıyor atama ile il başkanı oluyor.Önce herkes kendi kapısının önünü süpürsün.

Yorumu oyla      14      7  
Ak Parti'li 17 Ekim 2018 Çarşamba 15:34

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI ÇOK SEVEN BİRİSİ OLARAK MAALESEF AK PARTİ'NİN İZMİR DE KAZANMASININ OLDUKÇA ZOR OLDUĞUNU SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM. SEBEBİ İSE AK PARTİ'Lİ İDARECİLERİN VATANDAŞTAN UZAK, DEĞİŞİK BİR TUTUM SERGİLEMELERİ VE BU TUTUMDA ISRAR ETMELERİ. AYRICA KAMU KURUMLARININ BAŞINDAKİ İL MÜDÜRLERİ MAALESEF SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDE DEĞİLLER. ACİLEN KÖKLÜ BİR DEĞİŞİKLİĞE GİDİLMELİ. BU DEĞİŞİKLİK YAPILIRKEN LİYAKAT'A ÖNEM VERİLMELİ , KESİNLİK İLE BİR İL MÜDÜRÜ'NÜN KARDEŞİ BİR İLİN İL BAŞKANI OLSA BİLE SIRF BU YÜZDEN O MAKAM DA OTURTUL-MA-MA-LI. BU TUTUM DEVAM EDERSE AK PARTİ'MİZ ZARAR GÖRMEYE DEVAM EDECEKTİR. SAYIN AYDIN ŞENGÜL'ÜN 5-6 TANE İZMİR İLÇELERİNDEKİ 6. OLAĞAN KONGRE KONUŞMALARINI DİNLEDİM. BELKİ FARKINDA DEĞİL KENDİLERİ AMA, HEPSİ ÇOK SERT KONUŞMALARDI. BU TUTUM AK PARTİ'Lİ GÖNÜLDAŞLARI BAYAĞI KÜSTÜRDÜ. AK PARTİ'NİN İZMİR'İ ALMASI ÇOK ZOR AMA KESİNLİK İLE İMKANSIZ DEĞİL. SEÇİME DAHA 6 AY VAR. DOĞRU BİR SEÇİM POLİTİKASI İLE HERŞEY DEĞİŞEBİLİR. MHP İLE YAPILACAK BİR SEÇİM İTTİFAKI BİLE AK PARTİ'Yİ CHP'YE ANCAK 1 VEYA 2 PUAN YAKLAŞTIRIR. ÇOK İYİ ÇALIŞILMALI, ÖZELLİKLE AK PARTİ İL VE İLÇE BİNALARINA GELEN VATANDAŞLAR İLE BAŞTAN SAVMA VE SAMİMİYETSİZ BİR ŞEKİLDE İLGİLENİLMEMELİ , SAMİMİ OLUNMALI, SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDE OLUNMALI .

Yorumu oyla      24      5  
hazır kıta 17 Ekim 2018 Çarşamba 15:32

Pazar ve market fiyatları, doğalgaz ve elektrik zamları, enflasyon işsizlik, külliye-vıp jumbo jet makam araçları-Marmarise yazlık saray- İzmir'e 1 metre bile metro yapmamışken, Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarına hala Ak Parti seçmeni bile kızıyorken, ilçe kongrelerini ve il atamasını unutmamışken nasıl hazırlık bu anlamadım?

Yorumu oyla      16      7  
volkan 17 Ekim 2018 Çarşamba 14:55

meydana cikip yapilmayan otogar metroyu, candarli limanini bitmeyen cevre yolunu, Bornova opera binasini ,sehir hastanesini,hizli trenini mi anlatacaksiniz? bence siz izmirden hic oy istemeyin zararli cikarsiniz

Yorumu oyla      14      5  
Gürkan 17 Ekim 2018 Çarşamba 12:41

CHP konusunda söylediklerine katılıyorum ancak AKP neye , kime göre hazır ? Hızlı tren, metro, kentsel dönüşüm ... nerede ? 16 yıllık iktidarın İzmir' den aldığı belli, yaptığı belli. İnsanlar neden oy versin? "Oy ver, yapalım" anlayışı olduğu sürece bu böyle gider.

Yorumu oyla      15      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in eski vekili Büyükşehir'e aday mı gösterilecek?
Akşam Gazetesi yazarı Emin Pazarcı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
Rezidans neden aranmadı? Bakan Soylu açıkladı
Kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için değerlendirmede bulunan İçişleri ...
MHP Torbalı'da kadınlar kahvaltıda buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu ...
 
CHP'li Sertel'den flaş iddia: İzmir'in tarihi karakolunda bayrak krizi!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Basmane Polis ...
Kılıçdaroğlu 29 Ekim'de İzmir'e geliyor!
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
O meclis üyesinden 2019 ilanı: 10 yıldır Konak için hazırlanıyorum!
Konak Belediyesi Meclis Üyesi Murat Erginci, Belediye Başkan Aday Adaylığını ...
 
CHP, Menderes’te Anık’ı mı aday gösterecek?
Menderes’te CHP’nin adayı olarak sahaya sürüleceğinin iddia edilmesi karşısında ...
CHP’de iki belediye başkanı ‘devam’ kararı verdi!
Menemen Belediye Başkanı Şahin ve Urla Belediye Başkanı Uyar, 2019’da ...
CHP’li Balcı’dan ilginç adaylık açıklaması: Düşünmüyordum, aniden oldu!
Karşıyaka Üyesi olan Kadın Kolları Başkanı Balcı, Urla’dan aday adayı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva