CHP Narlıdere ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Seçim Stratejisi ve Çalışma Programı' konulu sunuma CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat, belediye başkan adayı Ali Engin, gençlik ve kadın kolları başkanları, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. İlçe başkanı Fırat, seçim takviminde yapılması gerekenleri, uyulması gereken detayları örgütle paylaştı. Bu süreçte çatışma kültüründen ve polemikten uzak kalacaklarını söyledi.
'SİYASİ İKLİMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ'
CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin 'Türkiye öyle bir noktaya geldi ki televizyonda bize farklı bir ülke profili izletiyorlar ancak sokakta işler hiç de anlattıkları gibi değil. Bizler Narlıdere'de halkın gerçekleriyle ve sorunlarıyla ilgileneceğiz, sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneğini sunacağız ve İzmir'e şaşı bakanların havalarını 31 Mart'ta söndüreceğiz. Seçimlerde öyle bir başarı yakalayacağız ki Türkiye'nin siyasi iklimi değişecek' dedi.
'BU DÖNEM KADIN KONUŞULACAK'
Başkan Engin '5 yılda Narlıdere'yi daha da geliştirip güzelleştireceğiz. Tüm örgütümüzle ve belediyemizle günün 18 saati Narlıdere için çalışacağıma söz veriyorum. Ben erkeklerden biraz fedakarlık istiyorum çünkü bu dönemde Narlıdere'de kadın konuşulacak, çocuk konuşulacak, kültür sanat konuşulacak. Yeni kreşlerimiz ve Kadın Kooperatifimiz ile fark yaratmaya geliyoruz' diye konuştu.
-
Gizlilik Politikası | Ege'de Son Söz Gizlilik Sözleşmesi İletişim Topluluk Kuralları | Ege'de Son Söz Yayın İlkeleri | Ege'de Son Söz Dünyadan EgeTeknoloji Yerel Politika Yerel Yönetimler Aliağa Haberleri Balçova Haberleri Bayındır Haberleri Bayraklı HaberleriBergama Haberleri Beydağ Haberleri Bornova Haberleri Buca Haberleri Çeşme Haberleri Çiğli Haberleri Dikili HaberleriFoça Haberleri Gaziemir Haberleri Güzelbahçe Haberleri Karabağlar Haberleri Karaburun Haberleri Karşıyaka Haberleri Kemalpaşa Haberleri





