HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
18 Temmuz 2015 Cumartesi - 12:49

Vizyonda 9 yeni film birden!

Bu hafta 1'i yerli 9 film vizyona girecek.

Vizyonda 9 yeni film birden!

Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 1'i yerli 9 film vizyona girecek.
 
Tuncay Erol'un yönettiği ve Nuri Alço, Ozan Akbaba, Özge Dolay, Güzin Usta, Özlem Savaş, Haldun Boysan, Murat Makar, Eren Pekgöz, Çiğdem Demirci, Ararat Mor, Tuğba Yüksel, Önder Yalçın, Kadir İlter, Alev Uçarer, Şevki Özcan, Serkan Cavit Atasoy, Ramazan Keleş ile Tamar Kakauridze'nin oynadığı "Krallar Kulübü" izleyiciyle buluşacak.
 
Haftanın tek yerli yapımı "Krallar Kulübü"nde, senelerdir biriktirdiği parasıyla, çalıştığı oteli satın almak isteyen Kaan ve arkadaşlarının, Nuri Alço'nun canlandırdığı Mafyatik Filozof Cumali'nin ortaya çıkmasıyla içine düştükleri komik olaylar konu alınıyor.
 
"Fırtınanın Ortasında"
Oscar Ödüllü Nicole Kidman ile Joseph Fiennes, Hugo Weaving ve Maddison Brown'un başrollerinde oynadığı filmin yönetmenliğini, Kim Farrant yaptı.
 
Gerilim türündeki filmde, Kidman'ın canlandırdığı Catherine ve eşi Matthew Parker çiftinin çocuklarıyla çöl kıyısındaki küçük bir kasabaya taşınması, çocukları Lily ve Tommy'nin öldürücü çöl fırtınasının hemen öncesinde gizemli şekilde ortadan kaybolmasının ardından gelişen olaylar ve Parker ailesiyle ilgili ortaya çıkan gerçekler anlatılıyor.
 
"Bir Zamanlar New York"
Yönetmenliğini James Gray'in yaptığı filimin başrollerini Marion Cotillard, Joaquin Phoenix ve Jeremy Renner paylaşıyor.
 
Aşk ve dram türündeki film, 1920'lerde Amerika'ya büyük hayallerle giden Polonyalı iki kız kardeşin trajik öyküsünü beyazperdeye taşıyor.
 
"Aşkın Dili"
Anne Fontaine'in yönettiği filmde Fabrice Luchini, Gemma Arterton, Jason Flemyng ile Isabelle Candelier gibi isimler rol aldı.
 
Posy Simmonds'ın aynı adlı resimli romanından uyarlanan film, gerçek hayat ve edebiyatın iç içe geçtiği bir romantik komedi.
 
"Ant-Man"
Paul Rudd, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale ve Michael Douglas'ın oynadığı "Ant-Man", aksiyon ve macera tutkunlarını sinema salonlarına çekmeye amaçlıyor.
 
Marvel'ın son yapımında Paul Rudd, "Ant-Man" rolünde izleyicinin karşısına çıkıyor. Michael Douglas'ın da "Hank Pym" rolünde yer aldığı film, "Ant-Man" ve "Hank Pym" karakterlerinin tüm engellere rağmen dünyayı kurtarmak için gösterdikleri çabayı konu alıyor.
 
Peyton Reed'in yönetmenliğini yaptığı filmin yapımcılığını Kevin Feige üstleniyor.
 
"Magic Mike XXL"
Channing Tatum, Amber Heard, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez ile Gabriel Iglesias'ın oynadığı filmin yönetmen koltuğunda, Gregory Jacobs bulunuyor.
 
İlki 7 milyon dolarlık bütçeden 113 milyon dolar hasılat yapan "Striptiz Kulübü" filminin ikinci serisinde hikaye, Channing Tatum'un canlandırdığı "Mike" karakterinin striptiz işinden emekliye ayrılmasından üç yıl sonrasını anlatıyor.
 
Komedi türündeki film, tekrar bir araya gelip Myrtle Plajı'nda son bir performans sergilemek isteyen ekibin yaşadığı trajikomik olaylar etrafında dönüyor.
 
"Dehşet Gecesi"
"Blair Cadısı" filmiyle tanınan yönetmen Eduardo Sanchez'in çektiği filmin başrollerinde, genç oyuncular Samuel Davis, Roger Edwards ve Denise Williamson oynuyor.
 
Korku türündeki film, bir grup arkadaşın hafta sonunu geçirmek üzere Teksas ormanlarına parti yapmaya gitmelerini ve "Koca Ayak Efsanesi"nin gerçekliğiyle karşı karşıya kalmalarını konu alıyor.
 
"Kanlı Tatil"
Zachary Soetenga, Lindsey McKeon, Sofia Pernas ile Pierson Fode'in oynadığı filmin yönetmenliğini, Alastair Orr üstlendi.
 
Film, Panama'nın küçük bir beldesine gitmeye karar veren Amerikalı gençleri bekleyen korku dolu tatil macerasını beyazperdeye taşıyor.
 
"Altın Gol"
Juan Jose Campanella'nın senaryosunu yazıp yönetmenliğini yaptığı animasyon film, langırt piyonlarının canlanıp gerçek hayatta futbol oynamasını anlatıyor.

 
Karabağlar’ın konteynırları yerinde yenileniyor
 
Yastık altından 45 ton altın çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ünlü şair ölümden döndü!
Şair Ataol Behramoğlu, Medellin Şiir Festivali’ne katılmak üzere gittiği ...
ABD'li ünlü grup İzmir'de şarkı yazdı, konsere bekliyor
Amerika Boston’dan Paul Brown and the Killing Devils rock grubu yeni albümlerinin ...
Antik taş ocağında ‘Grammy ödüllü’ konser
Muğla’nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Gümüşlük ...
 
Rambo IŞİD’e karşı savaşacak!
Rambo'nun yeni filminde konunun "IŞİD ile mücadele" olacağı duyuruldu.
İzmir’in festivaline başvuru yağmuru: 51 ülkeden…
Bu yıl 16. kez düzenlenecek olan Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin ...
‘Ödemiş’in gözdesi’ 250 yıllık tarihi anlatıyor
İzmir’in Ödemiş İlçesi Birgi Mahallesi'nde, Osmanlı İmparatorluğu döneminden ...
 
Cem Yılmaz’ın yeni filmi ne zaman vizyona girecek?
Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini yaptığı “Ali Baba ve Yedi Cüceler” filmi ...
Ünlü aktör Ömer Şerif hayatını kaybetti
Bugün Kahire'de kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Şerif 83 yaşındaydı.
Nejat Uygur’un ‘Marko Paşa’sı Aliağa’ya geliyor
Türk tiyatrosunun komedi dalındaki en büyük ustalarından merhum Nejat ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva