HABERLER>EGE
29 Nisan 2024 Pazartesi - 14:16

Uyuşturucu bir yuvayı daha yıktı!

Manisa'da eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar eden Hamza Demirkıran'ın (24) cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "İkisi de canımız ciğerimiz. Yetkililerden, daha çok canlar yanmadan, bu uyuşturucu işine çözüm bulmalarını istiyoruz" dedi.

Uyuşturucu bir yuvayı daha yıktı!

Olay, saat 01.30 sıralarında Alaşehir ilçesi Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak'taki 2 katlı binada meydana geldi. Psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü öğrenilen Hamza Demirkıran, iddiaya göre, evin yatak odasında eşi Buse Demirkıran'a av tüfeğiyle ateş etti. Ardından oturduğu binanın çatı katına çıkan Hamza Demirkıran, bu kez aynı silahla kendisini başından vurdu.

Eve giren polis ekipleri, 1,5 ve 4 yaşında 2 erkek çocuğu olan Buse Demirkıran'ı yatak odasında, eşini ise çatı katında kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık görevlilerinin kontrolünde, çiftin öldüğü tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından çiftin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Yakınları tarafından cenazesi alınan Buse Demirkıran'ın Denizli'de, Hamza Demirkıran'ın ise Alaşehir Yenimahalle Asri Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Buse Demirkıran'ın uyuşturucu kullanan eşi Hamza Demirkıran ile bu nedenle son 2 yıldır sürekli sorunlar yaşadığı için pek çok kez ailesinin yanına gittiği öğrenildi.

'YÜREĞİMİZ YANIYOR'
Hamza Demirkıran'ı dayısı Vahdettin Cambaz, yeğeninin bir süredir uyuşturucu kullandığını belirterek, "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı. İkisi de canımız ciğerimiz. Yüreğimiz yanıyor. Yeğenim, toptan hurda alım satımı yapan, dükkan işleten çalışkan bir çocuktu" diye konuştu.

Hamza'nın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen teyzesinin oğlu Müslüm Özen (41) de olayı anlatarak, "Daha önce kendisini, Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'ne (AMATEM) yatırdık. Psikolojisi çok bozuktu. Tedavi için yatırıyorduk ama her defasında kaçıp geliyordu" dedi.

Hamza Demirkıran'ın halasının oğlu Hüseyin Gün (32) de "Hamza, özünde herkes tarafından sevilen, sayılan iyi bir çocuktu. Ancak, uyuşturucu bağımlısı olunca, psikolojisi bozuldu. Ailesiyle devamlı sorunlar yaşamaya başladı. En son dün gece korkunç bir olay yaşandı. Üzüntülüyüz. Devletimizden uyuşturucu satışı ve kullanımının önüne geçilmesi için daha etkili mücadele edilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
15 yaşındaki Kaan aranıyor: Saçlarından bıyık yapıp Farah Zeynep Abdullah'ı arıyor
 
TMMOB'tan Menemen Serbest Bölge itirazı!
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ati mi ate mi? 29 Nisan 2024 Pazartesi 20:38

Sorun evlilik falan değil. Egosu şişirilmiş ergen kafaların ana babaları da ufuksuz hastalıklı ideolojik beyinleri yıkanmış kafaların ben merkezli bencil bir toplumdan çıkacak olan bu tür dramlardır bu yaşa gelinceye kadar sırtı sıvazlanıp hayata işe ciddiyetle sarılmak yerine türlü türlü şımarıklık züppelikle zaman geçerse olacak olan budur.

Yorumu oyla      0      0  
sezarın hakkı bana 29 Nisan 2024 Pazartesi 17:17

26 27ye kadar evlenmesinler üzerlerinden geçmeyen kalamsın sonra senin gibi enayinin tekine kakalasınlar kendilerini demi sezar. uyşturucu kullanmayın diyeceğine evlenmeyin diyor

Yorumu oyla      0      2  
sezar 29 Nisan 2024 Pazartesi 15:44

genç yaşta evlilik, 2 çocuk, sürekli bir iş yok, meslek yok, eğitim yok her türlü suça meyilli bir profil. Aileler lütfen çocuklarınızı okutun veya meslek sahibi yapın en az 26-27 yaşından önce evlendirmeyin...

Yorumu oyla      10      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de 4 firari hükümlü yakalandı
İzmir'de çeşitli suçlardan haklarındaki kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan ...
Bodrum'da can dost katliamı: Ekipler harekete geçti!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde zehirlendiği belirtilen 2 köpek ile 2 kedi ...
Avrupa hayalleri yarıda kaldı: 17 göçmen yakalandı!
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lastik botla Yunan adalarına geçmeye çalıştıkları ...
 
Koca dehşeti... Yaşam savaşı veriyor!
Aydın'ın Nazilli ilçesinde eşi tarafından bıçaklanan kadın, ağır yaralandı.
Yalnız yaşayan adamın sır sonu!
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde evinde ölü bulunan kişinin cenazesi otopsiye gönderildi.
Muğla'da iş merkezine silahlı saldırı!
Muğla'da Menteşe ilçesinde, Muhammet Bahçeyaka'ya ait inşaat malzemeleri ...
 
Muğla'da otel çatısında yangın!
Muğla'nın Ortaca ilçesindeki bir apart otelin çatı katında yangın çıktı. ...
Ege Denizi açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Aile faciası... Eşini öldürüp, intihar etti!
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu vapur bir milletin kaderini nasıl taşıdı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva