HABERLER>POLİTİKA
17 Mart 2024 Pazar - 10:24

Tugay, sahuru Romanlarla yaptı, dönüşüm mesajı verdi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Roman yurttaşların yoğun olduğu Ege Mahallesi'nde sahur yaptı. Tugay, "Kentsel dönüşüme dair benden bir şey duymayı beklediğinizi biliyorum. Ev sahiplerinin işi hallolmuş. Kiracıları da  ev sahibi yapacağız. Söz veriyorum” dedi.

Tugay, sahuru Romanlarla yaptı, dönüşüm mesajı verdi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Roman yurttaşların yoğun olarak yaşadığı Ege Mahallesi'nde, sahur için kurulan sofraya konuk oldu. Gecenin ilerleyen saatlerine rağmen bölge sakinleri tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Cemil Tugay, “Büyük başkan”, “Romanların ağabeyi”, “Ege Mahallesi seninle gurur duyuyor” sloganları arasında sahur yaptı.

Ege Mahallesi'nin beklediği kentsel dönüşüm için önemli mesajlar veren Cemil Tugay, “Kentsel dönüşüme dair benden bir şey duymayı beklediğinizi biliyorum. Ev sahiplerinin işi hallolmuş. Kiracıları da  ev sahibi yapacağız. Söz veriyorum” dedi.

“İZMİR İÇİN ÇALIŞMAKTAN MUTLU OLACAĞIM”
Karşıyaka Örnekköy’deki Romanlarla çok güzel dostluklar kurduğunu ifade eden Tugay, “Şu an burada sizlerle o anları tekrar yaşıyorum. Hakikaten seçimi, oyu boş verin ama sizler gibi güzel insanların dostluğunu görmek büyük şeref. Büyük mutluluk. Sağ olun. Ben Karşıyaka’da Roman kardeşlerimizle çok güzel bir 5 sene geçirdim. Önümüzdeki 5 yıl da tüm İzmir’de çok güzel bir 5 sene geçireceğiz. Her türlü sorununuzla ve derdinizle yakından ilgileneceğim. İzmir'in güzel insanları başımın tacı, hepsi için bir şeyler yapmaktan mutlu olacağım” diye konuştu.

“SİZE KİM DEĞER VERİYORSA ONA OY VERİN”
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Emin Karameşe ise Cemil Tugay'ın kendisini siyaset yapması için cesaretlendirdiğini anlatarak, şunları söyledi:

“Başkanımıza Romanların İzmir’de siyaseten sahipsiz kaldığını ve destek vermesini istedim. Başkanımız da bu konuda bize destek verdi. Eğer Cemil Tugay bize destek vermeseydi bugün CHP il yönetiminde bir tek roman olmayacaktı. Onun sayesinde bugün CHP’de Roman meclis üyeleri var. Size kim değer veriyorsa, kim seçilme hakkı veriyorsa lütfen ona oy verin. Karşıyaka Cemil Tugay’la unutamayacağı tam 5 yıl geçirdi. Şimdi sıra İzmir’in tamamında. İzmir’deki tüm Romanlar Cemil Tugay’la unutamayacağı 5 yıl geçirecek.”

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE FARKINDALIK TURNUVASI
Tugay, Ege Mahallesi Kadın Çocuk Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği (İZEGEROM) tarafından, yakın zamanda uyuşturucu nedeniyle hayatını kaybeden bir genç anısına, uyuşturucu ile mücadelede farkındalık yaratmak için düzenlenen bilardo turnuvasına da katıldı. Tugay, “Daha fazla genç ölmesin” sloganıyla düzenlenen turnuvanın sonunda kazananlara ödüllerini verdi.

 

 
O ülkede bir dükkanın önüne onlarca ölü hayvan bırakıldı
 
Üzümün başkentine sondaj vuracaktı… Sosyete patrona veto!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Doğrucu Davut. 17 Mart 2024 Pazar 12:56

A heber b haber rahatsız oldunuz değil mi? Elemanın ağzından çıkan vaatler bunlar. Bu kadar yalancılar topluluğu bir arada Türkiye yi düze çıkaracaklarmış. Halt etmişsiniz. Ha bir de mütemadiyen pkk dem ile gizli işler çeviren partinizi de başkan adaylarınızı da alıp gideceksiniz. Mugalata laf salatası değil gerçekler ortada. Karabağlar Türkiye nin 40 yıl gerisinde,

Yorumu oyla      5      0  
Tepecikli 17 Mart 2024 Pazar 12:41

Bütün siyasî partiler mitinglerde alanları doldurmak için bu mahallelerden seyircisi toplarlar en azından günlük harcamaları çıkıyor...

Yorumu oyla      0      0  
Fatih 17 Mart 2024 Pazar 12:26

Cemil başkanımızı beğenmeyen herkesi 22 yılda ülkeyi batıran enflasyonu tarihi seviyeye getiren emeklileri aç bırakan.. dövizi 30 liranın üstüne çıkaran partiye oy vermeye davet ediyorum. Emin olun Türkiye'yi uçurdular İzmir'i de uçuracaklardır... yerseniz..

Yorumu oyla      1      3  
Ayıp be! 17 Mart 2024 Pazar 12:04

Doğrucu Davut'un kaynağı sanırım Ahaber. Ülkede ekonomi bitmiş, bunlar hâlâ hikaye anlatıyor. 4 yılda ürünlere ortalama yüzde 600 zam gelmiş, hiç sıkılmadan konuşabiliyorlar.

Yorumu oyla      2      3  
Doğrucu Davut. 17 Mart 2024 Pazar 11:41

Palavra atmakta İmamoğlu ile yarışamazsınız. Bütün avantajınız ilk defa İzmir e aday olmanız. Bu durumda gerçekleşmeyecek yüzlerce vaat söyleme hakkınız var. İmamoğlu bir önceki seçimde verilen sözlerin ancak % 7.26 sını gerçekletirmiş. Yapılmayan ise % 92,74, Allah cümle insanımızı bunlardan korusun.

Yorumu oyla      5      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhur'un adayı Dağ '7 defa iptal ettirdiler' dedi: Kiraz'a hastaneyi kazandıracağız!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Hastanede ...
Erbakan'dan MHP ve İYİ Parti iddiası
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Geçen seçimde bizi ...
Özel son anketi açıkladı: İzmir'de fark 5-5 buçuk!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki son ...
 
İmamoğlu'na Kur'an-ı Kerim'li protestoya soruşturma
İstanbul Valiliği, metro açılışında konuşan İmamoğlu'na bir kadının Kur'an-ı ...
MHP'de büyük kurultay bugün!
Milliyetçi Hareket Partisi, 14. Olağan Büyük Kurultayı'na hazırlanıyor. ...
Murat Kurum'dan DEM Parti açıklaması!
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, ...
 
CHP Menderes adayı Çiçek şimdiden açıkladı: İşte benim mal varlığım!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Menderes mitinginde, Belediye Başkan adayı ...
Cumhur İttifakı adayı Öztekin: Buca için büyük hayallerim var!
Buca'da doğma büyüme biri olarak ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini ...
Bakan Varank: Yeni dönemde yeni sürprizler var
TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
'Memleket' küçülüyor!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva