HABERLER>POLİTİKA
31 Temmuz 2015 Cuma - 17:29

Bakan Eroğlu: Kandil'i tamamen imha edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Veysel Eroğlu, Türkiye'nin bıçak kemiği anlayışıyla terör örgütlerine karşı operasyonlar yaptığını belirterek, "Bunların inlerini, Kandili tamamen imha edeceğiz. PKK ve onun arkasındakiler silah bırakmadıkça, silahlarını gömmedikçe bu operasyonlar devam edecek" dedi.

Bakan Eroğlu: Kandil i tamamen imha edeceğiz!

Bakan Veysel Eroğlu Kütahya Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen, 120 milyon lira maliyetli 20 tesisin toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Eroğlu yaptığı konuşmada çözüm sürecini PKK terör örgütünün istismar ettiğini söyleyerek şöyle devam etti: "Daha dün Salihli'deki Mehmet Uyar polis kardeşimizin şehadeti vesilesiyle cenazesine iştirak ettik. Bir hafta önce bir başka şehidimiz gelmişti. Bugün de ikindi namazında Çivril'de bir şehidimiz var. Dün 3 askerimiz, 1'i subay 2'si er asker kardeşimiz olmak üzere kahraman askerimizi şehit ettiler. Artık Türkiye Cumhuriyeti bıçak kemiğe dayandı anlayışıyla gereken operasyonu yapmaya karar verdi. Bunların inlerini, Kandili tamamen imha edeceğiz. PKK ve onun arkasındakiler silah bırakmadıkça, silahlarını gömmedikçe bu operasyonlar devam edecek. Hepimiz şahadet şerbeti içmeye hazırız."
 
http://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2015_07/2015_07_31/7c93e24019eb1fa6464b2257ad46fa67.jpg

Türkiye'nin PKK'nın yanısıra IŞİD ve DHKP-C terör örgütleriyle de aynı anda mücadele ettiğini söyleyen Bakan Veysel Eroğlu, "Üçlü bir tezgah. DEAŞ denilen bir terör örgütü. Bunlar hain. Çünkü o kadar büyük zulüm yapıyorlar ki dikkat edin Müslümanları öldürüyorlar. Allah Allah deyip Müslümanları öldürüyorlar böyle bir anlayış olur mu? Tamamen üst akıla hizmet ediyorlar. Onu harekete geçirdiler. Sınırda bir askerimizi şehit ettiler. Arkasından Suruç hadisesi. PKK bu sefer başladı. Askerin yolunu kesmeye başladı. Zaten daha önce de çok sayıda yol kesme adam kaçırma gibi faaliyetleri vardı. Silahları da bırakmadılar. PKK harekete geçti bir de şehirlerde DHKP-C terör örgütü harekete geçti. Aynı anda Türkiye'nin önünü kesmek isteyen üç tane terör şebekesi harekete geçirtildi. Ama biz de aynı anda üç hedefe gereken müdahaleyi yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Aynı anda bütün terör örgütlerinin inlerini kahraman ordumuz Türk silahlı kuvvetleri, emniyet güçlerimizle hoplattık. Artık milletimiz huzur istiyor. Son teröriste kadar bu mücadelemiz sürecektir. Geri dönüş yok. Bunu da böyle bilin, bütün dünya böyle bilsin" diye konuştu.
 
Hükümetin görevinin başında olduğunu belirten bakan Eroğlu, "Terör örgütü saldırılara neden başladı? Dediler ki şu anda geçici bir hükümet var. Hükümet geçici olduğu için şu anda hareketlerimizi, saldırılarımızı yapalım. Hükümet geçici olduğu için cevap veremez. Ama hükümet dimdik ayakta. Son saate kadar, son saniyeye kadar ayakta. Ne gerekiyorsa yapacağız. Koalisyon hükümeti kurulacak ya da seçim olacak diye bakmadık. Yatırımlara hizmetlere devam ediyoruz" dedi.(dha)
 

 
Polise roket attılar, evin çatısına düştü
 
Karadeniz'de vahşet: Tartıştığı komşusu v kızını..
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
m.y. 1 Ağustos 2015 Cumartesi 11:16

"terör örgütü neden tekrar başladı" neden acaba?HDP. barajı geçmeseydi. çoğunluk AKP. hükümeti çözüme devam edecekti. ama HDP. barajı geçip AKP. çoğunluğu alamayınca ve hdp. "seni başkan yaptırmayacağız" deyince saraydaki "tahrik" oldu ve çözüm sürecini bitirdi. nedeni budur.yani iktidar hırsı.

Yorumu oyla      14      5  
muhalif 1 Ağustos 2015 Cumartesi 11:13

incirliği Amerikaya açtınız ve Işida karşı koalisyona yeni girdiniz.bu kapsamda ABD. kandili imha etmenize izin vermez, bunu seçim malzemesi yapıp atmayın. millet artık yemiyor.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
2 CHP’li vekile daha fezleke
7 Haziran seçimlerinin ardından TBMM'nin açılmasıyla birlikte Meclis'e ...
Flaş! Demirtaş’tan Erdoğan ve Davutoğlu’na suç duyurusu
Selahattin Demirtaş, Erdoğan ve Davutoğlu hakkında 'yargı bağımsızlığını ...
CHP'li Bayır'dan Davutoğlu'na 'OHAL' sorusu!
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır son on gündür yaşanan gelişmeler ...
 
Flaş: Türkiye’den Irak’a çok sert tepki!
Irak'ın, Tükiye'nin Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine yönelik operasyonları ...
Abdullah Gül 'AK Parti-CHP'yi işaret etti!
Abdullah Gül, cuma namazı çıkışında gazetecilerin soruları üzerine en ...
ABD’den Türkiye’ye YPG yalanlaması
ABD Dışişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç'in "YPG ...
 
HDP’li Uğur: Sandık için insan hayatını feda etmeyiz
HDP İzmir İl Başkanı Cavit Uğur, ülkede gerginlik ve çatışmanın tırmandırıldığını, ...
Flaş! Davutoğlu: Silahlar bırakılana kadar operasyon!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Çatışmasızlık, 2013 mayısında söylediğiniz ...
CHP İzmir Milletvekilleri ‘Gökçek’in kehaneti’ için ne dedi?
CHP İzmir milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bir Mayıs, çok renk…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
47 yıldır karanlıktaki 'katliam!'
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva