HABERLER>EKONOMİ
20 Kasım 2015 Cuma - 12:46

Oktay GİLTAŞ'ı anlattı: Genç ve dinamik bir yapıya sahibiz

Ege Bölgesi ve İzmir’in öncü bilgisayar teknoloji şirketlerinden GİLTAŞ, çözüm ortağı Nebim Gold yazılım şirketiyle birikte Swiss Otel’de bir seminer düzenledi.

Oktay GİLTAŞ ı anlattı: Genç ve dinamik bir yapıya sahibiz

Birçok sektörden ve GİLTAŞ müşterilerinin temsilcilerinin katıldığı seminerde GİLTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Oktay, 1986 yılından beri İzmir’de faaliyet gösteren GİLTAŞ’ ın gelişim sürecini ve faaliyetlerini katılımcılarla paylaştı. 

BU YIL İLK 500 ŞİRKET ARASINDAYIZ
GİLTAŞ’ ın genç ve dinamik bir yapıya sahip olduğunu belirten Feyzullah Oktay, bunun başlıca nedeni olarak Nebim Şirketi’yle yürütmüş olduğu işbirliği anlaşması olduğunu ifade ederek, “GİLTAŞ, Ege Bölgesi’nin ve İzmir’in en köklü şirketlerinden birisidir. 1986 yılında kurulan şirketimiz, 2016 yılında 30’uncu yaşına girecek.  Evet, Yaşlı bir şirketiz; ama genç ve dinamik bir yapıya sahibiz. Bu gençliğimizi, bu dinamizmimizi nasıl elde ettik? Bunun birinci noktası Nebim şirketiyle olan iş birliğimizdir” dedi. Ayrıca 2015 yılında ilk 500 bilişim şirketi arasında yer aldıklarını, söyleyen Oktay, “Bu da bizim için büyük bir kıvançtır” dedi.

KENDİMİZE “KURUMSAL KAYNAK PLANLAMASI SİSTEM BÜTÜNLEŞTİRİCİSİ” DİYORUZ 
Sektörler için kurumsal kaynak planlaması içerisinde sistem bütünleştirmesi yaptıklarını ifade eden Oktay, bu yönleriyle kendilerini kurumsal planlaması sistem bütünleştiricisi olarak tanımladıklarını dile getirerek, özellikle bu sistemi Nebim Gold’un toptancı firmalar için ticari yazılım ürünü olan “Nebim V3” içerisinde uyguladıklarını ifade etti. Oktay, “ Nebim, Türkiye’nin en önemli yerli kurumsal kaynak planlaması üreten şirketlerin başında geliyor. Biz de GİLTAŞ olarak, kurumsal kaynak planlaması konusunda sistem bütünleştirmesi yapan bir şirketiz. Sistem bütünleştirmesi,  İzmir ve Ege Bölgesi’nde çok yakınında olan müşteri ve müşteri adaylarıyla birlikte çok yakın çalışmalar yapmak, sizin ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde anlamak demektir. Tüm bu argümanları; yani sistem bütünleşmesini bilişim teknolojileri yöntemi sayesinde, özellikle Nebim yazılımın V3 ürününün içerisinde proje planlamasından son noktaya varıncaya kadar olan bütün adımları izlemek için geliştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

SİZ MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ
 Nebim Gold’un toptancı firmalar için ticari yazılım ürünü olarak ortaya çıkardığı Nebim V3 sistemi içerisinde GİLTAŞ tarafından geliştirilen “müşteri ilişkileri yapısı” bölümüne dikkat çeken Oktay, bu sistem sayesinde firmaların kendi müşterileri bilgilerine rahat bir şekilde ulaşabildiklerini ve şirketlerin bu noktada ihtiyaçlarının tamamen farkında olduklarını ifade etti. Ayrıca, Üretim, toptan ve perakende alanlarını kendi içinde barındıran tek kurumsal yazılım şirketi olduklarını ifade eden Oktay,  “ Nebim V3 projesinde müşteri ilişkileri yönetimi bölümü içerisinde bir müşterimiz mağazamıza girdiğinde bu müşterimizi tanıyıp,  ne zaman hangi ürünü hangi mağazadan, hangi renk, beden, model, hangi kampanya ve hangi ödeme biçimini yaptığına dair bilgilere ulaşabiliyoruz. Böylece, o müşteriye özgü akıllı bir önerge sistemi geliştirmiş oluyoruz. Böylece müşterimiz, satış elemanına çok fazla bağlı kalmadan akıllı bir şekilde perakende ürünlerini de düşünerek ürün öneri sistemi gerçekleşiyor. Yani, siz müşterilerimizin  ihtiyaçlarınızı çok iyi biliyoruz” açıklamalarında bulundu.

NEBİM V3 POS İLE ARTIK TÜM UYGULAMALAR TEK BİR EKRANDA
Ödeme kaydedici cihaz sistemiyle geliştirilen Nebim V3 POS cihazı hakkında bilgiler veren Oktay, bu cihazla firmaların ön ve arka ofislerde kullanılan uygulamaları artık tek bir ekranda kullanabilme avantajına sahip olacaklarını söyleyerek,” Yeni nesil ÖKC yani ödeme kaydedici cihaz sistemiyle geliştirmiş olduğumuz Nebim V3 POS cihazı sayesinde ekran destekli satış yardımıyla zamandan tasarruf sağlıyoruz. Nebim V3 POS sistemiyle kasiyerler artık tek tuşla satış, iade, depolama, kampanya, servis ve raporlama gibi her bir uygulamayı tek bir ekrandan yönetebilecek. Ayrıca, Arka ofis uygulamaları için taksitli satış, vade farkı, mağaza performans raporlamaları, analiz, mal kabul ve onaylama, banka ve kasa işlemleri bu sistemle artık pratik ve çok rahat  bir şekilde gerçekleştirilebilecek” dedi.

Son olarak İzmir’ deki üniversitelerle iş birliği içerisinde olduklarını söyleyen Feyzullah Oktay, üniversite öğrencileriyle birlikte kurumsal kaynak planlaması çalışmaları yaptıklarını, öğrencilere bilişim sektörüyle ilgili ders verdiklerini ve her yıl düzenlenen “genç beyinler yeni fikirler” proje yarışmasında sponsor olarak görev aldıklarını sözlerine ekleyerek konuşmasını tamamladı.
 

 
Dizide ‘çok eşlilik’ tartışmasında çarpıcı yazı: Bol karılı...
 
Türkiye’nin acı bilançosu: 295 kurban, 1769 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1 Kasım etkisi: Tüketici güveni 19 ayın zirvesinde!
Tüketici güven endeksi Kasım'da yüzde 23 artışla 77,1'e yükselerek Nisan ...
Maliye göktaşlarını satanların peşine düştü
Bingöl Maliye Müdürlüğü ekipleri, göktaşlarının düştüğü merkez Sarıçiçek ...
Küçük ve büyükbaşlar Altın Çan için İzmir'de yarışacak!
11-14 Şubat 2016 tarihinde 11. kez kapılarını açacak olan Agroexpo Eurasia ...
 
'İzmir'in gelini'ne büyük onur!
ABD’de kimsesiz çocuklara ve evsizlere kurumsal yardım yapan Türk iş kadını ...
Suriyelilere ‘balık değil olta verilirken’ izinler durduruldu!
İzmir’in Torbalı İlçesi'nde yılda 8 milyon metre deri imal eden Ege Suni ...
Zeytinyağı ihracatında sert düşüş!
Zeytinyağı ihracatı bir önceki sezona göre yüzde 33 azalarak, 66 milyon 251 bin dolar gerçekleşti.
 
Aliağa’da dev ihalede süre uzatıldı
Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali özelleştirme ihalesinde son teklif tarihi uzatıldı.
Alsancak Limanı’nda özelleştirme isyanı: Emekçiler rahatsız!
İzmir Alsancak Limanı yeni imar planıyla 2016’da özelleştirilmeye hazırlanıyor. ...
Kritik karar sonrası dolarda son durum!
Dün piyasa kapanışında 2.87 civarında işlem gören dolar/TL bu sabah 2,86'nın altında güne başladı.
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İnsanlık durumu; vasat altı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Her genel başkan 'lider' olamıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Hilafet Çalıştayı ve İslamcılık parantezi
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Anneler Günü Münasebetiyle: Sütveren Meryem Ayazması
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Erdoğan yalnız değil; Özgür Özel de istiyor!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva