HABERLER>SPOR
15 Temmuz 2010 Perşembe - 00:00

Hedef Yelken ile yelkencilik daha zevkli

Yelkeni günlük yaşam stili olarak gören, kaliteli eğitim ve her alanda kusursuzluğu arayan anlayışıyla yola çıkan Hedef Yelken standart eğitim programı ile yelken eğitiminde adını kalite ile özdeşleştiriyor.’

Hedef Yelken ile yelkencilik daha zevkli

Yelkeni günlük yaşam stili olarak gören, kaliteli eğitim ve her alanda kusursuzluğu arayan anlayışıyla yola çıkan Hedef Yelken standart eğitim programı ile yelken eğitiminde adını kalite ile özdeşleştiriyor.’ İstanbul’’un en keyifli semtlerinden biri olan Kalamış’’ta iki katlı ofisi, kilitli dolap ve yelken kıyafetleri gibi hizmetleriyle hem bireysel yelken eğitimi, hem kurumsal şirketleri kendi yüksek hedeflerine taşıyacak öngörüyü sunuyor.

Yelken keyfini tattırmak, paylaşmak ve yaymak için kurulan Hedef Yelken, Türkiye’’nin usta denizcilerinden Levent Özgen kaptanlığında yelken eğitiminde kalite iddiasıyla yola çıktı. Birçok yelken okulunun faaliyet gösterdiği camiada herkesin durduğu yerin farklı olacağını belirten Şef lakablı usta denizci ’“yelken eğitiminde dünya standartlarının çok gerisinde kaldığımızı, bu seviyeye hem Türkiye yelkenciliği olarak hem de yelken eğitimi olarak yetişmek zorundayız’” dedi. İş dünyasında da uzun yılllar yöneticilik yapmış ve yelken ile onlarca şirkete ekip olma eğitimleri vermiş biri olarak şirket yönetmenin, tekne ve yelken kullanmaktan bir farkı olmadığını da ekleyerek ’“hem fırtınalardan korunmak, hem de şirket rotasını hedef doğrultusunda sabit tutacak liderler yetiştirmek çok zor, ama imkansız değil’” cümlesiyle kurumsal çözüm merkezini de açtıklarını belirtti.

Garanti: Yelken öğrenirsiniz!
Hedef Yelken, verdiği eğitime öyle güveniyor ki; garantili eğitim sloganıyla yola çıkmış. Her eğitim paketinin sonunda vaat edilen kur hedefi kapsamında seviye değerlendirme seansı yapılıyor, aynı seansta başarılı olamayan kişileri başarılı olana kadar ücretsiz denizde eğitime devam etme sözü veriyor.

Değişikliğe inanıyor!
Hedef Yelken olarak önce yaşadığımız çevreyi sonra da Türkiye’´nin yelkenciliğini olduğu yerden daha iyi yerlere taşıyabileceğimize inanıyoruz. Hedef Yelken'le tanışanların hayatlarındaki ufak değişikliklerin önemine inanıyoruz.

Yelkene inanıyor!
Amacımız olabildiğince yelkeni denizde öğrenmeniz. İşin püf noktasının denizi ve yelkeni sevmekten geçtiğini biliyoruz. Yelkenin keyfini çıkarmaya başlayınca da, fark edeceksiniz ki yelkeni de öğrenmiş olacaksınız.

Sigortalı yelken eğitim, Allianz Güvencesinde!
Yelken eğitimlerinde katılımcılara özel sağlık sigortası yapan tek kurum olma özelliği taşıyan Hedef Yelken Allianz Sigorta ile işbirliği sayesinde güvenlik hususlarında ödün vermiyor. Yelken eğitimi alan herkes eğitim sırasında doğabilecek her türlü kaza karşısında sağlık sigortasına sahip oluyor.

Hedef Yelken’’in kurucu ortaklarından Yiğit Eroğlu ’“denizin, şehir yaşamının bir parçası olması,  sadece ve sadece rüzgar, deniz ve yelken keyfinin değerini bilen bireylerin yetişmesi gerektiği, bu yargının da lüks önyargısı ile gerçekten çok uzaklaştığını’” belirtiyor. Hedef Yelken bünyesinde tekne sahiplerine teknik servis verilirken teknesi olmayanlara da çok uygun fiyatlara tekne kiralama imkanı sunuluyor.

Her biri alanında uzman yelkenciler ortak dil programıyla eğitim vermeye hazır hale getiriliyor. Eğitmene bağlı olmadan dünya standartlarında yüzyıllardır yapılan yelken eğitim sistemini örnek alan Hedef Yelken, bu bağlamda tüm dünyada geçerli sayılan sertifikalar ile de eğitim alanları ’“dünya yelkencisi’” haline getirmeyi amaçlıyor.

Yelken üniversiteli gençliktir!
Hedef Yelken’’in bir diğer artı özelliği de üniversite yelken takımlarını desteklemesi. Tüm Dünya’’da milli yelken kütüphanesinin temeli üniversite yelken takımlarına dayanıyor. Yapılan üniversiteler arası yarışlarla takım olma, spor bilinci ve yelken sevgisi aşılanıyor, gençliğin ve yelkenciliğin  sağlam temelli olması sağlanıyor. Üniversiteli yelkenciliğin önemi ’“Yelken yapmanın iki önkoşulu deniz sevgisi ve pozitif enerjidir. Üniversitelerarası yelken yarışlarına katılan üniversite yelken takımları Yelken Şenliği’’ne geliyor. Her üniversiteli yelkenci, mutlaka bir yelken hayali oluşturuyor. Hayal etmenin, Türkiye yelkenciliği için de ne kadar büyük bir iyimserlik tablosu olduğunu farketmek gerek.’”

Şehirde Bir Tatil Kaçamağı.
Şehirli insanın rahatlamak ve yenilenmek için aradığı ortam hiçte uzaklarda değil. Bu amaçla yapılan günlük yelkenli turları yada akşam ada ve yelken organizasyonları Hedef Yelken için ayrı bir önem taşıyor. Ekibinize ister motivasyon kaynağı, ister bir ödül... Şirketiniz, aileniz yada arkadaşlarınız bu anısını hiç unutamayacak. Arkadaşlarınızla Prens Adalarında kahvaltının keyfini ve değerini çok iyi bilen Hedef Yelken, sizin hayalleriniz için hizmet veriyor.

Yarışlar ve rekabet; İddialı Sporcular İçin.
Rekabetten hoşlananlar için Hedef Yelken yarışlara katılma fırsatını sunuyor. Her türlü koşulun çok hızlı değiştiği bir ortamda satranç kadar zor zihinsel kararlar almanızı gerektiren yelken yarışçılığı için ister bir yatta ekip olmanız, haftasonu günlerinizde rekabet ve ekip duygusunu tatmanız için, isterseniz de kendi arkadaşlarınızla beraber eğlenmek için her türlü yarış imkanı sağlanıyor. Yelkencilik yaşamında sayısız başarı, ödül ve çoçukluk yıllarından gelen deneyim ile Levent Özgen yat yarışçılığında kendi deyimiyle ’“hap’” yerine ’“niçin, nasıl sorularının cevablarının verilmesi gerektiğini’” belirtiyor. Deniz ve yelken; ekip olma ve rekabet adına kurumsal şirketlere yöneticilik, risk yönetimi ve insan kaynakları adına en güzel ’“oyun alanı’” ve her türlü egzersiz imkanlarını yaratıyor.

29 Ekimden Bugüne Hedef Yelken
Hedef Yelken olarak kurulusunun ardından 9 ay içerisinde, Bogaziçi Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesinden 520’’nin üstünde ögrenciğe eğitim verdi. Bireysel kursiyerler dışında ülkemizde köklü firmalardan olan PG , DOW ve Proteksan Turquoise yelken eğitimlerini Hedef Yelken den alarak denizde yollarına devam ediyorlar. Garanti Emeklilik Üyelerine sundugumuz imkanlar ile 140’’ın üstünde Garanti Bankası mensubunu ve  Garanti Emeklilik üyesinin denize ilk adımı atmalarını sagladık.

Yaş Grupları ve Eğitimlerimiz.
Eğitimlerimizde yaş grupları minimum lise ögrencileri ile sınırlı iken maksimum yaş sınırımız yok.
Eğitimlerimiz 5 ana katagori altında gerçekleşiyor.
Hedef Rüzgar Eğitimi ( Temel Yelken Eğitimi ) 12 saat sürmekte ve dilediginiz gün ve saatte  rezervasyon alarak katılabilirsiniz. Hedef Rüzgar eğitiminin ardın programlarımız özelleşmeye başlıyor ve eğer yarışçılık performans için yelkene devam etmek istiyorsanız Hedef Balon eğitimini öneriyoruz, amaç bir yat sahibi olmak yada kiralamak ise Hedef Tekne eğitimi ile yat kullanmayı ögrenebilirsiniz.
Yat yarışlarına katılmak isteyen üyelerimiz için yarış teknelerimiz mevcut tabii ki hedef başarı ise önce Hedef Yarış Ekibi eğitimi ile tam anlamıyla takım ruhu oturmus ne yapacagını bilen ekip üyeleri yetistirmek mümkün.
Üniversite öğrencileri için sundugumuz farklı eğitim programlarımız mevcut. Bu eğitimlerde hedefimiz ögrencilere uygun fiyatlarla denize çıkma imkanı sunarak Türkiyenin gelecek nesillerinde deniz ve yelken bilinci olan bireyler olmasına imkan saglamak.
Şirketlere sunduğumuz eğitim programları ve aktiviteler ile takım ruhu oluşumunu hedefliyoruz. Workshop ile şirket içi iletişimi güçlendirirken yelkeni ve denizi seven yeni bireyler yetiştiriyoruz.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hedef Yelken ile TEGV çocuklarımız denizle tanışıyor!
TEGV ile Hedef Yelken’’in ortaklaşa düzenlediği projede deniz ve yelken ...
Altay'a yeni sponsor
Ahmet Taşpınar başkanlığındaki yönetim, sponsor arayışlarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. ’
Fenerbahçe 1-0 maçı kazandı
Almanya'daki Dostluk Kupası buluşmasında ezeli rakipler futbol ...
 
Süper Lig’’te fikstür çekildi
Turkcell Süper Lig'de 2010-2011 sezonu için geri sayım devam ediyor. ...
Altay, İTO’’dan destek istedi
İzmir'in köklü takımlarından Altay Spor Kulubü Başkanı Ahmet Taşpınar ...
Dia Fenerbahçe’’de
Fenerbahçe beklenen transferi yaptı ve Nancy'nin Fransız sağ kanat ...
 
Altay'ın olmazsa olmazı para
İki adaylı kongre sonrası üyelerinin oyları ile iş başına geçen Ahmet ...
İşte derbi haftaları
Üç büyükler aynı hafta İstanbul’’da maç yapmayacak. Ayrıca, lig heyecanının ...
Kayserispor, hazırlık maçını Cangele ile kazandı
Avusturya'da kampa giren Kayserispor, yaptığı hazırlık maçında ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva