HABERLER>POLİTİKA
17 Aralık 2014 Çarşamba - 08:03

'AKP'yle olan ilişkilerini artık açıklasın'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Aralık Operasyonu’yla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tepki göstererek, Fethullah Gülen’e çağrıda bulundu.

 AKP yle olan ilişkilerini artık açıklasın

Bahçeli, “Cumhurbaşkanı’nın ve hükümetin açık tavrına karşı, yıllarca birçok konuda birlikte hareket etmiş, adeta koalisyon ortağı gibi davranmış Cemaat’in ve Pensilvanya’da mukim Sayın Gülen’in AKP’yle olan ilişkilerini her yönüyle teşhir etmesi artık kaçınılmaz bir sorumluluktur” dedi. Bahçeli, dün yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

RÖVANŞİST VE İNTİKAMCI
Türkiye, 14 Aralık 2014 Pazar gününe, rövanşist niyetlerin, intikamcı heveslerin, hukuku hiçe sayan zorbalıkların yeni bir operasyon ve gözaltı dalgasıyla uyanmıştır. Gözaltına alınan kişilere, 2009-2010 yıllarında Tahşiyeciler ismiyle anılan gruba iftira atmak, suç ve delil uydurup kumpas kurmak, silahlı terör örgütü kapsamında sahtecilik yapmak suçlamaları yöneltilmiştir. Tahşiyecilerin kumpas kurbanı olduğu sonucuna varan ve bu maksatla hukuku harekete geçiren siyaset zihniyetinin, Türk askerine yönelik ağır tahrik ve tuzak konusunda çekimser davranması en açık tabirle çifte standarttır.

ADALET CİNAYETİ İŞLENİYOR
AKP hükümeti, uzunca bir süredir rüşveti perdelemek, yolsuzluğu gündemden düşürmek, dikkatleri başka yöne çekmek için adalet cinayetleri işlemektedir. Bir medya organına baskın düzenlenmesi, gazetecilerin, dizi film yönetmenlerinin akıllara durgunluk veren suçlamalarla gözaltına alınmaları izaha muhtaç bir garabettir. 17-25 Aralık’ta foyası ortaya çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, gerçekleri bastırmak, dürüstlüğü mahkûm etmek için başlattığı inkâr ve saldırı kampanyası artık çok tehlikeli boyutlardadır. Erdoğan’ın 25 Ocak 2012 tarihinde; hakkı, hukuku ve demokrasiyi savunduğunu gururla söylediği, Türkiye’nin vizyonunu genişletip ufkunu açtığından övgüyle bahsettiği Zaman gazetesini girilecek ‘in’ seviyesine düşürmesi ibretlik bir sondur.

‘NE İSTEDİLER DE VERMEDİK’ DİYORDU
Erdoğan tarafından ülkemizin fikir ve medya dünyasına renk kattığı ileri sürülen bir gazete bugün fitne kaynağı olarak sunulmaktadır. Ne olmuştur da yıllarca aralarından su sızmayan, gizli bir protokole imza atmışcasına bir ve beraber hareket edenler şu günlerde iki ayrı husumet kampında mevzilenmiştir? Paylaşılamayan, anlaşılamayan, uzlaşılamayan gerçekte nelerdir, hangi konulardır? Erdoğan’ın bir yıl önce, ‘Ne istediler de vermedik’ sözleriyle sitem ettiği Cemaat’e bugün düşman kesilmesi, 12 yıllık iktidar döneminde yanyana, kucak kucağa dururken birden bire ‘Paralel’ tezlerine sarılarak darbe seferine çıkması en başta milletimizi kandırma, kir ve pası örtme teşebbüsüdür. Şayet paralel devlet varsa, paralel virüs devlet bünyesine bulaşmışsa bunun sorumlusu, bunun suçlusu muhataplarından önce Tayyip Erdoğan ve AKP hükümetleridir.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİR'Lİ 17 Aralık 2014 Çarşamba 09:46

Fettullah Gülen bu saatten sonra ekrana çıkarak,delikanlı gibi bu güne kadar,yani en az 12 yıldır akp ile yaptıkları ORTAKLIKLAR hakkında ve neyi nasıl hayata geçirdikleri hakkında merak edilen her konuya AÇIKLIK getirmelidir.Neydi bu ikiliyi bu derece düşman yapan''Bu dünya fani,nasılsa hepimiz ebedi hayata intikal sonrası Yüce RABBİMİZ'e mutlaka HESAP vereceğiz.En azından bu dünyada varsa bilinmesi gereken gerçekleri söyleyerek ayrılmalıdır HER İNSAN!!!

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’nin 17 Aralık afişine polis müdahalesi
Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Binası'na asılan '17-25 Aralık yolsuzluk ...
Davutoğlu’ndan flaş açıklama: Gülen için…
Başbakan Davutoğlu, 14 Aralık soruşturmasına yönelik soruyu yanıtlarken, ...
CHP'li Onur'dan Meclis'te Çarşı'ya tişörtlü destek
CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, "darbe teşebbüsü"nde bulundukları ...
 
Pakistan’daki 148 ölüm için 1 gün milli yas
Başbakan Davutoğlu, Pakistan'daki Taliban saldırısında öldürülen 148 kişi ...
Engin’e Konak’ta önce sitem sonra destek!
CHP İl Başkanı Ali Engin kent içinde yaptığı veda turları kapsamında Konak ...
AK Parti İzmir’de 2 başkan daha belli oldu
İl Başkanı Delican, Genel Merkezi’in Selçuk ve Aliağa için mevcut başkanlarla ...
 
Engin veda turunu anlattı: Gurur duydum!
Genel seçim öncesinde milletvekili adaylığı için istifa etme kararı alan ...
Kocaoğlu’nun stat önerisine AK Parti’den ilk tepki: Şark kurnazlığı!
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, ‘Çiğli’deki araziye karşılık ...
CHP’de Örgütlerin Patronu’ndan İzmir mesajları: İstifa etmeden…
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl milletvekili adaylığı için istifa ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva