HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
3 Ocak 2014 Cuma - 10:50

Vizyonda 4 yeni film

50. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Film' ve 'En İyi Yönetmen' ödüllerine layık görülen 'Kusursuzlar', Ben Stiller'in yönettiği 'Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı' ile birlikte bu hafta 4 yeni film gösterime girdi.

Vizyonda 4 yeni film

İSTANBUL - Bu hafta 2'si yerli 4 film vizyona girecek.
 
'KUSURSUZLAR'
50. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen", 4. Malatya Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" ödüllerine layık görülen "Kusursuzlar" izleyici ile buluşuyor.
 
Başrollerini İpek Türktan ile Esra Bezen Bilgin paylaştığı filmde, İbrahim Selim, Mehmet Ali Nuroğlu, Suna Selen ve Melih Düzenli de rol alıyor.
 
Yönetmenliğini Deniz Eyüboğlu Aydın, sanat yönetmenliğini Elif Taşçıoğlu, müziklerini Barış Diri, kurgusunu ise Theron Patterson'ın yaptığı film, kardeşlik ilişkilerine, beraber büyümenin getirdiği rahatlığa, bu rahatlığın yarattığı güvenceye ve kan bağı haricinde çok az ortak yanı olan iki insan arasındaki ilişkiye dayanıyor.
 
'WALTER MITTY'NİN GİZLİ YAŞAMI'
Ben Stiller'in yönettiği "Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı"nın oyuncu kadrosunda, Ben Stiller, Kristen Wiig, Sean Penn ile Kathryn Hahn yer alıyor.
 
Macera ve dramatik türündeki filmin konusu şöyle:
 
"Fantezi dünyasında sessiz sedasız bir hayat süren, tirajı yüksek "Life!" dergisinin fotoğraf arşivinde çalışan Walter, kendini hiç beklenmedik bir maceranın içinde bulur. Yeni iş arkadaşı Cheryl ile flört etmeye başlamasının sonrasında hayatı, hayalindeki sevgilinin gerçeğe dönüşmesiyle değişir."
 
'HALAM GELDİ'
Gazeteci Evrim Kanpolat'ın gerçek bir olaydan uyarlayarak yazdığı "Halam Geldi" filminin çekimleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde medeniyetlerin iç içe geçtiği, birden fazla kültürün bir arada yaşadığı köylerden biri olan Akıncılar'da gerçekleştirildi.
 
Yönetmenliğini Erhan Kozan'ın yaptığı filmde, Akıncılar'da yaşayan Diyarbakırlı 13 yaşındaki üç genç kızın hikayesi anlatılıyor. Küçük yaşta yapılan evlilikler ile akraba evliliğinden doğan engelli çocukların yaşamını çocukların gözünden beyazperdeye taşıyan filmde, aynı zamanda Kıbrıs'ın kuzeyi ve güneyi arasındaki sınır sorunu da insani yönleriyle ele alınıyor.
 
50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde özel bir gösterimle galası yapılan filmde, Burçin Terzioğlu, Turgay Tanülkü, Dilek Çelebi, Necip Memili, Berke Hürcan rol alıyor.
 
'OLDBOY'
Spike Lee'nin yönetmen koltuğunda oturduğu "Oldboy" da Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley ile Samuel L. Jackson rol alıyor.
 
Gerilim sevenleri sinema salonlarına çekmesi beklenen filmin konusu şöyle:
 
"Joe Doucett kaçırılır ve dış dünyayla hiçbir iletişiminin olmadığı karanlık bir yere götürülür. Bu karanlık mahsende neden kaçırıldığını dahi bilmeden yirmi yıl boyunca tutsak edilir. Hiçbir kurtulma umudu kalmamışken televizyondan gösterilen bir haberde karısının öldürüldüğünü ve baş şüpheli olarak arandığını öğrenir ve günü gelip dışarı çıktığında öncelikli amacı karısının katillerini ve kendini kaçıranları bulup esaslı bir intikam almaktır. Ne var ki soruşturmaya başladığında zannettiği kadar özgür bir adam olmadığını ve tuzaklarla dolu bir suç ağına karşı zorlu bir yoldan geçmesi gerektiğini anlar."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka Opera yeni yılda da dopdolu: Hedef 50 bin seyirci
Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi yeni yılın ilk ayında yine ...
‘Seferihisar’ın sahnesi’ Türkiye’ye örnek oluyor
SEFTİT (Seferihisar Belediyesi Tiyatro Topluluğu) beş yıldır yürüttüğü ...
İzmir 'Beyoğlu'nun en güzel abisi'ni dinledi
Ahmet Ümit iki ay önce Everest Yayınları’ndan çıkan ve ilk günden 150 ...
 
İzmir’de yılın ilk kara haberi: Umuda Ezgi’nin solisti…
Özgün müziğin tanınmış gruplarından Umuda Ezgi’nin kurucusu ve solisti ...
Ayakkabı kutusundan bu kez nota çıktı!
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nca gerçekleştirilen yılbaşı konserinde ...
Kitaptan tuvale 'Çoban Yıldızı' izleyiciyle buluştu
Roman ve resim sanatını bir araya getiren ‘Çoban Yıldızı’ sergisi izleyiciyle buluştu
 
Ataklı politik gösterisi ile İzmirlilerle buluştu
“Canın Sağolsun Türkiyem” adını verdiği politik tek kişilik gösterisiyle ...
İzmir yeni yıla Teoman’la girecek!
İzmir yeni yıla, Teoman’ın Cumhuriyet Meydanı’nda vereceği muhteşem konserle ...
6 yeni film vizyonda
Yönetmenliğini Tolga Örnek'in yaptığı 'Senin Hikayen', başrolünde Keanu ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yükselen trend; Ucuzluk
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Bana bir masal anlat baba
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
İş ahlakı
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bir tatlı huzur almaya geldik ‘Göztepe’den!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
İzmir'den…
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Modası geçmez 1984
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Haziran 14!
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Futbol ve siyaset...
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kırmızı çizgiler ne olacak?
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Avrupa'daki mesaj!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva