HABERLER>POLİTİKA
1 Ağustos 2015 Cumartesi - 11:44

AK Partili Doğan’dan sert teleferik tepkisi

Yaklaşık 8 yıl süren yenileme çalışmalarının ardından hizmete giren Balçova Teleferik Tesisleri açıldığı gün arıza yapınca AK Parti’den sert tepki geldi.

AK Partili Doğan’dan sert teleferik tepkisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan yıllardır teleferik özlemi çeken İzmirlilerin ilk günden arıza yapan sistemle heveslerinin kursaklarında kaldığını belirterek acilen önlem alınması gerektiğini vurguladı.

- TELEFERİK İLK GÜN ARIZA YAPTI...
 
ÖNLEM ALIN
AK Parti Grup Başkanvekili Doğan, yıllardır süren yenileme çalışmalarının ardından Balçova Teleferik tesislerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve yurtdışından gelen mühendislerin gözetiminde aylardır deneme seferlerinin yapılmakta olduğuna dikkat çekerek, “Deneme seferleri bitti teleferik hizmete girdi ve saatler sonra yolda kaldı. Şimdi İzmirli hemşerilerimiz teleferiği gönül rahatlığıyla nasıl kullanacak. İlk günden yolda kalan bir sistem ileride daha büyük arızalar yaşatır mı diye endişeleniyoruz. Bunun için ‘Yine Yeniden Teleferik’ sloganıyla teleferiği açan İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili acilen önlem almaya çağırıyoruz. Bizim en büyük servetimiz İzmirli hemşerilerimizdir. Onları yıllardır teleferikten mahrum edildi. Şimdi de yarım yamalak ” dedi.
 
HER PROJELERİ YARIM YAMALAK
Büyükşehir Belediyesi’nin her projede olduğu gibi teleferik tesislerinde de sınıfta kaldığını vurgulayan Doğan şunları söyledi: “On kilometrelik Üçyol – Üçkuyular Metro hattı 10 senede tamamlandı, İzmir Fuarı 11 yılda yarım yamalak hizmete girdi, Balçova Teleferiğinde de 8 yıl gibi uzun bir zaman yenileme çalışması sürdü. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kocaoğlu artık bunu alışkanlık haline getirmiştir. Biz ne yaparsak yapalım, ne kadar sürerse sürsün İzmir halkı bize oy verecektir mantığı eskide kalmıştır. Artık kıymetli hemşerilerimiz neyin yapılıp yapılmadığını biliyor. İzmir’deki beceriksiz ve basiretsiz belediyecilik anlayışının en büyük göstergesi yıllar süren ve tamamlanamayan projeleridir.”

 
İzmir’deki karakol mülteci kampına döndü!
 
Bandırmada huzur operasyonu: 30 gözaltı
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
2 Ağustos 2015 Pazar 14:11

Bünyamin arkadaşım belediyecilik bizim işimiz diyenlerin yaptıkları da ortada diye yazıyor. Yoksa banane diğer şehirlerden.

Yorumu oyla      12      5  
Neo-chp hüloooğh'su 2 Ağustos 2015 Pazar 12:18

1 yılda bitirilip tekrar açılacaktı. 8 yıl sürdü. Olsun. İzmir Aziz'dir Aziz kalacak.

Yorumu oyla      14      6  
Bünyamin 2 Ağustos 2015 Pazar 12:05

Ne kadar da Partizan bir tavrınız var arkadaş lar bizene istanbul dan ankaradan bize o projeler bir izmirli olarak ne fayda verir ne zarar savunma yapacak biseyiniz kalmayinca hemen basliyosunuz onlar boyle yapti bunlar boyle yapti Arkadaş onu bunu bırakın biz bu Aziz Kocaoğlu ve beceriksiz ekibini ne yapalım onu düşünelim.

Yorumu oyla      12      6  
Doğruya doğru 1 Ağustos 2015 Cumartesi 18:30

tesisler çok güzel olmuş.. Beğendim. Her sistemde ufak arızalar olabilir. Bir bardak suda fırtına koparanlar marmaraydaki ankara çayyolu metrosundaki arızalara da baksın. Sistem güvenli olmasa uluslararası kuruluşlar da odalar da sertifika ve ruhsat vermez.. Her makina böyle küçük hatalar yapabilir. Resmin büyüğüne bakalım. İzmir harika bir mesire alanı kazandı. Girişi ayrı tepesi ayrı güzel olmuş. Emeğin kıymetini bilmek lazım. Emek verenlerin eline sağlık..

Yorumu oyla      17      13  
1 Ağustos 2015 Cumartesi 16:44

IBB nin yaptığı her projeyi karalama derdine girmişler. Gemiler, metro, fuar, tramvay, teleferik ... yahu akpli ankara Belediyesi yıllardır her seçim öncesi fuar alanının temelini atar sonra unutur, raylı sistem yapmaz, teleferik yapar sürekli arızalı ... bir kerede bir proje için tebrik edin. Fuar alanı için çivi mi çaktınız da eleştiriyorsunuz? Nerede İzmirli iş adamları? 1 lira mi verdiler? Istanbul a kongre merkezini devlet yapar, izmire gelince yok diye belediye eleştirilir. Buyrun kongre merkezini de siz yapın.

Yorumu oyla      20      13  
1 Ağustos 2015 Cumartesi 16:05

Metroya nasıl gönül rahatlığı ile kullanıyorsak bunu da öyle kullanacağız. Bu arada istanbul da metro yaparken patır patır apartmanları yıkıyor sizinkiler. Bu nasıl iş? Izmir de radye patlayınca gelen Hollandalı ekip gelmiş. Sabah olum tuneli diye haber yapacak mı?

Yorumu oyla      20      14  
1 Ağustos 2015 Cumartesi 15:55

Fuar kavşağı için hem izin verme hem de yarım açıldı de! Vay be!

Yorumu oyla      19      12  
1 Ağustos 2015 Cumartesi 15:53

Konak Tüneli'ne tek şerit yeter diye kapanmıştır :) yoksa seçim için yarım yamalak açıldığı için değil.

Yorumu oyla      24      10  
1 Ağustos 2015 Cumartesi 15:48

Bursa da teleferikte ( yeni açılan ) insanları 5 saat çamaşır gibi hava da bırakan da chp idi değil mi? 😀 ankara da açıldı, insanlar 1,5 saat hava da asılı kaldı. 😀 onlar konuşur ak parti yapar.

Yorumu oyla      24      11  
Sorumluluğu hisseteme eksikliği mi? 1 Ağustos 2015 Cumartesi 14:50

İnşaat sekiz yıl sürsün...hizmete girdiği ilk gün zannederim 19:30'dan sabaha kadar arıza nedeniyle kapatılsın.Kabinlerden kurtarılanlar... yukarıda kalanlar... aşağıda kalanlar...kursaklarda kalan kutlamalar.Titanik'in ilk seferinde batması gibi bir şey. Bereket can kaybı yok.Şimdi,vicdanen, bu arızadan/kazadan, her neyse, Sayın Kocaoğlu'nu sorumlu tutamıyorum.Kendisi her yerde olamaz ve herşeyi kendi yapamaz.Fakat Sayın Kocaoğlu'nu, bu ve benzeri olaylara sebebiyet veren, sorumluluklarını yüreklerinde hissetmeyen bürokratları koruduğu için, bu kişileri motive edemediği için sorumlu tutuyorum.Hadi buyrun bakalım, yeni telefiriğin açılışının tüm güzelliği, heyecanı yok edildi.İBB'nin muhalefeti kendi içinde sanki.Bilal Doğan'a hiç gerek yok!

Yorumu oyla      24      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in tarihi kentinde ‘içki kararı’ tartışması!
İzmir’in Ödemiş İlçesi'nin Aydınoğulları Beyliği'ne başkentlik yapmış ...
Demirtaş’tan o soruya yanıt: AA’nın haberini teyit ettiğimi…
Anadolu Ajansı dün duyurduğu haberinde PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlarda ...
Başbakan Davutoğlu Washington Post'a yazdı!
Başbakan Davutoğlu, Washington Post'ta yayınlanan makalesinde, Türkiye'yi ...
 
MHP’li Koç’tan çözüm süreci çıkışı!
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Murat Koç, son günlerde ...
Kılıçdaroğlu: AKP’yle kuramazsak üzülürüm
CHP Genel Başkanı “Türkiye’nin çıkarları için her türlü ödünü vermeye ...
Demirtaş: Hanginiz evladınızı feda ediyorsunuz?
HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, ülkenin savaşa sürüklenmek istendiğini ...
 
Azınlık hükümeti tartışması: AK Parti ve CHP’den ilk tepkiler
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, azınlık hükümetiyle seçime gidilebileceği ...
Davutoğlu’ndan sürpriz açıklama: MHP ile…
Başbakan Ahmet Davutoğlu, televizyonlarda yayınlanan "Yeni Türkiye Yolunda" ...
Bakan Eroğlu: Kandil'i tamamen imha edeceğiz!
Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Veysel Eroğlu, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva