HABERLER>EKONOMİ
20 Kasım 2015 Cuma - 13:35

007'nin süper arabası İzmir vitrininde!

İngiliz lüks otomobil devi Aston Martin, Türkiye’deki ikinci satış ofisini İzmir’de açtı. D&D Motorlu Araçlar tarafından Folkart’ta açılan showroomda James Bond ortaklığı için dünyada 150 adet üretilen Aston Martin DB9 GT Bond Edition İzmir’de talibini bekliyor. Özel üretim otomobil, 538 bin Euro fiyatıyla dünya piyasasıyla aynı anda satışta.

007 nin süper arabası İzmir vitrininde!

Onur DENİZ/EGEDESONSÖZ - İngiltere’nin ünlü otomobil markası Aston Martin, Türkiye’deki ikinci showroomunu İzmir’de açtı. İstanbul Yeniköy’deki showroomun ardından Aston Martin satış ofisi Folkart Towers’ta açıldı.

Folkart’ta 300 metrekarelik alanda açılışı gerçekleşen satış ofisinde biri dünyada sadece 150 tane üretilen, James Bond’un son filminde kullandığı Aston Martin DB9 GT Bond Edition olmak üzere toplam 25 farklı model bulunuyor.

İZMİR’DE 4 SATIŞ HAZIR
Açılış töreninde ilk olarak Aston Martin Türkiye distiribütörü D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya konuştu. Mağazanın İzmir’de önemli bir üs olacağını söyleyen Kaya, ”Kurulduğumuz günden bugüne önemli markaları Türkiye’ye getirmeye devam ettik. İzmir’e ayak bastığımız ilk günden beri bizi İzmirli yaptınız. Türkiye genelinde yıllık 25 adet satış hedefimiz var” dedi. Kaya ayrıca İzmir’de ilk olarak 4 adet Aston Martin’in siparişinin gerçekleştiğini duyurdu.



İZMİRLİ ASTON MARTİN’E SAHİP ÇIKACAKTIR
İzmir’e yapılan yatırımda ev sahipliği yapan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Aston Martin gibi bir dünya markasının İzmir’de olması bizleri ayrıca sevindiriyor. Dışarıda İzmir’e yatırım yapılmıyor gibi bir algı yaratılması bizi çok üzüyordu. Biz İzmir’in Folkart’ı hak ettiğini düşünüyorduk. İzmir’in bunu kaldırabilecek olduğu nu düşünüyorduk. Aston Martin bizim için büyük bir şans. Böyle bir markayla İzmirlileri buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Aston Martin gösteriyor ki İzmir her türlü kalitelere layık. Biz Folkart olarak bu markaları İzmir’e getirmeyi sürdüreceğiz. Tüm İzmir’in Aston Martin showroomuna sahip çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

İZMİR 5 YIL İÇİNDE ASTON MARTİN’İN YUVASI OLACAK
Açılışta konuşan Aston Martin Orta Doğu – Türkiye – Kuzey Afrika Genel Müdürü, “102 yıllık Aston Martin tarihinden kalktım buraya geldim ve burada 8 bin yıllık bir geçmişle karşılaştım. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 3-4 ay önce Aston Martin’in İstanbul’da bir satış ofisini açtık. Sayın Kaya ile önemi bir ortaklığa imza attık. Spor arabalar, lüks arabalar ve beraberinde gelen lüks yaşam tarzında bir adım attık. İzmir’de gözlemlediğim şey, yatırım için çok ilgi çekici bir yer. Sadece showroom olarak değil diğer yatırımlarda da artış olacağına inanıyorum. Aston Martin’ sadece İstanbul ve İzmir’de değil, tüm Türkiye’de ilgi görecektir. Aston Martin tarihinde yapılan en büyük yatırım bu. Önümüzdeki 5 yıl içinde Aston Martin’in yuvası burası olacak” diye konuştu.



DÜNYADA 150 TANE ÜRETİLEN DB9 GT BOND EDİTİON İZMİR’DE
İlk yayınlandığı 1952 yılından beri dünya sinemalarında gişe rekorları kıran ‘007 James Bond’ serisinin yarım yüzlük ortağı Aston Martin, son çıkan modeli İzmir’e getirdi. Ortaklığı kutlama niteliğinde dünyada sadece 150 adet üretilen  Aston Martin DB9 GT Bond Edition, İzmir’deki ofiste talibini bekliyor. 540 beygirlik V12 motoruyla spor otomobil tutkunlarını büyüleyen Bond Edition, 538 bin Euro değerinde.   
 

 
EBSO Başkanı Yorgancılar'dan G20 notları
 
Ege’de Lodos, İzmir’de sağanak alarmı: THY sefer iptal etti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sinan Öztan 20 Kasım 2015 Cuma 14:12

Çelişkiler ülkesi olduk.Düşük gelirli biri son model akıllı cep telefonuna borçlanarak satın alıyor,sonrada borcunu ödeyemediği için icralık oluyorsa bu otomobilde yok satar.

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
EBSO Başkanı Yorgancılar'dan G20 notları
Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, ...
Oktay GİLTAŞ'ı anlattı: Genç ve dinamik bir yapıya sahibiz
Ege Bölgesi ve İzmir’in öncü bilgisayar teknoloji şirketlerinden GİLTAŞ, ...
1 Kasım etkisi: Tüketici güveni 19 ayın zirvesinde!
Tüketici güven endeksi Kasım'da yüzde 23 artışla 77,1'e yükselerek Nisan ...
 
Maliye göktaşlarını satanların peşine düştü
Bingöl Maliye Müdürlüğü ekipleri, göktaşlarının düştüğü merkez Sarıçiçek ...
Küçük ve büyükbaşlar Altın Çan için İzmir'de yarışacak!
11-14 Şubat 2016 tarihinde 11. kez kapılarını açacak olan Agroexpo Eurasia ...
'İzmir'in gelini'ne büyük onur!
ABD’de kimsesiz çocuklara ve evsizlere kurumsal yardım yapan Türk iş kadını ...
 
Suriyelilere ‘balık değil olta verilirken’ izinler durduruldu!
İzmir’in Torbalı İlçesi'nde yılda 8 milyon metre deri imal eden Ege Suni ...
Zeytinyağı ihracatında sert düşüş!
Zeytinyağı ihracatı bir önceki sezona göre yüzde 33 azalarak, 66 milyon 251 bin dolar gerçekleşti.
Aliağa’da dev ihalede süre uzatıldı
Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali özelleştirme ihalesinde son teklif tarihi uzatıldı.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Yazık olmuş geçen yıllara'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva