HABERLER>POLİTİKA
22 Ekim 2015 Perşembe - 10:34

AK Parti Adayı Kaya’dan 3 ilçede yoğun mesai

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Balçova ve Buca ilçelerinde seçmenlerle bir araya geldi, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Adayı Kaya’dan 3 ilçede yoğun mesai

Temasları sırasında önemli açıklamalarda bulunan Kaya, "AK Parti'nin tek başına iktidarda olduğu dönemde atılan adımlar ve yapılan reformlar sayesinde, bugün Güçlü, Büyük ve Yeni Türkiye'den bahsedebiliyoruz. Bundan sonraki dönemde de ülkemizin ve milletimizin umudu olduğumuzun bilincindeyiz. Milletimizin istikbalini, menfaatlerini ve bize yüklediği emaneti kutsal kabul ederek hassasiyetle muhafaza etmeyi sürdüreceğiz. Biz bu sebeple, artık 'mesele memleket meselesi' diyoruz" dedi.
 
Söylediğimizi yaptık, yapamayacağımızı söylemedik 
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Balçova ve Buca ilçelerinde bir dizi ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürdü. Bölgesindeki ilçeleri tek tek gezerek vatandaşlarla kucaklaşan, sorunları yerinde tespit eden, hedeflerini ve projelerini anlatan AK Partili Mahmut Atilla Kaya, memleketi Torbalı'da yoğun bir program geçirdi. Güne Torbalı Korucuk Mahallesi'nde başlayan, vatandaşlarla kahvaltı sofrasında buluşan Kaya, burada önemli mesajlar verdi. AK Parti'nin ülkeye önemli eserler kazandırdığını ve büyük hizmetler yaptığını hatırlatan Kaya, milletin hizmetkarı olarak yeni dönemde de gece-gündüz çalışmak için hazır olduklarını ifade etti.



Söylediklerini yaptıklarını, yapamayacaklarını da söylemediklerini belirten Kaya, "Hükümetlerimiz döneminde elde ettiğimiz başarılar, hedeflerimizi daha yükseklere taşımakta, kararlılığımızı güçlendirmektedir. Türkiye'ye kazandırdığımız kalıcı eserler, halkımıza sunduğumuz hizmetler ve geleceğe dönük yatırımlarımızla konuşulduk. Söylediğimizi yaptık, yapamayacağımızı söylemedik. Böylece güveni inşa ettik ve sağlamlaştırdık. Geleceğimizin teminatı çocuk ve gençlerimizin dilinde; esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, memurumuzun, sanayicimizin kendine güvenen bakışlarında; kadın ve erkek tüm halkımızın gönlündeyiz. Sadece vatandaşlarımızın değil, yakın coğrafyamızda ve bu coğrafyayı aşan pek çok yerde gurbetçilerimizin, kardeşlerimizin, yeryüzünün en ücra köşesinde varlık mücadelesi veren mazlumların ve tüm insanlığın duygudaşı ve hakkaniyet umudu olmayı sürdürüyoruz. 1 Kasım seçimlerine doğru tüm gücümüzü milletimizden alıyor, milletimizin hayır dualarıyla yeni bir heyecanın perdesini aralıyoruz. Amacımız daha güçlü, saygın, müreffeh, demokratik ve özgür bir Türkiye'ye ulaşmak; ekonomisi, bilim ve teknolojisi, siyaseti, sosyal ve kültürel hayatı ile örnek alınan bir ülke olmaktır. Bu dönemde de, Türkiye, güven ve istikrar ortamında ekonomisini daha da güçlendirecek, daha rekabetçi ve daha yenilikçi bir ortam oluşturacak, demokratik standartları yükseltmeye devam edecek, çokluk içinde birlik ve kardeşlik çerçevesinde 2023 hedeflerine emin adımlarla yürümeyi sürdürecektir" dedi. 
 
Türkiye büyümeye devam edecek
Torbalı ziyaretleri kapsamında Helvacı, Ormanköy ve Dağtekke mahallelerinde seçmenlerle bir araya gelen Kaya, ardından Buca'ya geçti. Buca'da yoğun bir mesai harcayan AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, burada İnkilap Mahallesi ve Forbes Caddesi üzerinde hizmet veren esnafları ziyaret etti, vatandaşları dinledi. AK Parti olarak her şeyden önce millet dediklerini, milli iradenin sözü ve kararının her şeyin önünde olduğuna inandıklarını belirten Kaya, "Siyasetimizi 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' ahlakı üzerine, uygulamalarımızı 'adalet mülkün temelidir' şiarına dayalı kuran bir geleneğe sahibiz. Geçmişte kargaşa ortamından beslenen ne kadar odak varsa, hepsiyle ayrı ayrı mücadele ettik. Türkiye'nin en çok ihtiyacı olan istikrar ve güven ortamını tesis ettik. İnsanları birbirine güvenen toplumların, engelleri aşıp daha ileri seviyelere hızla ilerleyeceğine yürekten inandık. Bu inançla demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacak önemli aşamalar kaydettik. AK Parti iktidarları olarak her şeyden önce millet dedik, milli iradenin sözü ve kararı dedik. Vesayetin her türlüsüne en başından itibaren hayır dedik. İster bürokraside olsun ister sosyal hayatta, halkımızın ayağına pranga vuran her türlü anti demokratik yapı ile mücadeleyi bir görev bildik. Önümüzdeki dönemdeki temel amacımız, yine insanı merkez alan bir anlayış içinde Yeni Türkiye'yi her alanda kaliteli bir biçimde büyütmek ve güçlendirmek olacaktır" şeklinde konuştu. Ziyaretlerine gece geç saatlere kadar devam eden Kaya, Buca'daki temaslarının ardından Balçova'ya geçti.

Buradan da Torbalı'ya bağlı Ayrancılar ve Yazıbaşı'ya geçen Kaya, programına devam etti.

 
Fitch’ten kritik Türkiye açıklaması
 
Buca metrosunda 2.önemli adım: Kaç firma teklif verdi?
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
seval kökçin 22 Ekim 2015 Perşembe 11:02

vatan millet sevdası davası bu olsa gerek. çalışkanlığı ile takdir topluyor gerçekten

Yorumu oyla      14      8  
Turan Karayel 22 Ekim 2015 Perşembe 10:59

Seçilmesi garanti olup. İkinci sıradan aday olmasına rağmen Ben bu kadar çalışan bir adam görmedim. Valla helal olsun. Bravo atilla kaya

Yorumu oyla      17      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HDP'nin İzmir adayı pazarda yeşillik satıyor
HDP'nin İzmir'de 2'nci bölge 12'nci sıradan milletvekili adayı gösterdiği ...
HDP İzmir seçmenlerini memleketine gönderiyor!
HDP, İzmir'de yaşayıp diğer şehirlerde oy kullanacak seçmenleri için kampanya ...
MHP Adayı Şahin: Hiçbir yaşlı aç, açıkta ve muhtaç olmayacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı ...
 
6 saatlik MGK sonrası yazılı açıklama
Milli Güvenlik Kurulu'nun (MGK) ekim ayı olağan toplantısı sona erdi.
Yıldırım memleketinde konuştu: Bu topraklarda size ekmek yok
Erzincan'da konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Ak ...
Kılıçdaroğlu İzmir'in sanat merkezinden ülkeye seslendi!
CHP Genel Başkanı Aydın temaslarının ardından kente geldi. Kılıçdaroğlu ...
 
İTO’da 1 Kasım zirvesi: Böke, Turhan ve Vural ne mesaj verdi?
İzmir Ticaret Odası 1 Kasım seçimleri öncesi siyasi parti temsilcileriyle ...
Genel Başkan Uysal: Meclis'te temsil edilecek 5'inci parti DP'dir
Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Gültekin Uysal, 1 Kasım seçimlerinin ...
Vural’dan o sözlere sert tepki: Başbakan mafya reisi gibi!
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'Beyaz ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva