HABERLER>POLİTİKA
18 Ocak 2019 Cuma - 14:52

AK Parti Bayraklı Adayı Aslan: Başkanlık makamını kaldıracağım!

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan Bayraklı Belediyesi’nin sadece başkanlık makamı olarak kullanılan 8. Katını kaldırıp kafe ve restoran olarak sosyal tesise çevireceğini söyledi. Aslan, “Belediyede asansör sadece 7. kata çıkıyor. Koruma duvarı ve özel izinle giriliyor” dedi.

AK Parti Bayraklı Adayı Aslan: Başkanlık makamını kaldıracağım!

EGEDESONSÖZ-  Yerel seçim öncesinde AK Parti’nin Bayraklı’ya aday olarak gösterdiği isim olan Ali Aslan çalışmalara başladı. Partinin İzmir’deki kurucuları arasında yer alan ve uzun yıllar Bayraklı’da ilçe başkanlığı yapan Aslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı toplantıda aday olarak ilan edilmişti.

Bayraklı’ya yönelik projelerini anlatan AK Parti Adayı Aslan, ilçenin ciddi sorunları olduğunu söyledi. Belediye başkanı seçilmesi halinde ilk işinin koruma duvarları ve özel izinle girilebilen 8. Katını ortadan kaldırmak olduğunu belirtti. Aslan, “Biz göreve geldiğimizde belediye binasının en üst katında bulunan başkanlık makamını kaldıracağız. O kat tamamen halka sosyal amaçlı kullanılmak üzere kafe-restoran gibi sosyal tesis olacak. Başkanlık makamını zemin ya da daha alt katlara alacağız. Şu an belediyedeki 7. kata kadar çıkan asansörü herkes bilir. Onu kaldırıp, 8. kata kadar herkesin çıkabildiği bir sosyal tesise çevireceğiz. Çünkü belediyenin tamamındaki faaliyetler ancak 7. Kata kadar geliyor. Başkana ayrılmış özel bir kat var. Burada koruma duvarları olduğu için özel izinle girebiliyorsunuz. Makamlar ve mevkiler şahısların değil halkın olacak” diye konuştu.

BELEDİYE BORÇ BATAĞINDA
CHP’li Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın 2009’da kurulan belediyeyi tamamen kendisinin şekillendirdiğini anlatan Aslan, “10 yıl önce Bayraklı’da kasası dolu bir belediye kuruldu. Belediyenin tüketim anlayışı nedeniyle, kaynak üretilmediği gibi istihdam da yaratılmadı. İşçi alımları ve personel istihdamı da düzenli yapılmadı. Hatta biz başkanın belediyeye aldığı işçileri kendi özel işlerinde bile zorla çalıştırdığını biliyoruz. Biz belediyenin bütçesine kendi gözümüz gibi bakarız. Belediyede 1 liraya alınacak şeyler 10 liraya, 10 liraya alınacak şeyler 100 liraya alındı. Ve dolu kasası olan ve borçsuz olan belediye şu anda 160 milyon lira civarı borcu, 40 milyona yakın SGK borcu, ayrıca kamulaştırmalardan dolayı vatandaşlarla olan davaları var. Şu an Bayraklı Belediyesinin tüm mal varlıkları üzerine haciz var ve hiçbir şey yapılamıyor” dedi.

BELEDİYE VAR BAŞKAN YOK!
Bayraklı’nın hizmete ihtiyacı olduğunu belirten Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bayraklı’nın kent meydanı yok, törenler cadde üzerindeki kaldırım kenarında yapılıyor. Bir de Atatürkçülükten bahsediyorlar. Biz gerçek Atatürkçü olduğumuzu hizmetlerle göstereceğiz. Acilen kent meydanı yapacağız. En güzel yerine de Atatürk büstünü koyacağız. Bayraklı halkı orada gelip törenlerini yapacak. Ne Bayraklı Belediyesi ne de Büyükşehir Belediyesi Bayraklı’ya bir kent kimliği kazandıramadılar. Bayraklı,  belediyesine kavuştu ama başkanına kavuşamadı. Doğru düzgün bir başkan olsa, Bayraklı bugün kimliğine kavuşmuş olurdu. Biz göreve geldiğimizde Turan bölgesi yat limanı olarak cazibe merkezi olacaktır. Turan’ın arkasındaki askeri bölge millet bahçesi olacak. İşte Bayraklı’nın gerçek kimliği bunlarla birlikte ortaya çıkacak. İzmir’de ulaşım sorunu kördüğüm olmuş durumda. Konak’a gideceğimiz zaman tramvayla mı gideceğiz, otobüsle mi gideceğiz, artık elimizi iki başımızın arasına alıp nasıl gideceğiz diye düşünüyoruz. Ulaşım kabusa dönüştü. Bayraklı’da sosyal etkinlikler, yollar, ulaşım gibi bir çok konuda eksiklikler var. Bayraklı’da insanlar sabah evlerinden çıkamıyor akşam evlerine dönemiyor. Bayraklı’nın çok ciddi bir bütçesi var ama bu hizmete dönüşmüyor. Pazaryeri konusunda bile yaşanan mağduriyetin mimarı mevcut belediye başkanıdır. Şimdi kurduğumuz ekiple, pazaryeri konusunda en doğru çözümü araştırıyoruz. Araştırma tamamlandığında projemizi paylaşacağız. Bu konuda Özkanlar halkı ne diyorsa o olacak, çözüme muhakkak kavuşacak. İzmir’de artık dengeler değişecek. İzmir artık hizmete susamış durumdadır. Bu hizmetler de AK Parti ile gelecektir”

 
Muhterem Nur hakkında suç duyurusu!
 
"Beyaz eşyada ÖTV kalıcı olarak kaldırılmalı"
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Boş Lafı Kes 19 Ocak 2019 Cumartesi 11:36

Yok koruma duvarı var mış yok 8. Kata asansör çıkmıyormuş. Ya bilmesem vaybe diyeceğim ama hepsi palavra. Binada 4 asansör vardır. Bunlardan 2 si 7 dinci kata kadar. Birtanesi 8. Kata kadar. Diğeri sadece 2 ve 8. Kata çıkar. DAHA Belediyenin içini bilmiyor Bi de Başkan Olacakmış.....

Yorumu oyla      10      6  
sadede 19 Ocak 2019 Cumartesi 03:41

Kısa kes, talimatla bıyık bırakacak mısın sen de? Yandaşınız olan İzmirgaza neden gecekondulara gaz vermediğini soracak mısın? Ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları devam edecek mi yoksa kuran kursları mı açacaksın? Bunlara cevap ver! Sendikayı belediyeden atacak mısın? CHPlileri işten atacak mısın? Partilileri işe alacak mısın?

Yorumu oyla      11      6  
Hasan Kocadev 18 Ocak 2019 Cuma 21:49

Ali Bey Bayraklı''da sadece 8 ay ilçe başkanlığı yaptı. Yıllarca demissiniz de ... Bir de her ne kadar 5 sene meclis üyesi yapılmış ise de 14-15 sene önce Mavişehire taşınmış ve orada oturmuştur. Akp nin Bayraklıda altmış bin yetmiş bin oyu var ya, içlerinde bitane bile aday bulamadılar mi da Mavişehir den aday gösterildi

Yorumu oyla      12      6  
Eşref 18 Ocak 2019 Cuma 21:46

Başkanım bayraklının, alpaslan, cengizhan,çiçek,erenler, bölgesine 500 mt yakınında 10 yıldır doğal gaz varken bu mahallelere yıllardır doğalgaz getirilemiyor. Halk elektrik faturasından perişan halde. Bazı illerde artık köylerde dahi doğalgaz getrilmişken, bayraklının bu bölgesi KÖY olmaktan kurtulamadı. İnşallah siz çözersiniz.

Yorumu oyla      11      7  
Kemal 18 Ocak 2019 Cuma 20:10

Sayın başkan hasan karabağ 2012 yılı son meclis oturumunda partinizin meclis üyekerini dövdürdü sizler basında bu olayı güxzel işldiniz dayak olyı yargıya taşındı 2014 secimlerinde sizin içe başkanınız özgür bey biz hasan karabağla siyasi pazarlık yaptık davayı geri cektik dedi .zaten partinizin meclis üyrleri hasan karabağla kol kola geziyor partinizden istifa edip chp ye gecen meclis üyesi sorunları sen cözersin inşallah.

Yorumu oyla      12      5  
Nurizade 18 Ocak 2019 Cuma 16:09

Sayın Aslan çok haklı. 10 yıl önce Bayraklı belediyesi kurulduğunda Karşıyaka Belediyesi''nin tüm hurda makineleri, beğenilmeyen memur ve işçileri, Bayraklı da bulunabilen tüm depo ve bodrum katlarında hizmet verilerek bugünlere gelindi.

Yorumu oyla      12      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti'li aday ağlayarak istifa etti: Haksızlık, vefasızlık
Gümüşhane’nin Kelkit İlçe Belediye Başkanı AK Parti'li Ünal Yılmaz, yeniden aday ...
MHP'nin Datça ve Ortaca adayları belli oldu
MHP'nin, Muğla'nın Datça ilçe belediye başkan adayı Feyzullah Gülada, ...
Soyer ve Batur Ankara yolcusu
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında ismi öne çıkan Seferihisar ...
 
CHP adayı Karakayalı’dan Başkan Uğurlu’ya 'cami' eleştirisi: Cemaati teleferikle mi taşıyacaksın?
Kemalpaşa Belediyesi’nin eski Başkanı CHP’li Karakayalı, AK Partili Başkan ...
'Terörist bataklığını kurutana kadar durmayacağız'
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, Türkiye'nin Suriye'deki "terörist ...
CHP'li Beko'dan 'İZBAN' açıklaması: Grev hakkının gasp edilmesi...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'tek adam' eleştirisinde bulunan ...
 
CHP'li Kılıç: İzmir'de belediyeler değil TOKİ sorgulanmalıdır
CHP İzmir Milletvekili Kılıç, TOKİ’nin bugüne kadar Türkiye genelinde ...
Kemalpaşa'da Cumhur İttifakı tek yürek
AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından ...
İzmir'in seçmen röntgeni: Tüm ilçelerde şaşırtan oranlar!
CHP Parti Okulu İzmir Koordinatörü Abdullah Aydemir, kentteki toplam seçmen ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva